patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Prommi donner tez sobie lubie poogladac
jak akurat nie pracuje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiec jakos tak lubie polskie tv :-)
fajne chaty odstawiaja :-)
:-)

ale przynajmniej kasy bedzie dwa razy tyle ;-) 

kurcze myslałam ze łatwiej zgubie ten brzuch ale cóz mam czas do polowy czerwca zobaczymy

dzisiaj panga ale nie wiem co do niej zaraz przebuszuje moja ulubiona stronke Kwestia Smaku - Przepisy, zdjęcia i filmy kulinarne
czasami zmarszczki albo oplute dzieci
na laptopie tego nie robie-nienawidze pracowac na laptopie
tzn.kiedys lubilam ale teraz jak mam monitor 22 cale to dla mnie kara na laptopie siedziec...
i zmienilam firanki
bo on wiecznie taki zapracowany,ze na nic czasu nie ma... ale teraz jezdzi do pracy 50 km. wiec po crosstrainera ma stamtad tylko 25 km :-)
hm...takie jakies to jalowe,bez smaku mi sie wydaje,bo same warzywa i ryba na parze??? a gdzie jakis sos? i najlepiej tlusty
no coz...ja lubie jesc i ja lubie dobrze zjesc...
ale gratuluje tego kg. na minusie i Tobie Magdalena tez tych 3 cm. 
nadopiekuncza mamuska...bo dentystka tylko jej zajrzala do buzi,powiedziala,ze to nic strasznego i ze nic z tym nie zrobi...wiec doslownie 10 sekund...wiecej zachodu z terminem i czekaniem.Zreszta nawet gdyby chciala cos robic to nie wiem jak bo mloda juz na widok bialego fartucha dostaje histeri a to pozostalosc po ostatnim szczepieniu...