reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pati no wiesz, ja jezdzilam tylko chwilke nasza bmka no i potem juz tylko moja cosra wiec porownania nie mam jako kierowca z innymi samochodami. Ale zdecydowanie wole jezdzic moim, sam sie prowadzi, normalnie niesamowita przyjemnosc :-)
Tak o samochodach to moglabym tez duzo gadac. Zarazil mnie glownie moj M bo do tej pory to tak srednio bylam zainteresowana ale on mnie zawsze ciagal po roznych salonach no i oczywiscie rozne gazety prenumeruje, nie wspominajac o forach ....wiec mam to na codzien :-)
Powiem szczerze, ze ja mam totalnie na bakier ze sprzataniem. Jak sobie o Waszych maniakalnych natrectwach poczytalam co do sprzatania i porzadku to wolalam cicho siedziec :-D Moze to dlatego ze pracuje i praktycznie 10 godzin poza domem jestem wiec ostatnia rzecza o jakiej mysle jest sprzatanie.
Staram sie co sobota jakos chalupe ogarnac ale juz od samego podstawowego sprzatania plus pranie i zakupy mam juz nogi w d.... wiec jesli chodzi o ekstrasy w stylu mycie okien, gruntowne sprzatanie kuchni i takie tam to z tym u mnie kiepsko :zawstydzona/y: Wiec kto wie, moze ubijemy interes pati :-) Bo powiem szczerze juz sie zastanawialam czy kogos nie wziasc do pomocy jak sie maluch urodzi a i milo by bylo z kims kawe wypic :-)
No to jestes niezla z tym pedicurem :-)
Lece do Arcad i na deptak moze upoluje dzisiaj kilka fajnych ciuchow.

reklama
jak sie raz spotkamy dam ci runde strzelic audikiem-to naprawde plynie :))))
corsa byla twardsza jak jechalam... ale do wszystkiego mozna przywyknac..a jaki macie model Bmki? my kiedys mielismy 3 kombi-male to bylo...i automat padl... 3 tys.w plecy na niej bylismy...

a co do biegowki-ja uwielbiam miec biegowke...lubie zabawe biegami :-D a kiedys chcialam koniecznie automata...ale to bylo jakies 1,5 roku temu zanim prawko zdalam :-D

My mamy tez 3-ke ale nie kombi. Moj M ciagle narzeka na te biegi i moze gdyby byl automat to dluzej by zostala w rodzinie ale w tym przypadku to pewnie za jakis rok kupimy cos nowego.
Wrocilam wlasnie padnieta do domu. Kupilam sobie 2 pary wygodnych butow praktycznie za bezcen, dwie pary spodni materialowych na lato, takie 3/4 i jedna bluzke. Musze sobie jeszcze stroj kapielowy kupic i to niestety jednoczesciowy :confused: bo nie chce brzucha uciskac i jednoczesnie go nie opalac a z tymi strojami to niestety tragedia. Strasznie sie w nich czuje :baffled: normalnie jak jakis wieloryb, ehhh a taki sobie fajny stroj w zeszlym roku kupilam i bedzie musial poczekac rok...

widzisz ja nawet chce jednoczesciowy...jakis fajnie wyciety...fikusny...juz mi opelaniezna na brzuch niepotrzebna... :-D podobaja mi sie niektore ...i taki chce sobie sprawic w tym roku :) ale jakis 2 czesciowy tez bedzie :)))))

witajcie dziolchy !!!
nie zagladam bo jakos czasu brak pogoda dopisuje to nie ma nas w domu
smile.gif

ale od poniedzialku powraca rzeczywistosc bo koniec feri dzieci maja
i ida do szkoly i ja takze oj nie chce sie po tym wolnym...
ale za tydzien w piatek jedziemy na 4 dni do polski
i kurcze w nastepna sobote szymon ma juz urodziny ale to leci...:tak:duzy juz ten moj synalek :-D
takze tesciowa robi torcika dla malego
smile.gif

trzymajcie w poniedzialek kciuki:tak::tak:
idziemy ogladac dzialki ogrodowe mamy 2 upatrzone i jak bedzie wsio ok
i cena bedzie oki to kupujemy sobie dzialeczke
smile.gif

od wczoraj znowu mam dziadka w szpitalu ma bardzo popuchniete nogi sciagali mu wode ale nic to nie daje..nie ciekawie z nim jest
frown.gif
...
nerki odmawiaja posluszenstwa...

widze ze mowa o autach tutaj ja sie nie wypowiadam bo nie mam prawka i dobrze mi z tym...wole byc pasazerka :tak::tak: ale audi A6 kombi bardzo mi sie podoba :-):-)

Pozdrawiam cieplutko :happy::happy:

Hej co tu taka cichosza :baffled:..pewnie przez wekend haha :-):-)
u nas wsio ok jutro koniec laby i szkola oj nie chce sie :no:
dzis milo spedzilismy dzionek na miescie,obiad tez :tak:obzarlam sie jak smok
pozniej spacerek i tak zlecialo :-)
teraz jestem juz po kapieli i sacze drinka sobie :tak:

a tu kilka fotek z dzis pozdrawiam do spisania kobitki :-)

Załączniki

• nad jeziorkiem.jpg
    nad jeziorkiem.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 103
  • madzia i hania.jpg
    madzia i hania.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 68
  • madzienka.jpg
    madzienka.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 70
  • karuzela 2.jpg
    karuzela 2.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 79
  • w pareczku 1.jpg
    w pareczku 1.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 64
  • pysiolka.jpg
    pysiolka.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 68
Czesc dziewczyny.
Podoga dobijajaca ale ponoc od czwartku ma byc znowu wiosennie...zobaczymy.

ja chce zakryc rozstepy...wpadlam bo zaraz zjem pazury-za trzy min.powienien byc moj brat :-D
gdzie polecasz zajzec???
Ja bylam w Karstadzie i byl naprawde spory wybor. Chce sie jeszcze wybrac do Karstadtu Sport bo tam to pewnie duzo wiecej bedzie.
Madzia super dzieciaki! No i mam nadzieje ze sie tort uda :-)
Powrotu do zdrowia dla Twojego dziadka.

Ja w kupowanie dzialki nie wchodze, jesli juz to dom z ogrodem bo w tych ogrodkach dzialkowych to taki czesto maja regulamin ze az sie wlos na glowie jezy.A jak jeszcze na "zyczliwych" sasiadow trafisz to masz pieklo zamiast odpoczanku.
W przydomowym ogrodzie nikt mi nie bedzie sie wtacal i mowil co ma byc gdzie, jakiego wzrostu i kiedy wiec wole sobie jeszcze poczekac i moze za jakis czas dom z ogrodem kupic :-) Najpierw jeszcze musimy sie zdecydowac gdzie naprawde mieszkac na stale chcemy a to u nas nie takie proste :-D

reklama
No teraz to pojechalas z tym ogrodem:-D-ze lepiej dom niz ogrodek dzialkowy-to to wiadomo :-D kazdy wolalby swoj dom i ogrod...rzecz jasna...ale nie ukrywjmy ze ogrod mozna kupic za kilka tysiecy a dom to joz kilkaset...roznica jest!!!! :) adzialki takie rekreacyjne mozna kupic naprawde ciekawe, wcale nie musi byc milion dzialkowiczow tylko garstka 15-20... my neistety strasznie zalujemy ze nie lupilismy jednej dziali obok nas...domek murowany,fajna dzialka,wszystko bylo...nawet dostep do interenettu..ale cena tez wysoka bo 17 tys.no calkiemspora sumka a wtedy akurat kupilismy drugie auto,wprowadzilismy sie na to nasze mieszkanie teraz i troche na remont poszlo i nie chcielismy jeszcze takiego wydatku az sobie roboic...a teraz szkoda...bo byl odgrodzony tujami na 3 metry od sasiadow-bosko tam byloo.......

u mnie od 17:00 zapadla cisza w domu...goscie wyjechali... zostalo troche sprzatania,wydety brzuch ...echhh...ale od jutra walczyc bede razy dwa!!!! koniec z objadaniem,wiecej ruchu,zakupilam suplementy diety te Bio C.L.A Duo... zobaczymy jak bedzie dzialac...biore drugi dzien i zauwazylam ze mam mniejsze laknienie na slodycze!!! szok :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry