reklama

Szukam Mam z Niemiec

Dzien doberek !!

wstawac spiochy :tak::tak:

a co to za program co ogladacie DSDS ?? :baffled:

ja czekam na kuriera moze dzis bedzie zamowilam hak do tv
bo dziecia sie tv popsul i kupilismy nowy do zawieszenia :tak::tak:

Aga trzymym kciuki za malego
masz racje lepiej zostan z nim na noc :tak::-)

Tokareczek 108 kg ?? :szok: lo matko...

milego dnia wszystkim :tak:

reklama
To nie ja!!!to Agnieszka...24 miala te 108kg:-)
DSDS to deutschland sucht den superstar-z Dietherem Bohlenem na RTl.
A ja wlasnie zjadlam platki owsiane na mleku-bo chlebek mi splesnial:wściekła/y:
Teraz kawka z moim przyjacielem-komputerem:-D
Laura lezy sama w lozeczku-moze w koncu zasnie...

To nie ja!!!to Agnieszka...24 miala te 108kg:-)
DSDS to deutschland sucht den superstar-z Dietherem Bohlenem na RTl.
A ja wlasnie zjadlam platki owsiane na mleku-bo chlebek mi splesnial:wściekła/y:
Teraz kawka z moim przyjacielem-komputerem:-D
Laura lezy sama w lozeczku-moze w koncu zasnie...

oj to soory za pomylke :tak::tak::tak:
a to juz wiem co za program ale ja ogladam tylko polska tv :tak::tak:
ja juz obiad machnelam dzis makaron z sosem
a teraz czekam na kumpele :-)
:-)

I ja sie witam :)
No to ja bylam z tym 108kg:baffled::szok: a to dlatego ze przytylam ponad 30KG (ciaza zagrozona i od 6 mies.lezalam co chwile w szpitalu)ale juz mam swoja wymarzona wage...:-)

maluch spi,na rosolek wstawione,ja juz tez po sniadanku i ide sobie kawusie zrobic...ale kurcze nie mam mleka i bede meczyc bez :wściekła/y: ma moze ktora pozyczyc ?? :-D:-)

witam wieczorową porą

dzisiaj skręcałam mebelki które kupiliśmy na mieszkanko;)
zostało mi juz niewiele
myślę ze do niedzieli się wkońcu tam wprowadze
idę filmik oglądać
później zaglądne ;)

Hej...
ja dzis mam mega zapierdziel... od 08:15 caly czas pracowalam...oczy mi siadaja...15 min.przerwy na obiad mialam... musze odpoczac chwile...ide w spokoju kawe wypic i dalej bede dzialala...dzis mnie noc czeka...a w sumie mielismy dzis wyjezdzac juz...ale przelozymy na jutro...

Tokareczek widze pierwsze sekcesy za Wami :)

Madzia27 a dlaczego Ty tylko polska tv.ogladasz? nie rozu miesz niemieckiego?
ja nie mam polskie tv.i w sumie dobrze mi z tym...

Hej...
Maja dzisiaj rano tak wyrznela,ze ulamala sobie zeba :-(:-(:-(a nawet dwa..tylko drugiego tylko troszke...i to dwie gorne jedynki!! caly dzien chodze jak struta,wyrzucam sobie jak moglam do tego dopuscic... ale wariowala jak zwykle z psem i nie wiem,potknela sie o wlasne nogi ja patrze a ta juz lezy jak dluga ... i nie wiem co teraz?? chyba musze z nia do dentysty isc.

Ja rano bylam u gina po recepte na tabletki i przy okazji sobie termin na cytologie zrobilam...a facetka proponuje mi srode a ja bez zastanowienia mowie,ze moze byc a dopiero w domu mysle,ze przeciez okres mam jutro dostac :baffled: i musze teraz jeszcze dzwonic i termin przelozyc...kurde troche za duzo ostatnio tego wszystkiego...te moje wizyty u dentysty,teraz gin ,szczepienia z mala...a teraz jeszcze te jej ulamane zeby!!

I jeszcze z psem trzeba do weterynarza!!

Ostatnia edycja:
Ojenaaa,biedna niunia :-(
Jolka w koncu to dziecko-nie upilnujesz....
Ale moglas z nia od razu do dentysty jechac...jedz koniecznie jutro...pewnie praxis bedzie zamkniete wiec bedziesz musiala do szpitala podjechac...

reklama
Pati no nie pali sie....ona poplakala ale zaraz sie uspokoila..ja to nic nie boli,ma ulamanego i tyle...warge sobie przy okazji rozciela,ale z zebem jest wszystko w porzadku,tyle ze zlamany...podjade do dentysty z nia w poniedzialek.Ale watpie by dentysta cos z tym zrobil....bo niby co?
Rano nie pomyslalam,by od razu z nia jechac ...wiesz,termin potrzebny...tak bez terminu to tylko na notfal ... a jutro do szpitala po co? tam dentysty nie ma...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry