• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej hej laseczki, tyle czasu mnie nie bylo a prawie nic nie naskrobałyście:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Fajnie ze wasze brzuszki juz takie duze:-):tak:;-)
Pati jak zwykle imprezuje i tak trzymac:-D:tak::-D u mnie tez ostatnio imprezowo grilowo, az czasami za bardzo:-D:-D:-D np w tamtą środe:szok::szok::szok: caly dzien umieralam bo wino przedawkowalam we wtorek wieczorkiem :angry::angry::angry::angry:ale tak to bywa jak sie nie ma umiaru, a tak to praca praca i praca czasami jak mam czas to na fb wdepne;-);-);-) ale jak jest taka piekna pogoda to sie w domku nie chce siedziec:no::no::no: w poniedzialek zaszalalam na zakupkaa:tak::tak::tak: kupilam sobie strój kapielowy i duzo innych szmatek:-D:-D:-D a teraz zmykam sie opalac:-D:tak::tak::tak::tak:pozdrawiam

reklama
heeeeej

ja umieram z nerwów..... moj cos kombinuje zeby blizej pracować....w razie by nie poszło w sądzie.... ja siedzę i szukam ofert mieszkaniowych bliżej grancy.... ale ciężko sie szuka.... a do tego szkoła :-(:-(:-(:-(
ex szaleje z nienawiści.... baran

a mój maluch roooośnie ma już 1140g :-D:-D:-D:-D i kopie mnie pod samymi cyckami juz ;) buzi nie daje sobie uwiecznic na fotce- ciągle ją zasłania rączkami :szok::szok::szok: jak by słyszał co chcemy zrobic :-D:-D

Co kupilas za stroj? opowiadaj? ja tez w sobote troche na zakupach poszalalam... torebka,buty,bluzeczki,bielizna,jakies drobiazgi inne..
weekend mielismy super udany..mloda byla od piatku u tesciow a my ... a my w paitek pol nocy broilismy :-D w sobote zakupy,potem obiad w knajpce,na 19:00 umowieni bylismy ze znajomymi...wiec leciala knajpa za knajpa,pozniej dysco i tak po 05:00 wyladowalismy w domu...oczywiscie o 07:30 pobudka byla bo ja jak w zegarku budze sie niezaleznie od tego o ktorej zasne :-D no ale udalo sie zasnac i wypoczac :))) wstalismy,ogarnelismy sie i zas na obiadek do knajpki :) w poniedzialek tez :-D wiec trzy dni nie gotowalam ;)))

Nie wiem czy Wam pisalam-postanowilismy jednak sobie skoczyc na tydzien do Chorwacji :-D wezmiemy moja mame i odpoczniemy troche...
Pogoda osoatnie trzy dni masakra... za to weekend piekny... w niedziele wieczorem taki deszcz z gradem zaczal padac ze juz myslalam ze naprawde koniec swiata nadchodzi...az sie wsztraszylam...w dodatku sama w domu bylam bo adam po noemi pojechal...

No to narazie tyle...mloda troche zaziebiona,goraczkowala mi wiec mam ja dzis caly dzien w domu...ide obiad z piekarnika wyciagac...mloda zazyczyla sobie camemberta a ja robie sobie mini sajgonki ;)))

Czesc dziewczynki !!
nie odzywam sie bo dzien jak codzien
teraz dopiero na spokojnie usiadlam:tak:..
wrocilam z placu zabaw
i gotuje na jutro gulasz ..
smile.gif

watek ruszyl :-D:-)

Hej madzia fajny post taki pozytywny :tak:a jak relacje z twoim m lepiej ??:baffled:

Pati dalej impra za impra tylko jej pozazdroscic ;-)...fajnie ze mozecie sobie tak mala do dziadkow podrzucac fajna sprawa :tak::-)
no i zazdraszczam wam Chorwacji :-):-)

gabinia wspolczuje nerwow z ex czemu te chlopy sa takie durne ech tylko zycie utrudniaja :angry::angry:
fajnie ze dzidzia sobie zdrowo rosnie :-):-)

bluetooth nie walcze z dzialka :no: narazie czekam na termin 6 czerwca :tak:

a my za tydzien chyba 3 czerwca smigamy sobie do Heide Parku rozerwiemy sie troszke :tak::tak:

a gdzie nasza jola znikla??:baffled:

Pozdrawiam wszytskich i zmykam...

Hej!
U mnie troche nerwowo ,bo m. podziekowal za wspolprace szefowi!Bo poczul sie zrobiony w balona ,bo takie tam szczegoly miala byc inaczej ,a ten palant probowal mojego wych...Jak mi przyszedl do domu i powiedzial ze nie pracuje to mialam ochote go udusic!!!!!!!:wściekła/y:
Teraz szuka czegos innego,ale na takich zadadach jak u tamtego to napewno nie zanajdzie,ku...:wściekła/y:
Pozarlam sie ze szwagierka!Ten tydzien jakis koszmarny generalnie.
Poluje na ebayu na zajeb.. krzesla klijentka dala za nie 2000 ,skorzane.A ze moje ratanowe pare lat juz maja to chcialabym je zmienic i przedewszystkim musze sobie czyms humor pprawic.:tak:
Mam ju lozeczko i tapety dla corci dziurci ,troche sie boje juz tapetowc zeby nie zapeszyc .No i potrzebuje bialej komody dla malej.Wozek rzekomo corka mojego m. juz kupila(uwierze jak zobacze)
Jezu jak mnie drazni jak on jest w domu !Zupelnie wybija mnie z mojego rytmu,juz przyjaciolki dzwonia ze nie wpadam na kawe .Niech on idzie gdziekolwiek pracowac bo zwariuje!!!!!!!!!!!!!

Hehehe Karolina wariatko :-D Moj pracuje caly czas z domu,ja tez to sobie wyobraz...ale zamykamy sobie drzwi i spokoj ;)
A co twoj robil dotychczas? mam nadzieje ze uda Ci sie szybko wykurzyc Go z domu ;))))
Pokaz krzesla na ktore polujesz :) ja chcialam wreszcie caly wohnzimmer zmienic... ale to tak chyba w okolicach wrzesnia mi sie zdaje...bo teraz jeszcze urlop itd.
za to wczoraj sie wkurzylam i umylam okna w sypialni... mam z wyjciem na balkon... i jedno duze dwudzialowe..ale to stary typ okien i np.to balkonowe rozczepia sie i sa dwie warsty .-..nienawidze tych okien i bede przeszczesliwa jak kiedys sie wyprowadze i bede miala plastiki :-D wyszorowalam tez zaluzje,kurze powycieralam na ramkach,za tv.za szafkami itd. teraz czas na zmiane komody...moze na weekend wybierzemy sie...zobaczymy...Wogole sobie wieczorem chate ogarnelam ze jak dzis wstalam -a wstalam jakies 45 min.temu bylo wysprzatane,umylam sie tylko,zrobilam kawusie i zaraz za prace sie zabieram...jak chce miec od jutra wolne-weekend od rana to musze dzis do wieczora korzenie przed kompem zapuscic... No dobra to milego dnia laski...z pewnoscia jeszcze tu zajze...

reklama
No krzesla nie w moim guscie ale u kogos nawet powiedzialabym ze fajne :)) jestem ciekawa Karolina jak u ciebie w domu wyglada-napewno masz ciekawie :))))

Stroj fajny...majdy lepiej mi sie podobaja od gory... musze wreszcie tez cos cholera zakupic...dzis zalando przelece...zamowie kilka poprzymierzam i reszte odesle...

dziewczyny zmotywujcie mnie-jezuuuu ja mam 65,1 kg.zamiast w dol to w gore... w sumie najgorsze jest to ze mam opone na brzuchu-jak mnie to wkur**wia!!!!! ale len ze mnie...nie chce mi sie cwiczyc...objem sie jak mnie kryzys dopadnie tlumaczas saobie-a w dupie tam-od jutra zaczne :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry