reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
co do tv to lubie kernera i perfecte dinner tez, kiedys byl jeszcze taki program na rtlII jak ludziom domy robili, nie wiem czy jeszcze to jest
ale tez lubie polskie tasiemce i najbardziej brakuje mi tvn

dzieki za zyczenia zdrowka:)

Dobry !!!
dzieci odstawione
ja popijam kawusie i zaraz mykam do sklepu kupic koperty :tak::tak:
wy macie widze juz swoje ulubione programy w niemieckiej pewnie tez dlatego ze dluzej tu mieszkacie,a ja dopiero rok :tak:wiec jakos tak lubie polskie tv :-)
a u dzieci mam tv niemiecka ale jakos mnie tam nie ciagnie :no:
o tych domach to ja na polsacie ogladam nieraz :tak:fajne chaty odstawiaja :-)

klementinka ja tez zdrowka zycze bo wszedzie chorobska na okolo...
pokaz jakies wasze foto ale malucha chociaz :tak::-)

Madzia jak tam zabieg ?? :baffled:

Gabinia zakupy udnae ?

Jola sprzecik masz juz w domu ?

dobra ja sie zegnam milego dnia :happy:

Guten Morgen!!! :-)
Mloda w Kita...ja wlasnie wcinam sniadanko ;) dzis pomidorki z feldalat zabielane magerQuark :-) plus rzezucha :))) a do picia woda z polowa cytryny :-D
No i wreszcie o kg.spadla wwaga!!!! Juz myslalam ze tak sie w tej dupie zaklinowalo ze juz nie zjade nic!!!
zaraz jade mojego A do wypozyczalni aut zawiezc...bierze busa i smiga nach polen...a ja spowrotem do domu,ogarnac i zas praca!!!! a üprzyszlo tyle jak nigdy!!!! normalnie sie chyba zabiej... mialam w planie dzis gruntownie posprzatac bo kurzu w kazdym rogu sie nazbieralo... ale jak zobaczylam co na serwerze czeka-to az zbladlam :-D ale przynajmniej kasy bedzie dwa razy tyle ;-) :-D

hej my mamy zabieg dopiero w czwartek:-(:szok::-(
ja dalej dietkaqa ale jeszcze sie nie waze dopiero na koniec miesiaca ale mam problem bo w pasie zgubiłam juz 3 cm a na dole brzucha jak bylo tak jest musze zaczac brzuszki i nozyce robic:szok::szok::szok:

Pati gratki pierwszy kg:-):-D kurcze myslałam ze łatwiej zgubie ten brzuch ale cóz mam czas do polowy czerwca zobaczymy:confused::sorry2::dry:

pati a co ty masz za pracke na laptopku?? Też chce:-):-):-)

ide robic jakis obiadek:tak::tak: dzisiaj panga ale nie wiem co do niej zaraz przebuszuje moja ulubiona stronke Kwestia Smaku - Przepisy, zdjęcia i filmy kulinarne

Magdalena-ja robie dla jednej firmy bilder bearbeitung :-) to sa fotki z castingow...ja wybieram 5,obrabiam-czyli rozjasnianie,rozswietlanie,przycinanie,likwidopwanie jakis plam np.jak sie spoca :-D czasami zmarszczki albo oplute dzieci :-D na laptopie tego nie robie-nienawidze pracowac na laptopie :-D tzn.kiedys lubilam ale teraz jak mam monitor 22 cale to dla mnie kara na laptopie siedziec...

co do pangi to ja bardzo lubie robiona w piekarniku we foli aluminiowej... na folie klade duzo pokrojonej pory,pomidor,czerwona cebule,papryke,siezy rozmaryn..na to pange,skrapiam cytryna,przyprawieam i kolejna porcja warzyw...zawijasz w folie tak zeby powstal ala rekaw i do piekarnika-20 min i gotowe :-) zdrowo,dietetycznie... :-)

magdalena 27-ja myslalam ze to juz bylo w czwartek dlatego pytalam.jak juz bedzie po to napisz jak maly to przeszedl-wtedy bede wiedziala czego moge sie spodziewac.
Patrycja-dobry pomysl na obiad dalas-na weekenda sobie zrobie:-)
A dzisaij tak ladnie ze zebralo mi sie na porzadki-umylam okna:happy: i zmienilam firanki

witajcie :)

wy chudniecie a jak 2 kg do przodu ;))

byłam na wizycie z maluszkiem oK

fika koziołki i nie chciało dac serduszka posłuchać ;))

ale się uśmiałam .... a przeżywam jak by to pierwsze było ;)

Magda trzymam kciuki za czwartkowy zabieg :tak:

Madzia27 prosze:-)
oto Jas
DSCF3787.jpg

w awatarku tez mam jego zdjecie ze szpitala kiedy mial 12 godzin

dzis niestety znowu goraczka, na szczescie juz nie taka wysoka
i ten kaszel meczy malucha i spac bidulek nie moze

Patrycja fajna masz prace, wyobrazam sobie ile to czasu musi kosztowac

reklama
Hej ...
Ja zaspana pisze,kawke pije,ale cos przymulona dzisiaj wstalam i nie moge sie odmulic .
Sprzet bede miec dzisiaj wieczorem,bo moj mezus w koncu laskawie po niego pojedzie :wściekła/y:bo on wiecznie taki zapracowany,ze na nic czasu nie ma... ale teraz jezdzi do pracy 50 km. wiec po crosstrainera ma stamtad tylko 25 km :-)
Pati co do tej ryby we foli...:baffled:hm...takie jakies to jalowe,bez smaku mi sie wydaje,bo same warzywa i ryba na parze??? a gdzie jakis sos? i najlepiej tlusty :-D no coz...ja lubie jesc i ja lubie dobrze zjesc...:sorry: ale gratuluje tego kg. na minusie i Tobie Magdalena tez tych 3 cm. :tak:
Ja sobie daje 3 miesiace...tak gdzies do polowy maja chce czuc sie lepiej i wazyc przynajmniej 2 kg. mniej :-) no i byc bardziej rzeska ,w formie i w ogole ...bo glownie o to chodzi.

Klementinka slodki Twoj Jas :-) i zdrowka dla Was

Ja bylam wczoraj z mala u dentysty i to zwykla blachostka ten jej ukruszony zabek...poczulam sie troche jak :baffled: nadopiekuncza mamuska...bo dentystka tylko jej zajrzala do buzi,powiedziala,ze to nic strasznego i ze nic z tym nie zrobi...wiec doslownie 10 sekund...wiecej zachodu z terminem i czekaniem.Zreszta nawet gdyby chciala cos robic to nie wiem jak bo mloda juz na widok bialego fartucha dostaje histeri a to pozostalosc po ostatnim szczepieniu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry