reklama

Szukam Mam z Niemiec

Zgadzam sie z Patrycja-weleda poprostu smierdzi a ile kosztuje:szok:
Ja narazie uzywam penathena bo dostalam caly zestaw w prezencie-ale jak bylam w polsce to wzielam ze soba te male probki hippa(bo mialam ze szpitala) i tez sa ok-nie ma roznicy.Zycze szybkiego i bezbolesnego porodu!!!

reklama
Muskatnuss ja od poczatku uzywam tych tanszych ;-) jakos przemawia do mnie nalepka ,ze byly testowane np. öko test-sehr gut , i taka nalepke ma waschgel kopf bis fuss babylove marki DM. A do kremowania uzywalam kremu z apteki neuroderm lipo za tube 200 ml. placilam 15 €...ale to na poczatku,bo mala miala bardzo sucha skore.Teraz smaruje ja oliwka albo balsamem penathen-gute nacht.
Do tylka na odparzenia dobry jest tez wundschutzcreme z DM -tez ma nalepke,ze jest bardzo dobry :-) ale mam tez bephanten.I linomag z polski. A przy kazdej zmianie pieluchy pudruje pudrem penathen.Kiedys tego nie robilam...bo nie moglam pudru w sklepie znalezc :-D twierdzilam,ze nie ma :-D
A na samym poczatku kapalam mala tylko w samej wodzie z dodatkiem oliwki.Za rada poloznej.

Ide po druga kawke...
A na tego crosstrainera to sie tak napalilam :-D tylko wyczytalam,ze po tygodniu-dwoch to mi miesnie spuchna i nie bede sie dopinac w swoje rzeczy...dopiero po jakims miesiacu do dwoch zaczyna sie chudnac...to tak akurat do wiosny..;-):-)

Jolka dlatego ze Hipp mial testy sehr gut dlatego tez je kupowalam :) dm.jakos mi zapach te nie podchodzil...
A dlaczego Ty pudrujesz mala przy kazdej zmianie pieluchy? :O przeciez puder sie uzywa na odparzenia...jak juz sa...tak to skora sie przyzwyczaja do tego...
na oparzenia mielismy sudocrem..jedno opakowanie starczylo mi...mloda nie miala za czesto odparzonego...

W DM wogole lubie kupowac-maja tam swoje produkty bardzo fajne...np.uzywalm pozniej jak odkrylam wogole ten sklep chusteczki nawilzajace...w sumie do dzis uzywam..ale czasami kupuje w lidlu tez z testem...

No ja mysle,ze warto pudrowac,by nie dopuscic do odparzenia ;-) a jak jednak sie pojawi to od tego sa wtedy specjalne kremy.Jak skora ma jej sie przywzyczaic do pudru? jak wyjdzie z pieluch to i przestane pudrowac,bo wtedy juz nie bedzie potrzeby.

Bylam na miescie...wlasnie przyjechalam,zjadlam bule ze serem,jogurt i teraz trzebaby zapalic ;-) jeszcze nie wiem co dzisiaj na obiad,w lodowce mam piersi kuraka,wiec cos z tego musze wyczarowac.
A teraz...to co zawsze-sprzatanie :oo2: Nara.

No pudruj sobie dalej :-) ale to kiedys sie tak robilo-jak dzieci w tetrze chodzili...i mialy na porzadku dziennym dupska obszczypane...ja nawet nie kupowalam..
Ty palisz a ja dzis 28 dzien bez papierosa :))) ach jaka jestem z siebie dumna :)))))))))))))))))))))

Bylam po mloda,pojechalysmy kupic kredki dla mojej artystki i kartki... teraz siedzi i tworzy...ja lece kawer robic i zabieram sie za prace ;)

Pati no i bede pudrowac :-) kazda mama robi po swojemu i kazda ma swoje przyzwyczajenia...jakbysmy wiecej zaczely gadac,ktora co i jak robi to bys pewnie jeszcze wiecej miala ''ale'' o wszystko ;-)

A palic owszem-pale i to tez moja sprawa czy smierdze czy nie ;-)

absolutnie Twoja :))))
moja mloda ostatnio pochwalila mnie ze juz nie smierdze :) bo wczesniej krzyczala na mnie ze brzydko pachne jak pale...i w sumie nie tyle ze dla siebie przestalam a dla niej... :)

dziękuję za odp!
tez jakos lubie dm i dla siebie też (peqwnie ze względu na cenę :cool:) cos kupuję.
ale w dm chyba nie ma HIPP? no musze poszukac dokładniej:-)

patrycja24berlin trzymam kciuki za wytrzymałośc w niepaleniu;-)

lecę dzis na vorbereitungskurs (likendowy na szybko)... Tez mamy obiekcję czy wogóle warto itp Ale w koncu dla własnego spokoju zobaczę...
Moze sie tak nie będe bała :-D

Milego łikendu Wam!

Muskatnuss-w Dm maja Hippa :) kupowalam...

Co do palenia to juz mnie w sumie nie ciagnie...tylko jak alkohol pije...wtedy owszem i to za wszystkie czasy ;)

Tobie tez milego weekendu :) i powodzenia na kursie...
Z jakiego miasta wogole jestes?

reklama
Ja tez kocham DM-ze wzgledu na produkty i na cene:-)
Ja puder uzywam tylko na szyjke-bo malej sie pod broda odparza:-(
Na noc oliwka albo mleczko Penatena-Gute Nacht.
Linomag to standard-czasami sie nam pupcia odparzy-ale tak na co dzien to krem penaten ale ten gesty w metalowym pudelku.
Oj widze ze u was szczere checi na odchudzanie-ja schudlam przy Laurce juz 4 kilo(teraz mam 69 a jak zaszlam w ciaze to bylo 73)-ale brzuszek nadal jest.I ze mnie taki len ze pasa stymulujacego miesnie brzuch nie chce mi sie zalozyc:-D
A tak wogole to u nas 3-dniowka.....Najpierw byla goraczka przez trzy dni a dzisiaj wysypka(mam na mysli Laure).
No to spadam wziasc kapiel

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry