patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
O widze ze sie watek obudzil
bo jakis przestuj byl 
jezu jak mowa o wszach to az mnie wszystko swedzi...na szczescie nic nie mamy...sprawdzam codziennie... mloda zawsze konia brala swojego-teraz ma zakaz bo mowilam ze tez moze w tym przyniesc-no i ciagle sie pyta czy ma czy sprawdzilam konia
ja dzis koncze prace...zaraz zabieram sie za ostatnia partie...potem zakupy-pamiatka na komunie-damy kase...sobie i mlodej cos do ubrania.jakies buty dla mlodej...sobie moze tez cos przytargam
))
Gabinia milo Was widziec
zgrabny masz ten brzusio
)))
Madzia dla mlodego najlepszego!!!
ja powoli juz tez musze sie zabrac za organizacje-zaproszenia kupic dla dzieciakow z przedszkola...bedzie chyba 6 chlopakow i jedna dziewczynka
moja Noemi to z chlopakami sie bawi od malego
pierwszego czerwca wiec bedziemy obchodzic i mlodej urodziny 5-te i dzien dziecka
tak sie trafilo 
dobra zabieram sie za prace co bede miala z glowy...w piatek moze uda sie na fitness skoczyc... place juz drugi miesiac a bylam tylko dwa razy-echhh...no ale lepoej juz to placic niz puszczac kase z dymem-kurde ja juz 5 miesiecy ponad nie pale
))
bo jakis przestuj byl 
jezu jak mowa o wszach to az mnie wszystko swedzi...na szczescie nic nie mamy...sprawdzam codziennie... mloda zawsze konia brala swojego-teraz ma zakaz bo mowilam ze tez moze w tym przyniesc-no i ciagle sie pyta czy ma czy sprawdzilam konia

ja dzis koncze prace...zaraz zabieram sie za ostatnia partie...potem zakupy-pamiatka na komunie-damy kase...sobie i mlodej cos do ubrania.jakies buty dla mlodej...sobie moze tez cos przytargam
Gabinia milo Was widziec
Madzia dla mlodego najlepszego!!!
ja powoli juz tez musze sie zabrac za organizacje-zaproszenia kupic dla dzieciakow z przedszkola...bedzie chyba 6 chlopakow i jedna dziewczynka
moja Noemi to z chlopakami sie bawi od malego dobra zabieram sie za prace co bede miala z glowy...w piatek moze uda sie na fitness skoczyc... place juz drugi miesiac a bylam tylko dwa razy-echhh...no ale lepoej juz to placic niz puszczac kase z dymem-kurde ja juz 5 miesiecy ponad nie pale
Sorry za szczerosc .Chce zmiennic tapety i laminat ,a moj m. nie chce dupy ruszyc !Zawsze sama tapety zrywalam i wszystko kupowalam (targalam laminaty itp)bo to lubie ,on mi tylko pomagal w tapetowaniu,a teraz musi sam,mam cykora sie tak szarpac ,znam dziewczyne ktora przez pomaganie w remoncie poronila (lozysko jej sie odkleilo)On musi rozmontowac szafy ,bo je do innego pokoju chce przeniesc ,mam taka trzy czesciowa na cala sciane i do sufitu ,wszystko sie w niej miesci.I tego mu sie najbardziej niechce .

...
:-)