reklama

Szukam Mam z Niemiec

O widze ze sie watek obudzil :-D bo jakis przestuj byl :-D

jezu jak mowa o wszach to az mnie wszystko swedzi...na szczescie nic nie mamy...sprawdzam codziennie... mloda zawsze konia brala swojego-teraz ma zakaz bo mowilam ze tez moze w tym przyniesc-no i ciagle sie pyta czy ma czy sprawdzilam konia :-D

ja dzis koncze prace...zaraz zabieram sie za ostatnia partie...potem zakupy-pamiatka na komunie-damy kase...sobie i mlodej cos do ubrania.jakies buty dla mlodej...sobie moze tez cos przytargam ;)))

Gabinia milo Was widziec :) zgrabny masz ten brzusio :))))

Madzia dla mlodego najlepszego!!!

ja powoli juz tez musze sie zabrac za organizacje-zaproszenia kupic dla dzieciakow z przedszkola...bedzie chyba 6 chlopakow i jedna dziewczynka :-D moja Noemi to z chlopakami sie bawi od malego ;) pierwszego czerwca wiec bedziemy obchodzic i mlodej urodziny 5-te i dzien dziecka :) tak sie trafilo ;)
dobra zabieram sie za prace co bede miala z glowy...w piatek moze uda sie na fitness skoczyc... place juz drugi miesiac a bylam tylko dwa razy-echhh...no ale lepoej juz to placic niz puszczac kase z dymem-kurde ja juz 5 miesiecy ponad nie pale :)))

reklama
Patrycja to tak jak ja juz od odkad wiem ze zaciazylam to nie pale i juz niemam zamiaru szkoda pieniedzy(jak glupia jakos o zdrowiu nie mysle)
Ale przyznam sie ze jak chodze do kogos kto pali to zawsze do kawy mi brakuje.Tego porannego rytualu kawka papieros i kupka .Juz kawy nie pije bo bez papierosa nie smakuje i mam problem z toaletom:zawstydzona/y:Sorry za szczerosc .Chce zmiennic tapety i laminat ,a moj m. nie chce dupy ruszyc !Zawsze sama tapety zrywalam i wszystko kupowalam (targalam laminaty itp)bo to lubie ,on mi tylko pomagal w tapetowaniu,a teraz musi sam,mam cykora sie tak szarpac ,znam dziewczyne ktora przez pomaganie w remoncie poronila (lozysko jej sie odkleilo)On musi rozmontowac szafy ,bo je do innego pokoju chce przeniesc ,mam taka trzy czesciowa na cala sciane i do sufitu ,wszystko sie w niej miesci.I tego mu sie najbardziej niechce .:wściekła/y:

oooo Karolina moje klimaty.... tapetowanie...malowanie....
ja odkąd jestem teraz w ciązy to już mam za sobą przeprowadzkę... malowanie...składanie segmentów i ostatnio jak mnie nerw ogarnął przestawiłam meble u mnie w pokoju ;p łącznie z segmentem,narożnikiem i zmieniłam firany ;)

hihi nic ani nikt nie jest w stanie mi przeszkodzić :) uwielniam takie rzeczy ale muszę mieć do tego dzień :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Dziewczyny Wy mi sie uspokujcie !!!!! bo na gola da!! ;))))
ja zaraz smigam na fitness...wczoraj pobiegalam po sklepach...przytargalam pare ciuchow dla siebie i mlodej...dzis jeszcze staremu koszule musze kupic...ale nie mam do niego pretesji ze mi takie zadanie dal bo mialam w planie jeszcze troche posmigac dzis po sklepach :-D taki niedosyc czuje-wiecie :-D

