reklama

Szukam Mam z Niemiec

T< Madzia bajka jak tak blisko,dzialka jak na taka rekreacyjna to spora... jak jeszcze domek murowany to git... :) oby sie Wam udalo :)))
Madzia przypomnij skad Ty jestes -bo ja naprawde chodzaca skleroza :-D

reklama
T< Madzia bajka jak tak blisko,dzialka jak na taka rekreacyjna to spora... jak jeszcze domek murowany to git... :) oby sie Wam udalo :)))
Madzia przypomnij skad Ty jestes -bo ja naprawde chodzaca skleroza :-D

Kochana Hannover sie klania :-D:tak:
jeszcze sami troche nie zdecydowani jestesmy z ta dzialka :baffled:
bo wiem na 100 procent ze bede chciala sie za jakies 3 lata przeprowadzic na inna
dzielnice bo tu brzydko ogolnie jest :angry::angry:....
no a jak zakupie dzialke to znow daleko nie moge sie wyniesc i tak zle i tak nie dobrze i sami sie wahamy :baffled:...
no pozyjemy zobaczymy :-)

Czesc dziewczyny,

Madzia, widze ze masz ten sam problem z kupnem dzialki co ja z domem. To jest wlasnie najgorsze, jak czlowiek nie wie czy za kilka lat jednak sie nie przeprowadzi...
Milego dnia wszystkim zycze

A gdzie wy sie podziewacie??:nerd:
Jolcia co z toba??:confused:
" dzuma " to juz chyba sobie nas odpuscila hmm...ciekawe :baffled::baffled:

Dobra zycze wam milego udanego i rodzinnego wekendu :-D:-)
bo my jutro po obiadku smigamy do polski
wracam we wtorek takze do uslyszonka ;-)

buziolki :happy2::happy2::happy2:

Madzia szerokiej drogi... :)
ja pracowalam wczoraj caly dzien...dzis tez bede...ale moze sie i z mloda do cyrku dzis wybiore :) zobaczymy...slonko siweci ale zeby powiedziec ze to cieplo to raczej nie mozna...
teraz chwila na neta potem kolejna kawa i daje czadu ;) dzis ostatni casting i weekend...jestm dzien do tylu bo gosci mialam ale luzik :)
cos tu sie cicho zrobilo to fakt....

hej dziewczyny u mnie wszystko ok po dlugich rozmowach i wyjasnieniach:-) jednym slowem wiosna:-D:-D:-D

na swieta bylismy w polsce a teraz walczymy ze szkarlatyna:angry::angry::angry::angry: która szymon przyniosl z przedszkola:angry::angry::angry::angry::angry: zawsze cos!!!!!!!!!!!:baffled:

Oj Magda jak sie ciesze ze sie dogadaliscie :)
moja nie miala jeszcze...oby tez nie miala...ale u mlodej w kita wszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sluchajcie myslalam ze padne!!!!! na szczescie nie u niej w grupie tylko w innej...ale trzeba sprawdzac...to jest dopiero sredniowiecze...ale w polsce to np.preparaty na wszy w tv.reklamuja!!! kuzwa co za czasy!!!

reklama
Czesc dziewczyny!
Ja strasznie zarobiona jestem, chyba dlatego ze z domu pracuje, wiec jak mam spokoj w robocie to sprzatam jak oszalala bo po miesiacu nieobecnosci wszystko trzeba na glanz zrobic :wściekła/y: Jeszcze kuchnia, balkon i finito ale ledwo juz zyje i do tego mi sie juz dziecko w brzuchu buntuje. Chyba musze troche zwolnic a tu juz trzecia godzina :baffled:
Magdalena super ze udalo Wam sie jakos dogadac i mam nadzieje, ze najgorsze juz za Wami.
Z tymi chorobami to masakra jakas. Wspolczuje Wam dziewczyny totalnie i juz mnie to przeraza na przyszlosc jak to z moim bedzie :szok:
Milego popoludnia i weekendu! Lece dalej sprzatac i pracowac :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry