MAGDALENA 27
Fanka BB :)
Jaką macie pogode???
U mnie dzisiaj 25 stopni w sloneczku a ja sie z dzieckiem musze w domu kisic

jestem udupiona na 
dwa tygodnie

.
Chyba sie w kwoke zamienie i jajo zniose. Ale nie ma tego zlego co by na.... dobre nie wyszlo.
Dzisiaj wypralam spacerówke po Szymonie bo wyglądala jak po wojnie i nie wie czy brec ja mu jeszcze nad morze czy nie
czasami marudzi że go nogi bolą wiec chyba ją wezme bo nie mam zamiaru go nosic)
, umylam dwa okna (te pyłki mnie dobijaja)
i wyszorowalam narożnik
:-):-):-) (i teraz na podlodze musze siedziec

)
na jutro planuje reszte okien i generalny porządek w sypialni od sufitu do podłogi z szawkami w środku włącznie
może cos schudne bo zostalo mi 5 tygodni do morza a ja jak wieloryb wygladam co z tego rze w styczniu i lutym zchucilam zbedne kilogramy jak w marcu i kwietniu doladowalam podwujnie

jojoooooooooooooo a cwiczyc juz mi sie odechcialo no i te grilkiiiiiiiiiiiiiiii mnie dobijają, mam słabosc i nie potrafie odmówic takiego dobrego jedzonkaaaaaaa

a w sobotke sie wybieram na poszukiwanie stroju kąpielowegoooooooooooooo i chyba kupie tez tankini chociaz to mi sie wydaje takie dla starych ciotttttttttttttt

ale juz w sumie mloda nie jestem

U mnie dzisiaj 25 stopni w sloneczku a ja sie z dzieckiem musze w domu kisic

jestem udupiona na 
dwa tygodnie

.Chyba sie w kwoke zamienie i jajo zniose. Ale nie ma tego zlego co by na.... dobre nie wyszlo.
Dzisiaj wypralam spacerówke po Szymonie bo wyglądala jak po wojnie i nie wie czy brec ja mu jeszcze nad morze czy nie

czasami marudzi że go nogi bolą wiec chyba ją wezme bo nie mam zamiaru go nosic), umylam dwa okna (te pyłki mnie dobijaja)
i wyszorowalam narożnik

:-):-):-) (i teraz na podlodze musze siedziec

)na jutro planuje reszte okien i generalny porządek w sypialni od sufitu do podłogi z szawkami w środku włącznie
może cos schudne bo zostalo mi 5 tygodni do morza a ja jak wieloryb wygladam co z tego rze w styczniu i lutym zchucilam zbedne kilogramy jak w marcu i kwietniu doladowalam podwujnie

jojoooooooooooooo a cwiczyc juz mi sie odechcialo no i te grilkiiiiiiiiiiiiiiii mnie dobijają, mam słabosc i nie potrafie odmówic takiego dobrego jedzonkaaaaaaa

a w sobotke sie wybieram na poszukiwanie stroju kąpielowegoooooooooooooo i chyba kupie tez tankini chociaz to mi sie wydaje takie dla starych ciotttttttttttttt

ale juz w sumie mloda nie jestem

A ile prania!!!!