Mam dzis w sumie troche lenia...jakos nie mam weny do cwiczen...ale jak juz place to cholera raz w miesiacu chyba wypadalo by silownie odwiedzic ;))) tak zebym nie miala wyrzutow ze place za nic ;)))

pogoda troche sie zdupczyla-co mnie oczywiscie nie cieszy!!!! jutro smigamy tak ok.11:00 do braunschweigu...w niedziele komunia...a w sobote grill u znajomych :) ktorych cholera wieki nie widzialam :) dobra spadam bo na 10:00 mam byc u kumpeli a kawalek do jechania mam... (uroki Berlina) ;))))

Czesc dziewczyny!
Ja tak szalalam w zeszlym tygodniu po chalupie ale nie za dobrze to wplynelo na moj brzuch wiec w tym tygodniu troche wyluzowalam.
karolina to Ci sie maz udal. Zawsze tak wszystko na Twojej glowie bylo? Wspolczuje...
Wy to z Gabinia to takie przodownice pracy jestescie ze lepiej nie podchodzic jak w zlym humorze jestescie :-D
Ja wczoraj bylam na aquafitnessie dla ciazowek i bylo super! Moglabym codziennie chodzic ale niestety tylko raz w tygodniu jest a szkoda :-(
Milego dnia zycze!

Czyzby znowu przestoj na wateczku??:sorry::-D:cool2:
pisac laski pisac jak tam wam wekendzik mija??

Jolcia a ty gdzie zaginelas??:cool:...

moje baki sie kapia zaraz ich wyjme i ja sie ide wymoczyc a tak to nudy....

Pati a u ciebie pewnie znowu rozrywkowy wekend co?? :-p:-)

wrzucam wam moja paszcze :-D:-D

Milego wieczorku i niedzieli :-):-)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 58
  • madzia pasemkowo.jpg
    madzia pasemkowo.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Dziewczyny musze wam sie pochwalic ,ze jednak cora bedzie!!!!!!!!!!!Mialam dzisiaj polowkowe i mloda pieknie sie rozkraczyla.Pani doktor powiedziala ze na 99%
Odrazu polecialam wybrac tapety do jej kacika.Na poczatek bedzie ze mna w sypialni ,ale tmam taka mala wneke i ja wytapetuje w babski desen i biale lozeczko ,na poczatek (jakies dwa lata)starczy .Jezeli znajde jakies ciekawe mieszkanie wczesniej to sie przeprowadze ,ale na luzie.Chlopaki nie chca sie przeprowadzac ,bo za plotem mamy szkole i tu sa wszyscy kumplee.A mieszkan 5-pokojowych nie ma duzego wyboru:-(

Bluetooth moj m.zawsze taki byl.On nie zwraca uwagi na takie rzeczy,a ja jestem nadpobudliwa i jak sobie cos ubzduram to musi byc natychmiast.Dlatego zawsze biore sprawy w swoje rece.A pokoj chlopakow skonczony,tylko jeszcze wykonczeniowka ,moze nowe regaly ,ale powolutku .Nie chce zabardzo szalec ,zeby pozniej piszczec ze jestem bez siana.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no no no Karolina gratuluje dziewuszki:))
ja juz nie mam na co się łudzić ze bedzie córcia ;)

nawet obcy ludzie pytają czy bedzie chłopak bo za dobrze wyglądam :-):-)
a bębenek rooośnie

Karolina -gratulacje :)) pochwal sie efektami remontu :)))
imie juz jakies masz? ;)

Madzia masz bardzo ladny kolor oczu :) kolor wlosow jeszcze bardziej eksponuje wyrazistosc koloru :)

Gabinia no brzusio cacy :))) ciekawe ile jeszcze urosnie :) bardzo zgrabny :))))

reklama
karolina GRATULUJE!!! A przeciez mowilam, zebys sie jeszcze nie zalamywala jak jakis czas temu nie moglas przebolec ze znowu siurak bedzie a tu prosze :-D U mnie tez bedzie cora ale ze to pierwsze dziecko to bylo nam obojetne. Mimo to bardzo sie cieszymy.
gabinia a Ty nie wiesz czy faktycznie chlopak bedzie? Nie bylo na polowkowym widac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry