reklama

Szukam Mam z Niemiec

Agnieszka ja pije duzo herbat zamiast wody...np.mietowa,na krazenie badz oczyszczajaca... dwa razy dziennie kawe,codziennie magnez przyjmuje... herbaty parze sobie w termosie :) tak staram sie wypijac dwa dziennie...

reklama
Ludzie ale wam zazdroszcze motywacji!!!!
Ja to taki len jestem.Nie to zebym byla gruba bo przy wzroscie 180 waze 69 kilo-ale ten waleczek na brzuchu:tak:
<ciezko go zzucic bo byl juz przed porodem-malo kto sie domyslal ze jestem w ciazy bo zawsze mnie widzieli szczupla z malutkim brzusiem:-)
W ciazy przytylam tylko 12 kilo a schudlam od dnia porodu 16-wiec niezle ale ten brzuch.
Chociaz juz sie do niego przyzwyczailam:-D-towarzyszyl mi zawsze.
Ja wlasnie tez kawke wypilam-tradycyjnie przed komputerem-dobry przyjaciel z niego:-)
Magdalena 27-trzymamy za was kciuki!!!

Klementinka u nas fajny freizeitpark jest :-) czesto chodze z mloda latem...albo bardzo lubie Brizergarten -tam to wogole bosko jest :-) bylas kiedys?
jeszcze nie bylam a chetnie sie wybiore, podobno piekne tulipany tam kwitna
wiosna Jas bedzie juz w lekkiej spacerowce jezdzil wiec zrobie sie bardziej mobilna, bo tego kombajnu mam juz dosc
juz nie moge sie doczekac kiedy w koncu nie trzeba bedzie zakladac tony ciuchow na siebie i niego, i te kombinezony :/

tokareczek podobno na ta oponke tylko brzuszki pomagaja
ja w ciazy 18 przytylam, w szpitalu zgubilam 10 a potem przytylam walczac o laktacje

Ostatnia edycja:
PATRYCJA i tyle pijesz??!! pomaga cos?? bo ja ogolnie wody nie cierpie i sie musze zmuszac,,,
nie zatrzymuje ci wody w organizmie??

poradzcie mi...jonathan przesypia cale noce. i nie wiem zostac z nim na noc w szpitalu czy moze jak usnie mam jechac do domu a z samego rana juz przy nim byc?? bedzie po narkozie wiec nie wiem co robic...

Ostatnia edycja:
No pije-a dlaczego mialoby mi zatrzymywac wode w organizmie??? przeciez dla dobrego zdrowia powinno sie pic od 2-3 litrow plynow...

wlasnie wciagnelam miske salatki...ostatnio uwielbiam w salatce kichererbsen -mniammm :) dodalam jeszcze ostra swieza papryczke-boaaa prawie mi pysk wypalilo...wyczytalam ze jest dobra na trawienie ;) wiec pocierpie....

No wlasnie ta mobilizacja-najwazniejsze :)i inne rzeczy-ale ZADNYCH DIET!!! to nie dla mnie i nie na dluzsza mete,bo potem wrocisz do starego trybu i bedzie jojo...a tego nie chcemy..

Dla motywacji macie moje fotki :) jedno z porodu...bllleee a drugie na tych wakacjach(rok po porodzie!) a teraz waze jeszcze 8 kilo mniej jak na wakacjach!!!!!
Na zdjeciu nie wygladasz na 100 kg. ja w dniu porodu mialam 86 i wygladalam tak samo :-D
Tez jestem tego zdania,ze zadnych diet :tak:;-) ja nie umiem diety trzymac...a gdy po ciazy schudlam (urodzilam tak jak Ty w sierpniu i od razu wrocilam do swojej wagi a na wiosne mialam nawet 10 kg. mniej niz przed ciaza!) to jadlam wszystko normalnie ale tylko dwa razy dziennie. Nie moglabym tak jak Magdalenia27 :no: -podziwiam Cie za te wazenie i odmierzanie :-D ja tam jestem zdania,ze mi sam crosstrainer starczy i juz zadnej diety wtedy nie potrzebuje.
A wode ja tez pije...ale lekko gazowana,bo niegazowaniej nie lubie.I wypijam tak 1,5 litra dziennie + dwie kawy i zelona herbata .

W ogole ja sie za mycie okien dzisiaj wzielam...teraz usiadlam a Wy tu tyle naskrobaly!:-D

Magdalena napewno wszystko bedzie dobrze...napewno lekarze niczego nie spartacza...ale nie zazdroszcze Ci tego stresu...:no:

Do Nas dzisiaj moj tesciu na obiad przychodzi wiec smaze watrobke dzisiaj...no i tez sama ja bede jadla,bo ja sobie niczego nie odmawiam :-)

W ogole wyczytalam,ze zima to nie jest dobry czas na diety...bo zima potrzebujemy wiecej kalorri a przez to,ze jest zimno to organizm je tez spala...a tez zima brak slonca,dni sa szare,bure i ponure i nie wiem jak u Was ale moje samopoczucie jest do bani...
lepiej diete stosowac wiosna...bo wiadomo-jak czuc wiosne to od razu czlowiek weselszy,wiecej sie z domu wychodzi itp. wtedy dieta tez lepiej skutkuje.
Dlatego podziwiam Was za te diety W TEN CZAS,dla mnie to katorga gdy nie moge zjesc czegos na co mam ochote :no::-D

reklama
jedz , jedz jola niech ci na zdrowie wyjdzie :-D ja w twoim wieku też tyle jadłam i wszystko a najwięcej to słodyczy potrafiłam w ciągu dnia zjesc 2 czekolady ciastka i jeszcze pare batoników:szok: a teraz dietaaaaaaaaaaaaaaaaaa zobaczymy jak długo wytrzymam. szymon ma urodziny 26lutego wiec na pewno zjem torcika:-);-)
Przydało by sie jutro coś popracowac:dry::dry::dry: ale tak sobie mysle że do końca tygodnia sobie zrobie pauze:blink:i wezme sie za moje mieszkanko, musze zmienic dekoracje bo jeszcze mam renifera na szawce i u Szymona gwiazdki na oknie a dzisiaj byłam w depocie http://www.depot-online.com/ i tyle pieknych rzecz widziałam że musze coś kupic wiosennego :)) a no i zaliczyłam vero mode bo mega wyprzedaz do 90% i kupiłam 2 bluzki po 5 euro:-D ale to na lato bo na ramiączkach:tak:a wieksze zakupki dopiero w kwietniu jak będe szczupła :))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry