reklama

Szukam Mam z Niemiec

Jaką macie pogode???

U mnie dzisiaj 25 stopni w sloneczku a ja sie z dzieckiem musze w domu kisic:angry::angry::angry: jestem udupiona na :angry::angry:dwa tygodnie:angry::angry::angry:.
Chyba sie w kwoke zamienie i jajo zniose. Ale nie ma tego zlego co by na.... dobre nie wyszlo.

Dzisiaj wypralam spacerówke po Szymonie bo wyglądala jak po wojnie i nie wie czy brec ja mu jeszcze nad morze czy nie:sorry::eek: czasami marudzi że go nogi bolą wiec chyba ją wezme bo nie mam zamiaru go nosic)
, umylam dwa okna (te pyłki mnie dobijaja)
i wyszorowalam narożnik:tak::tak::-):-):-) (i teraz na podlodze musze siedziec:-D:-D:-D)

na jutro planuje reszte okien i generalny porządek w sypialni od sufitu do podłogi z szawkami w środku włącznie

może cos schudne bo zostalo mi 5 tygodni do morza a ja jak wieloryb wygladam co z tego rze w styczniu i lutym zchucilam zbedne kilogramy jak w marcu i kwietniu doladowalam podwujnie:baffled::baffled::baffled::baffled: jojoooooooooooooo a cwiczyc juz mi sie odechcialo no i te grilkiiiiiiiiiiiiiiii mnie dobijają, mam słabosc i nie potrafie odmówic takiego dobrego jedzonkaaaaaaa:angry::angry::angry::angry::angry:

a w sobotke sie wybieram na poszukiwanie stroju kąpielowegoooooooooooooo i chyba kupie tez tankini chociaz to mi sie wydaje takie dla starych ciotttttttttttttt:laugh2::laugh2::laugh2: ale juz w sumie mloda nie jestem:no::no::no::no:

Załączniki

• P1130075.jpg
    P1130075.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 59
  • P1130068.jpg
    P1130068.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 54
  • P1130074.jpg
    P1130074.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 57
  • P1130037.jpg
    P1130037.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 67
  • P1130077.jpg
    P1130077.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 97
  • P1130066.jpg
    P1130066.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Hej laski...ja wczoraj caly dzien spedzilam w lozku...a pogoda na wypasie bo tez 25 stopni.,..a ja w lozku z mega bolem glowy ktory do dzis jeszcze mi sie daje we znaki...to taki kac gigant migrenowy...ja juz wina nie ruszam!!!!
okna mialam tez chwile czyste...dzis widzialam u mlodej ze jakis osobnik osral jej bezczelnie ono!!!! normalnie sraka na pol balkonowego okna!!!!!
ide zarzucic tabletke ,rozczesac wlosy bo wlanie umylam i trzeba pomyslec co dalej...moze jakis grill...
w piatek bylam z mloda w cyrku...troche sie wynudzilam...taki bardzo sredni byl... 70 euro zostawilam co uwazam ze polowe powinnam jak juz-troche przesada...mialysmy fotke ze sloniem...ale tak zakrecili na koniec ze zapomialam ja odebrac...jak mi sie zachce to jeszcze moze pojade i odbiore. a jak nie to kasa przepadla ale przynajmniej mloda na sloniu siedziala...ja sobie obok stanelam bo jakis taki w piachu byl i nieprzyjemny w dotyku :-D
no a prezz wczorajsza niedyspozycyjnosc dzis mialam w minusie 2 kg. :) co oczywiscie cieszy mnie niezmiernie :-D ja w tym roku bede szukala stroju monokini... rozstepy mam okropne ,falda na brzuchu wiec trzeba sie kamuflowac :-D chcialabym cos w fiolecie :) albo takim wscieklym rozu ;)

Fajne fotki...Twoj mlody mi przypomina kolege z przedszkola Noemi ;)))

Witam sie ponownie.Wrocilam w piatek i chalupy nie poznalam:szok:A ile prania!!!!
Ale nie zaluje ,odpoczelam ,nad morzem pospaceraowalam i za jednym zamachem cala rodzine od strony ojca o ciazy poinfomowalam.(Ale mi sie rymlo)
Pogrzeb babci byl ladny o ile tak mozna powiedziec o pogrzebie .Wszyscy mieli wience w Bialo-czerwone kwiaty.Na szwedzkim cmentarzu mialo to swoj urok.A pozatym piekne slonce i naprawde cieplutko.
Troche rodzinka byla w szoku ,ze mam brzuszek po raz kolejny.Bo jak juz chyba wam pisalam jestem z mojego pokolenia najmlodsza ,a jedyna ktora ma dzieci i to jeszcze w takiej ilosci!
Teraz przedemna jeszcze poinformowac mame i ta strone rodziny,ale chyba przetrzymam ich do Bozego Ciala w czerwcu ,bo wtedy do mnie przyjada.
Kupilam sobie ciazowe spodnie jeansowe ,bo nie mialam wyjscia tak mi brzuch wysadzilo!Ale tez bluzke i nowe pumy-bo byly w niezlej promocji.
Widzialam ze pisalyscie o wszach-moi przechodzili to dwa razy!To podobno nieprawda ze to od brudu-wrecz przeciwnie!Z chlopakami to prosta sprawa maszynka i na trojke.
Na drugi dzien juz bylo po wszystkim ,tylko to pranie!!Wszystko trzeba nawt poduszki i koldry i maskotki.Dziekowalam niebu za trockner!Chociaz pisali w internecie ze niby wcale nie trzeba az tak przesadzac ,ale ja wolalam wszystko poprac niz po tygodniu znowu miec plage .
Zaraz robie sushi i grila genialna kombinacja,a wieczorem prasowanie(10 pralek z wczoraj tylko!)Siedzimy w ogrodku i dupy nie ruszamy nigdzie dzisiaj.Milej niedzieli zycze

witam kochane
ale mnie dawnooo nie było :)

8 maja miałam komunię dwójki dzieci pogoda nam dopisała...:)
atmosfera rodzinna w najściślejszym gronie czyli 3 dzieci i 3 dorosłych ;D

Gabinia ale ekstra fotka..:-)
a corcie to masz sliczna :tak:
fajnie ze komunia udana:-)

jak wasze sprawy wiadomo juz cos wiecej na temat wyjazdu ??:baffled:
co ze szkola zalatwialas cos jeszcze?
jak brzusio dobrze sie czujesz??

my wrocilismy wczoraj z polski i narazie czasu mi na wszystko brak
a tu moj sobotni solenizant :happy2::happy2:
wiec pozdrawiam was kochane !!!:-):-)

Załączniki

• 005.jpg
    005.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Oj Magda jak sie ciesze ze sie dogadaliscie :)
moja nie miala jeszcze...oby tez nie miala...ale u mlodej w kita wszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sluchajcie myslalam ze padne!!!!! na szczescie nie u niej w grupie tylko w innej...ale trzeba sprawdzac...to jest dopiero sredniowiecze...ale w polsce to np.preparaty na wszy w tv.reklamuja!!! kuzwa co za czasy!!!

wszy jak wszy panowały i panuja i w przedszkolu i w szkole - niestety
ale ja kupuję preparat dla psów który mozna stosować u ludzi bo te z apteki są za słabe u nas w przedszkolu tez były juz kilka razy

Gabinia ale ekstra fotka..:-)
a corcie to masz sliczna :tak:
fajnie ze komunia udana:-)

jak wasze sprawy wiadomo juz cos wiecej na temat wyjazdu ??:baffled:
co ze szkola zalatwialas cos jeszcze?
jak brzusio dobrze sie czujesz??

mam kolejną sprawę 1 czerwca ;/ wiec nie wiem co będzie
a mój brzusio.... coraz większy ledwo buty wiążę ;/

7bd789fd.jpg

Gabinia ana kiedy masz termin porodu?Miejmy nadzieje ze nie bedzie upalow ,bo kiepsko z wielkim brzuchem czlowiek sie czuje jak temp,dobija do 40
Mnie komunia czeka w przyszlym roku calej trojki za jednym zamachem,ale gosci to bede miala cala fure.Moze zrobie z chrzcinami to mi sie upiecze wszystko za jednym zamachem,jak mlody bedzie na swiecie to sie dowiem czy sie da.

Karolina no jasne ze najlepiej wszystko za jednym zamachem zrobić
tylko nie wiem jak u was w kosciele bo u nas chrzciny sa w soboty a komunia w niedziele - chyba ze goscie zostana na 2 dni:) to zrobisz prawie wesele :-D:-D

a ja termin mam na 23 sierpnia więc jeszcze trochę.... a chrzciny tez planuje na wrzesien moze pazdziernik ;) zeby z głowy było

reklama
Czesc dziewczyny!
Cisza tu zapadla straszna, wiec dobrze ze jednak cos sie tutaj zaczelo dziac :-)
Super fotki dziewczyny. Gabinia, swietnie wygladasz.
Jak tam Twoje plany przeprowadzki do Berlina? Cos Ci sie udalo wiecej zalatwic?
karolina zdecydowanie probowalabym te dwie impezy polaczyc. Nawet jesli beda trwaly dwa dni, to nerwow, przygotowania, gotowania itp masz tylko za jednym razem i po bolu.
My wlasnie zabookowalismy sobie wycieczke, bo po wtorkowej wizycie u ginia, nie ma zastrzezen wiec za miesiac pakujemy walizki i plazowanie przez 10 dni w Portugalii ehhh juz sie nie moge doczekac :-) Stroj kapielowy juz kupiony, wiec najwazniejsze juz jest.
Wiemy tez ze bedzie corcia, wypiela sie pieknie we wtorek wiec nie ma juz watpliwosci. Wszystko pieknie sie rozwija i wazy juz 400g. Za tydzien polowkowe to sie wiecej szczegolow dowiemy :-D

Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry