reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej dziewczyny

ja się obawiałam, że po mojej długiej nieobecności na bb będę miała do nadrobienia z 50 stron a tu skromnie...

Święta święta i po świętach... dni jak co dzień w sumie... tylko sklepy pozamykane ... w czwartek przed świętami przyjechał kamil... w piątek jak zawsze po jego przyjeździe zakupy we wro ( zawsze na ostatnią chwilę kupujemy prezenty) ... sobota święconka grill ogród... niedziela śniadanie odwiedziny u moich "ukochanych" teściów... poniedziałek obiad ogród... wtorek K. wrócił do Koln... porażka...
znowu zrobił się czwartek u nas piękna pogoda ja kwitnę w pracy a moje dziecko już prawie czekoladowe...

Buziaki

reklama
Czesc dziewczyny,

Nathaliep, u nas tak tradycyjnie powoli sie watki rozkrecaja :-)
No to sie pati widze rozbijasz ciagle nowa bryka. Fajnie tak poprobowac sobie rozne modele.
Jaka to audica? Na dlugo ja przygarnelas?
A tak przy okazji co sie dzieje z nasza nowa kolezanka z Berlina z ktora sie niedawno spotkalas? Jakos jej nie widze tutaj ostatnio.

Bluetooth audika mamy juz dluzej :) tylko pojechal na maly tiuning do polski do mojego brata-a model A6...to moj najlpeszy -najkochanczy ktorym jezdzilam :) nic mi w nim do szczescia nie potrzeba-wszystko ma :-D w sumie obydwoje z moim A mamy do niego sentyment...mial byc sprzedany...ale jednak nadal jest :-D Ale fakt faktem lubie sobie roznymi atkami pojezdzic :9 moje marzenie to smignac takim np. Audi R8 :)
a co z Zaneta to nie mam pojecia... raz sie widzialysmy i w sumie kontakt zaniknal...mialam raz sie zglosic ale mialam takie urwanie glowy ze nawet zapomialam :/

Kurde kliknelam cos i sie juz wkleil post...wiec nawijam dalej bo nie skonczylam :-D
U nas ladna pogoda...zjadlysmy obiad-spegetti carbonare i smignelam z dziewczynami do miasta-chcialy autobusem bo koniecznie chcialy tym pietrowym jechac-ale mialy pecha bo mimo ze 3 razy jechalysmy to ani razu nie bylo pietrowego :-D wogole musialam sie wrocic w polowie drogi bo kasy za malo mialam wziete-tzn.nie spr.ile mam i okazalo sie ze z 65 euro jade :-D no wiec powrot,szybkie siku i spowrotem.. troche obkupilam siebie,troche dziewczyny...zjadly MCD bo jakze inaczej!!" i wrocilysmy...nogi w dupe juz mi wlazily :-D mimo ze w balerinach smigalam...ale juz czas na letnie bo nawet w balerinach sie gotuje!!!

Dziewczyny zegnam sie na tydzien,bo przez tydzien mam zamiar zerwac z internetem-maly odwyk przyda sie.
Czuje sie jak nowo narodzona bo fryzjer,paznokcie i nawet fusspflege zaliczone!A co niech se rodzina nie mysli ze jak matka 4--ki dzieci to musi byc kocmoluch.
Ale szczerze to mam troche cykora co wszyscy powiedza i czy w czolo sie beda pukac ,ze se czwarte dalam zrobic.Jak cos glupiego powiedza to im taki tekscik wysmaruje ze sie nogami nakryja.Ale dopiero w samolocie uwieze ze lece.Zawsze mam cykora ze mnie jednak nie wpuszcza bo cos zle zabuchowalam.:szok:Trzymajcie sie cieplo .

Hej...wiec ja tez sie melduje :-)
Bluetooth jak przeczytalam,ze piszezsz o dziewczynie ktora sie nie melduje,a z ktora sie Pati spotkala to pomyslalam o Dzumie...bo z nia sie Pati chyba tez spotkalas,albo? a tez sie przestala odzywac ...a o Zanecie to ja nawet nie slyszalam,chyba cos przeoczylam ;-)
Karolina to udanego pobytu :-) ja tez musze paznokcie zrobic,u fryzjera bylam niedawno i 100 € zostawilam :baffled: to ja podziekuje,ja wole wlosy w PL robic.
Pati ile lat ma ta Twoja bratanica? zapodalabys jakas fotke dziewczynek ;-)
A powiem Wam,ze jestem wstrzasnieta,bo dwoch mlodych chlopakow sie niedawno zabilo na zakretach kolo mojego domu i to nie dwoch naraz tylko jeden po drugim w odstepie paru dni.,dopiero sie wiosna zaczela...ale tutaj u mnie to jest szal i zarazem raj dla motocyklistow,same zakrety a oni to lubia...az za bardzo :-(
Mlode to,glupie,wsiada na takiego sciagacza i juz z niego nie schodzi... zycie jest naprawde kruche.

Czesc dziewczyny,
Pati to jak masz takie wypasione audi6 i to jeszcze swiezo po tuningu to po co Ci zmieniac na corse? Mniej bedzie pila czy jak? U nas byl podobny dylemat zanim kupilismy corse dla mnie bo my z kolei bardzo lubimy nasza bmke i ciezko bedzie sie z nia rozstac chociaz mojego M juz korci zeby nowy samochod kupic ale z drugiej strony nie chce sie rozstawiac z naszym ulubiencem. Wiec moj M robil wszystko zebym ja polubila bmke nie tylko jako pasazer ale tez jako kierowca. Niestety dla mnie to za sportowy samochod, w dodatku nie automatik wiec bardzo mi sie ja ciezko prowadzilo. Biegi dla mnie wchodza za ciezko a hamulec reczny musze odblokowywac czesto dwiema rekami :baffled: ehhhh a szkoda bo chetnie bym sobie ja zostawila ale coz mam teraz corse i jestem super zadowolona :tak:
Hmmm, to ciekawe, ze kolezanka tak nagle zniknela. Mam nadzieje ze wszystko jest ok, bo wydawalo sie, ze bedzie sie na forum aktywnie udzielac.
Gabinia tez wsiakla, no i magdalena27 - mam nadzieje ze jakos sobie daja rade.
Ja sie dzisiaj wybieram na wieksze zakupy, bo musze sobie zestaw ciazowy na lato kupic wlacznie z butami. Ciekawe czy cos upoluje.
karolina udanego wyjazdu i nie przejmuj sie rodzina...z nia jak wiadomo najlepiej wychodzi sie na obrazku :-)
Milego dnia zycze kobitki

Bluetooth-u mnie reczny na guziczek i jak wsiadlam po zdanym prawku to paranoja :-D jak ja mam pod gore ruszac :-D a pod gore codziennie musze wjezdzac bo u nas taki stromy zjazd do naszego bloku...i to z zakretem bardzooo ostrym;))) o mniejszym aucie myslelismy dla mnie zebysmy nie klocili sie ciagle kto boerze...oczywiscie ja zawsze przegrana pozycja bo moj a czesto w trasy nim jezdzi...ale plan jest taki ze dokupujemy busa bo do jego pracy jest niezbedny-a jak narazie wypozycza jak potrzeba zachozi a to tez koszt miesieczny ok.600 euro...wiec lepiej wziac w leasing albo kupic normalnie... chociaz wiesz moj A to by mi najlpeiej kupil corse 2000 rok i amm sie cieszyc jak gwizdek-ale takiego wala jak polska cala-takim jezdzic nie bede :-D

tez jestem ciekawa co u Magdaleny naszej-jak sobie radzi? czy lepiej? Odezwij sie !!!

a co do nowych dziewczyn-duzo takich ktore tu na chwile sa ,a za chwile znikaja ;)

Jolka moja bratanica ma 6 lat :)
co do motorow-moj chce koniecznie prawko na nie-ale ja powiedzialam po moim trupie...chodz on twierdzi ze i tak sobie zrobi...ale wtedy ma sie na dwa miliony ubezpieczyc!!!!!
Stracilam juz jednego kolege wlasnie na motorze-strasznie glupia smierc-jehal 60km/h i z drogi wyjechal mu facet traktorem-w dodatku pijany byl... on udezyl w to duze kolo...praktycznie smierc na miejscu...mimo ze kask,mala predkosc...byl super ,przystojnym,milym kolesiem-nawet kiedys krecilismy ze soba ;)

no a teraz lece dalej putzen-wlasnie biore sie za lazienke...pospraztalam szafe-wywalilam caly wor...dostanie sie moejej bratowej ktora dzis pryzjezdza bo w wiele rzeczy albo ju7z nie wchodze albo faldy wychodza-a nie bede czekac i liczyc ze schudne...niektore rzeczy nowe-az zal :-D

pozniej moj A bierze dziewczyny do bamboland...ja smigam na zakupy...a na 17:00 zabiore chyba dziewczyny do cyrku bo dzis premiera :)

Karolina-szerokosci i miekkiego ladowania ;) baw sie dobrze.ladnej pogody Ci zycze i wracaj szybko do nas :)))) na fusspflege tez musze sie wybrac...

Moj M tez od zawsze chcial prawko na motor zrobic ale tez mu powiedzialam ze po moim trupie!:no:
Na szczescie ma takie fazy tylko od czasu do czasu,ze go nachodzi na ten motor wiec mysle ze to niegrozne :-)

Corsa 2000 rocznik to troche starutka.... moze Ci sie uda cos wytargowac. Moja ma 3 lata i jest super, ma dokladnie to czego mi potrzeba i nie musze sie martwic ze sie zaraz rozleci.
Pati - moze bys wpadla i do mnie posprzatac bo u mnie w domu jak po tornado :baffled: Juz od miesiaca nie ma nas w weekend w domu i jutro tez jedziemy na komunie do Polski wiec ze sprzatania znowu nici :wściekła/y: a po siedzeniu w robocie prawie 9 godzin nie mam sily naginac jeszcze w domu ze szmata...

Ja tez sobie chyba niedlugo zafunduje jakis manicure i pedicure bo przez moje brzuszysko to ledwo skarpetki zakladam nie mowiac juz o obcinaniu paznokci u nog :baffled:

reklama
Bluetooth-ja bym nigdy sie w zyciu na takiego trupa w postaci corsy czy innego czegos nie zgodzila :-D wiec luz ;) audi mi odpowiada... nawet do merca nie ma polotu...mimo ze mercedes byl mlodszy rocznikowo chyba o 1,5 roku... jeszcze zaden samochod tak latwo mi sie nie prowdzilo jak ten...wszystko jednym paluszkiem... taki plynny...
a Tobie jaki sie najlepiej prowadzilo?
widze ze lubimy pogadac o autach :) ja bym mogla w salonie jakims pracowac :))) albo na autohandlu :-D

a sprzatac moge wpasc-15 euro na godzine biore :) nie prasuje,nie wychodze z psami na spacer i nie sprzatam kocich kuwet ;)))

o do ciazy i pedicure-ojj ja zawsze wymalowane paznokcie- :-) nie wiem jak to robilam ale co tydzien sobie sama robilam fusspflege :) wyobraz sobie ze ja nawet juz krotko przed wyjazdem na porodowke tak sie uparlam ze moj A musial do domu po lakier czerwony jechac zebym sobie poprawila duzego paznokcia u nogii bo mi odpryslo :-D:-D no i pojechal :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry