• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Ta dieta to koszmar ,na 5 dzien to od samego zapachu mi sie podnosilo.Ale kazdy reaguje inaczej.
Ja tylko przez dwa lata mialam generalne obrzydzenie do kapusty.
I po niej jest szybki efekt jo -jo.Ale to moze tylko u mnie.
Dziewczyney najlepsza dieta to MZ;-)
Teraz cwaniakuje ,ale zobaczycie ze jak urodze to znowu zacznie sie jazda z odchudzaniem.Ja mam 168 wzrostu i przed ciazawyzylam 60 (teraz 3 do przodu),ale ze mam drobna budowe ciala to wygladalam i tak grubiej od kumpeli ktora wazyla przy tym samym wzroscie 5 kg wiecej.
Tylko jej szlo wszystko w du.pe i ma plaski brzuszek i super talie ,a ja mam wszystko w brzuchu ,a nogi jak patyki .

Karolina ty to masz szczęście z wagą :)
ja jestem tez takiego wzrostu ja ty ale ja juz mam 18 do przodu w w pępku mam 120cm :szok::szok::szok:
hehe a tu dobre 2,5 miesiąca noszenia..... teraz to będę mega KULKA:-D:-D:-D:-D:-D

Pati ja zaczynam od 67kg wiec nie komentuj ;-) pierwszy dzien mam za sobą i dalam o dziwo rade bez uczucia glodu zupa nie ma cudnego zapachu ale da sie przeżyc jak ja jadlam dzisiaj 4 razy to wyobrazałam sobie że to pyszna ogórkowa:-D:-D:-D nie waze sie dzisiaj dopiero w sobote:tak::tak::tak: a teraz uciekam spac zanim mi sie ssanie włączy i cos mnie skusi:-D:-D:-D

Dzis uwaga-65,5!!!! ja sie zabije!!!!!! wczoraj najadlam sie groszku, ale tak mnie na slodkie wzielo ze mysle sobie a tam jem kilka cukierkow-wpierniczylam z 5 plus haribo... poszlismy na spacer do lasu,tam czarna kawa...wzielismy wypozyczylismy takiego labezia-rower wodny-posmigalismy godzine wiec troche ruchu bylo...a po tym wypilam piwo bo mnie podkusilo ,zjadlam frytki,podjadlam salatka z krewetkami krolewskimi zapiekane w serze...idz pan w pipe!!!! i zaraz pol kilo do przodu...to sorry gdybym ja nie zaczela jesc takich niskotluszczowych rzeczy tylko normalnie jak przecietny kowalski to ja bym miala zawsze 3 kg.do przodu w tyg??????? nie no ja na odsysanie tluszczu ide!!! kurwizna mnie lapie!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-D

Patti no co ty !Maz bedzie mial wiecej do obgryzania:-)
Ale znam ten bol.No i jak twoj dzien z zupka?
Ja wlasnie wpierniczylam cukinie w sosie smietanowym .A pozniej bede plakac jak po porodzie bede wygladac jak bulka.
Gabinia ,w kazdej ciazy tak przybieralas?
Ja przy pierwszym 12 , przy blizniakach tez.Dlatego mimo wszystko mam nadziej ze teraz tez nie bedzie wiecej.Po blizniakach bylam tylko odrazu chuda 49kg ,ale wygladalam koszmarnie.Ja marze o wadze 56kg.
Mojego m. rajcuja teraz moje olbrzymie balony ,a nigdy nie lecial na cycki ,zawsze kukal na tylki.A teraz lap nie umie oderwac.I wogole chodzi napalony ,az mnie drazni.Ja czuje sie nie zabardzo atrakcyjna ,owlosiony brzuch musze potraktowac jakims woskiem(fzak tadzily dziewczyny na innym watku ,ale sie boje)i najbrzydsze sa te wielkie suty.

Hahahahaha Karolina-sutki jak wentyle :-D skad ja to znam-tez tak mialam..i jeszcze obwodka jak dekle od wsloika...ale dzieki bogu wrocilo do normy...wogoe, teraz ze tak utylam to mi sie cyc puscil B na C i mimo ze zawsze gderalam ze chcialabym wiekszy to jednak widze ze mi to tylko kg.w chwili obecnej dodaje...
Zupy nie gotowalam...nie bylo wczoraj czasu ale zaciecie nie dalam sie i zjadlam za to pol sloika kiszonej :-D wogole kupilam zapas ,.. ugotuje kapusniaka i bede jadla tak na "surowo"...wiecie jak pedzi po tym do kibla nie? :-D do tego zjadlam garsc czeresni i kawa,woda oraz....guma do rzucia...zauwazylam ze im czesciej rzuje gume tym mniej chce mi sie jesc-dlatego wczoraj zrobilam zapas :) acha jedno jablko jeszcze zjadlam pod wieczor.... to bylo wszystko...mysle ze lacznie to chyba nawet 500 kcal to nie przekroczylo wszystko... a do tego 3,5 h ostrego sprzatania,potem zakupy bo mloda jutro obchodzi urodziny...i tak zladowalam w domu cos o 18:00...teraz praca,potem mala odbieram,lece po prezent dla mlodej,wtedy upiec ciasto musze do przedszkola,zapakowac dla dzieciakow slodycze i mam zamiar ten sam repertual co wczoraj zjesc :) @ mi sie przypetala dzis a powinna tak 04-05. cos od jakiegos czasu mi nieregularnie przychodzi... No nic buziole i do pozniej :)

reklama
Hej hej a ja 3 dien na kapuscianej i jest ok:tak::tak::tak: nie czuje glodu a jak mam ochote cos podjesc to albo owoc albo warzywko:tak::tak: dzisiaj 3 dzien wiec zupa + owoce+ warzywa:-D:-D:-D juz sie przyzwyczailam do smaku zupy i nie mysle o niej tylko wsuwam jak by to byla czekolada:-D:-D:-D mysle ze pozbylam sie juz ok 3 kg tym bardziej ze duzo teraz gram w pilke z szymonem:-D:-D:-D

karilina wiekszosc facetów lubi takie duze suty:-D:-D:-D:-D

Pati a ty nie jedz tyle bo do 70 dobijesz niedługo:szok::szok::szok:

Jakos tak fajnie sie czuje jak wcinam same owoce i warzywa tak lekko mi:-D:-D:-D a Jola to juz nas nie lubi ze tu nie zagląda???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry