reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
To ja teraz poczekam Magda jak Ci sie bedzie crosstreiner spisywal :-) jezeli dobrze to zdecyduje sie tez na niego...;-)
Ja dzisiaj wybieram sie znowu na basen z mloda...kupilam jej wczoraj buciki do wody,bo chodzila i sie przewracala ciagle... nie chce mi sie za bardzo na ten basen,ale kolezanka mnie namowila...a po drugie to duza frajda dla malej,wiec robie to przedewszystkim dla niej...bo ja z tego basenu i tak nic nie mam,bo ja plywac nie umiem :-D ale solarium tam jest,wiec chociaz tyle skorzystam ;-)

hej poranne 10 minut zaliczone:-D ja na basen sie narazie nie pisze z takim brzuchem, dziewczyny ile macie w pasie bo ja sie wczoraj przeraziłam:szok::szok::szok: jak w 6 miesiącu ciąży:baffled::baffled::baffled: trzeba sie doprowadzic do stanu oglądalności ludzkiej i jade do drogeri po jakies balsamy na celulit:szok::-D:szok:

Jolka zwroc uwage by tez glosno nie chodzil...ja pamietam jak kupowalam swojego to tez najpier do reala... bo widzialam w reklamie...i cale szczescie ze byl rozstawiony ...przetestowalam i raz ze skrzypial okrutnie to jeszcze glosny byl...w koncu kupilam z 499 przeceniony na 299... i byl cichy...ale i tak nie sprawial mi frajdy :-D

No a jak goscie ci przyjada prezciez mozesz wystawic na ten czas sprzat z pokoju..

Ja zaraz do babci jade... ciekawe jakie ma dzis dla mnie zadania...jutro wioze ja do lekarza...
U nas snieg wali okrutnie...

Gabina wszystko mozesz zawsze w google sprawdzic... ja bym do tak odleglej szkoly nie poslala...no ale to tez zalezy gdzie bedziesz mieszkala... 19 km.to sporo...szczegolnie w berlinie...bo nie zawsze jest dobre polaczenie...ja np.busem jade do babci 10 km. prawie 45 min.a autem 15-20...a czasami jest odwrotnie -autem dlugooo S-bahnem np.kilka min.

Magda moj brzuch tez nie jest na pokaz :no: co prawda nie jest jakis strasznie zwalisty ale jednak nie taki jaki bym chciala...jeszcze pare miesiecy temu bylam z niego zadowolona ale ostatnio brak ruchu,duzo jedzenia i ...piwka zrobilo swoje ...
Halasuje Twoj cross??

nie chałasuje wogóle go nie słychac ale ja długo wybierałam i na duzo wchodzilam w sklepach ten jest stabilny fajnie sie na nim cwiczy z katlera 2 razy drozsze a tak samo sie cwiczy ten normalnie kosztuje 299 ale ze promocja to jest za 199e i mój m złozyl go w 10 minut

Magda ile mam w pasie to nie wie-ale stanowczo o duzo za duzo!!!!
Mam zamiar kupic sobie plyty do cwiczenia-nie wiem czy pisalam tu juz-nie chce mi sie wracac o strone :-D ale cwiczenia polaczone z latynoskimi wywijaniami zadem :-D
cellulitu mam tez wiecej jak mialam...tzn.w sumie nie mialam a teraz mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musze sobie kupic jeszcze taki walek z wypustkami do masowania.... kosmetyki by sie tez przydaly...tylko nie wiem co jest dobre...

Cześc Dziewczyny,

jestem nową "prawie" mamą. Od nieawna podczytuję forum a od dawna noszę się z zamiarem aktywnego postowania :o)
Nasz dzidzius urodzi sie juz za 3 tyg, mam 26 lat - mieszkamy od dwóch lat w Leipzig.
-tylko suwaczek stanowi dla mnie póki co tajemnicę ale postaram się i z tym zmierzyć :-p

Mam pytanko wlasnie odnośnie kosmetyków dla noworodków ...W Polsce chyba bym się tak długo nie zastanawiała a tutaj jakoś nie jestem przekonana na jakie kosmetyki się zdecydowac juz w tych pierwszych dniach....
Bubchen? Penathen? Weleda? ..i wszystkie inne
jednym słowem szukam rad doświadczonych Mam:-)

Z góry dziekuję za wszelkie odp i pozdrawiam gorąco!

reklama
Muskatnuss-witaj!! Gratuluje babyika..i zycze szybkiego porodu!!!

my uzywalismy od poczatku w sumie Hippa...mialam ze szpitala probki np.weledy...raz to w sumie dosc drogie kosmetyki a dwa nie odpowiadal mi zapach...a trzy kosmetyki mojego dziecka staly sie moimi kosmetykami..plyny do kapieli sa moimi plynami do higieny intymnej i do demakijazu :) na chwile obecna uzywamy innych kosmetykow bo corcia ma juz 4,5 roku :) ale dla niemowlaka jak najbardziej Hipp :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry