• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pati mi tez sie nie podoba góra czyli ta falbanka ale naprawde przymierzylam milion strojów i tylko ten idealnie leży mi na piersiach ;-) zobacz sobie stroje na tej stronce co ja zamawialam.

Z odchudzaniem to my mamy tak samo najpierw mialam sie odchudzac od nowego roku , trwalo to jakis miesiac potem stwierdzilam ze do wakacji mam jeszcze duzo czasu a tu raptem zostaly mi 2 tygodnie a ja mam dalej mega brzuchol!!!:angry::angry::angry::angry::angry: no i od jutra 2 tygodnie ostraj diety kapuscianej juz teraz nie mam wyjscia:angry::angry::angry::angry:

Karolina krzesla nie w moim guscie tzn material którym są obite, ja mam tez takie ale obite skórą w jasniutkim kremowym kolorze i mają nogi z jasnego drewna

reklama
Te krzesla sa obite krowia skora.Ja mam skore w brazowym kolorze jednolita .I dlatego pasowalyby mi.(na podlodze)
Pati ja robilam diete Ducana i zawsze szybko te 2-3 kg.Lecialoby pewnie szybciej ale z winka trudno zrezygnowac mi bylo.Ja sportu nie uprawiam,za duzy len jestem .A oponke mam zawsze .Nogi jak patyki ,a na paskiem waleczek.Patti a ile ty masz wzrostu.Bo na zdjeciach bym w zyciu nie powiedziala ze masz gdzies za duzo.
M. idzie dzisiaj na probe do pracy.On pracowal jako oberkelner w takich wykwintnych resteuracjach ,ale takich niestety nie ma duzo .Dlatego narazie lapie sie byle czego.Mi bardzo odpowiada ta jego praca ,bo go wieczorami nie ma ,a ja sie moge bujac gdzie chce.

Magda zamowilam sobie dzis z tej stronki jednoczesciowy na takie wyjscia na basen zeby poplywac w ramach zrzucania kg.przed urlopem..chce tak chociaz z 2-3 razy w tyg.na kryty z mloda pochodzic... i normalnie nerwa mialam bo najpeirw czailam sie na czarny... zamowilam,potem mowie nie wezme lepiej ten czerwony... kurde albo moze lepiej brazowy...i wyobrazcie sobie zanim sie zdecydowalam w mgnieniu oka nic nie zostalow moim rozmiarze wiec szybko fiolet udalo sie wyrwac :-D http://www.lascana.de/bademode/badeanzug/badeanzug-lila-lascana-5479918.html
a dwu czesciowy bede kupowala w sklepie...

Karolina ja mam 168 cm.nogi jako tako -nie bede sie czepiac ale ja mam reke jak moj A w bicepsie :-D a opone to ja sobie dobrze kamufluje...ale na plazy to moge jedynie plecy opalac jak chce kamuflowac ;) brzuch zakopie w piachu :-D

Ogolnie dzis na sniadanie zjadlam nektarynke, kilka winogron i serek 0,01%...potem caly dzien nic...i o 18:00 salatke z tunczyka sobie zrobilam...i jakos mi sie dziwnie w glowie kreci ....
herbaty musze sie napic...A Dukan nie dla mnie...ja jestem po wycieciu woreczka zolciowego wiec moja watroba bardziej obciazona...a ta dieta obciaza nerki i watrobe-niestety.

niebawem moja kumpela tu dobra bedzie obchodzila 30-stke...jako prezent zrobilam dla nas wypad do szczecina do tego hotelu na weekend :-) Hotel Szczecin - Park Hotel - Hotele w Szczecinie, konferencje Szczecin
wyjezdzamy w soboze...zakupy,kino,Spa,relax ,cisza ,spokoj od dziecka,facetow :)))))) moze jeszcze jakas impreze zaliczym :-D

Witam !!!
ja juz siadlam wykompana i w pizamce a co...:-D
a u nas dzis prawie caly dzien pada wrr...co za pogoda :angry::angry:

widze ze laski szalejecie ze strojami fajne :tak::tak:

Pati jaka salatke robilas z tunczyka?? podaj skladniki :tak:
i widze ze jestesmy podobnych a prawie tych samych wymiarow :tak:
wzrost mamy ten sam wage prawie tez ja mam 63,5 :angry::angry: wkur...mnie ta oponka na brzuchu jak sie przyjrzalam to wygladam jakbym byla w 4 mc ciazy szok !!:angry::angry:...jak to zgubic :confused2:

Karolina krzesla ok....:tak:choc nie dla mnie :no::-D...
daj znac jak tam mezowi poszlo w pracy :tak:

zastanawiam sie i martwie co z nasza jola dlugo sie nie odzywa :no::eek:

no nic dobranoc kobitki !!!:-):-)

Jolke trzeba na nk.opierniczyc :-)

Ja tez juz wykapana...ide zaraz sobie paznokcie malowac :)

Salatke robie z tunczyka takiegow zalewie-bez oleju .. wkrajam w to obowiazkowo cebulke-duzoooo :-D pomidor w kostke,ogorek kiszony,rzodkiewka... zamiast majonezu jogurt naturalny...nie sole ani nie pieprze... :) mozesz tez np.dac groszek zielony :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry