• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ja dzis minus 1 kg :-D narazie mam na koncie pol paczki gum i jedno jablko :-D ale juz mnie szczena az pod czolem boli od tego rzucia :-D
im cieplej tym mniej sie chce jesc chyba...mam ochote na arbuza...moze dzis kupie ;) jakos mi sie chyba rzoladek skorczyl bo nie czuje glodu az tak... nawet jak stary kanapki na wypasie jadl to mnie nie ruszylo -hahahahahaha

No Jolka olala nas cholera chyba ;))) chodz wczoraj widzialam jak pozuje na nk :-)

reklama
A no Jolka tak troche Was olala chyba ;-)
U mnie sie nic nie dzieje... poza tym,ze dostalam mandat 120€ za predkosc...moj pies sie zgubil tak ,ze go na noc w domu nie bylo i plakalam za nim,na szczescie sie jednek odnalazl...
W sobote pierwszy raz od 3 lat bylam na dyskotece...
Moj crosstreiner stoi i codziennie patrze na niego i mysle ze powinnam od nowa zaczac go uzywac ale jakos mi sie nie chce :sorry2:
Wczoraj byla piekna pogoda,dzisiaj caly dzien leje,tak,ze nie wiem nawet jak psa wypuscic bo bedzie zmokniety jak ta kura...
W niedziele mialam stluczke z moim wlasnym mezem :-D bo zarabal mi swoim busem w tyl naszej mazdy...i dopoki sie nie zatrzymalam na poboczu i nie zobaczylam,ze nic sie nie stalo to mialam w glowie obraz totalnie rozwalonego samochodu-bo tak to odczulam.Ale mazda mocna ;-)
Maja moja krolewna grzeczna i kochana -jak zawsze ;-) pora sie zegnac z pielucha...
i to by bylo na tyle...
Co do diet to dam Wam jedna rade-nie powinno sie spozywac mniej niz 1200 kcal na dzien...bo wtedy przemiana materii spowalnia,organizm magazynuje ''ze strachu'' :-D ze zabraknie mu energii.Wedlug mnie najwazniejsze sie ruszac...
Ja kiedys sie nie wazylam...i bylam szczesliwsza :-)

witajcie
ja na chwilę wpadłam.... jutro mam sprawę więc trzymajcie kciuki :cool::cool::cool:

ledwo żyję dzisiaj ...pali słońce jak nie wiem teraz w cieniu mam 34 stopnie :szok::szok::szok::szok:

Gabinia trzymam kciuki !!!
musi byc dobrze oby bylo po twojej mysli daj znac jutro :tak::tak::tak:

u nas wieje i pada :wściekła/y::wściekła/y: o 18 bylo 15 stopni :tak::tak:

witaj jolcia kuupe lat :happy2:...wspolczuje mandatu ale zazdroszcze dyskoteki :-D

Pati najlepszego dla corci :-):-) sto lat i udanej zabawy :tak::tak:

polatalam po sklepach dzis i kupilam fajne sandalki sobie :tak::tak:jutro ostatni dzien od szkoly i wolne juupi :-):-)

uciekam do wanny :happy2::happy2:

Gabinia trzymam kciuki !!!!

Dla wszystkich dzieciakow spelnienia marzen z okazji ich swieta!!! :)))

Madzia dziekuje za zyczenia :)
wrocilismy przed chwila z przedszkola... robilam ciacho...pozniej wkleje jakas fotke ;)

a teraz kopiuje co wypisalam na innym watku ;) bo mi sie nie chce pisac :-D

my wczoraj wreszcie zarezerwowalismy hotel-jednak nie bedzie Chorwacji a Bulgaria...Hotel 5 gwiazdek- all inclusive :) zabieramy mame moja...mloda juz sie cieszy...hotel mega wypasiony we wszystko co dusza zapragnie ;) Stwierdzilismy ze mamy tylko 7-8 dni...do chorwacji dwa dni jazdy autem w dwie strony...wszedzie apartamenty,malo hoteli nie mozna wziac all in.na plazach i w apartamantach malo atrakcji dla dzieci...no ale ogolnie ten czas nas tak zniechecil...no i czas podrozy...bo teraz (2 h i na miejscu) lecimy samolotem-moja mam pierwszy raz...wogole sie ciesze dla niej bo oprocz holandii ,niemiec to moja mama nigdzie nie byla... a tu hotel :) Duni Royal Resort - Gallery

a teraz lece popracowac bo o 15:00 po dzieciaki i dalej dzieciece party ;) a wieczorem wpadaja znajomi do mlodej,a jak pojdzie spac piwko dla nas :)

Pacia wszystkiego naj dla corci.
Gabinia mam nadzieje ze bedzie po twojej mysli.
A ja chce jechac na 4 dni do Holandi ,a moj m. nie chce mnie zawiezc.Bo on nie chce cztery dni byc sam.A ja mam serce z lodu i mi to zwisa.
Ja tez czytalam o tym ze calkowite nie jedzenie spowalna przemiane materi .Jolka dobrze mowi.
U nas krach finansowy.Cholera ruszylam zelazne zapasy.A m. totalnie niezadowolony z nowej pracy.Mowi ze im sie wydaje ze on jest takim aushilfe bez doswiadczenia.Zadaj durne pytania.A wogole jest tam nudno.On zawsze pracowal w duzych restauracjach gdzie cos sie dzialo i bylo duzo mlodych ludzi .A tam mowi same Fogi stare.
Musi dalej szukac.A ja mam brak poczucia bezpieczenstwa i mnie to doluje.Dlatego musze ucuec na pare dni.

Czesc dziewczyny,

Widze ze watek sie ozywil :-)
Gabinia mam nadzieje ze tym razem moze Ci twoj ex nie robil takich numerow w sadzie jak poprzednio.
Wy o dietach a ja sie ze strachem co tydzien waze. Mam juz 69 czyli ponad 10 kilo na plusie i obwod w pepku 101cm :szok:Moja mala smiga mi po brzuchu codziennie i bawi sie juz z moim M w pukanie, wiec mamy radoche.
Ja mam 165 wzrostu i tak jak karolina strasznie sie gruba czuje, pewnie dlatego ze tez zawsze drobna bylam. W pracy wszyscy mowia ze na pewno blizniaki beda bo taki brzuchol mam ale coz, trzeba jeszcze 3 miesiace przezyc i mam nadzieje ze waga zacznie powracac do normy :-)
Milego dnia zycze!

Ostatnia edycja:
hej laski :)))
u nas urodziny przebiegly calkiem milo... wieczorem wpadli jeszcze do mlodej znajomi nasi i jak mloda poszla spac to opoiwkowalismy troche :-D pozegnalismy sie o 04:00 :-D rano wymyslili chlopacy ze smigamy na basen...basen okazal sie zamkniety wiec smignelismy poza berlin nad jezioro...bardzo fajne miejsce,woda czysta,duzo atrakcji dla dzieci,malo ludzi,czysto,zadbanie,restauracja i punkt z lodami i snackami...wiec wszystko co sie chce... :))) teraz juz bede tam jezdzic chyba zawsze :-D
noa pojeziorze oddalismy mloda na 2,5h i tak jak bylismy ubrani pojechalismy w 4 na "Hangover2 " :)) potem pizza i do domu...padlismy jak akwki...mloda dzis ma wolny dzien :) zaraz sie zwijamy i jedzimy dalej imprezowac ;9 no ale nie tak jak by sie chcialo :-D bo wyprawiamy kolejne urodziny dla rodziny u tesciow na ogrodku :) wpadna tez jedni znajomi z kolega Noemi :)

Witam w sobote moje kobietki !!
wczoraj wrocilismy po 19 bylo suuper !!:-):-)
tylko spieklam sie na sloncu wrr...
jutro smigamy na ta komunie :tak:
wpadlam na chwile wrzucic wam kilka fotek z wypadu :tak:
jedziemy jeszcze raz na zielone swiatki
bo jeden dzien to malo nie obejdzie sie calego parku :no:
a my kupilismy bilet roczny karte taka
wyszlo taniej i mozna wchodzic do woli
takze trza korzystac :tak:

Pati fajnie ze urodzinki udane dawaj jakies foty :-):-)

ok milej soboty :happy2:

Załączniki

• 025.jpg
    025.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 93
  • 010.jpg
    010.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 48
  • 011.jpg
    011.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 52
  • 005.jpg