• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Czesc koffane !!
wpadlam pogratulowac Karolinie super ze bedzie corcia :-):-)

Gabinia ekstra duzy brzusio masz :tak::tak:

Pati co porabialas na wekend ?? jakas impra ?:baffled:

ale pogoda popaprana...
a ja mam nerwa odnosnie dzialki az pisac mi sie nie chce :no:
bylismy w sobote z wlascicielami obejrzec wszytsko cacy
jest nawet normalne wc ...:tak:
dogadalismy sie do ceny ze chca 1600 e...
i 380 e chce zarzad spoldzielni wiec w sumie 2000 tys e by wyszlo :tak:
i dogadalismy sie ze od 1 czerwca bierzemy...
wiec wykonalismy tel do biura zeby ugadac sie na termin na podpisanie umowy
i tu zaczynaja sie schody...
prezes wymysla :angry::angry:...
ze niby musi jakis rzeczoznawca przyjsc wycenic ogrod gdzie wczesniej mowil ze juz jest wyceniony...ze jest tam wc a nie wolno miec :wściekła/y::wściekła/y: i niby musieli by go zniszczyc :szok::wściekła/y:...i umowil nas na 6 czerwca dopiero mamy przyjsc na jakas rozmowe
ze wtedy powie co i jak nosz kur...:angry::angry::angry: a bylismy na rozmowie jakies 2 tyg temu wiec po co znowu...
jak to tak ma dlugo trwac to ja chyba nie bede sie pakowac w to...
bo zanim dojdzie do kupna to mnie jesien zastanie a wtedy juz zimno wiec bezsensu...nosz utradnia gosc jakis stary dziad ten prezes :wściekła/y::wściekła/y:
ja juz sie napalilam spodobala mi sie dzialeczka i dupa...zawsze tak jest...
no zobaczymy ostatecznie co nam tego 6 powiedza...
jesli wymysli jeszcze wieksza kwote to niech sie w dupe cmoknie i nie wezme...
albo zaczne zalatwiac na drugi rok w lutym to wtedy do maja sie wyrobie na lato...
az zla jestem:wściekła/y::wściekła/y: ze tak pod gorke a myslalam ze juz umowe w tygodniu podpiszemy i wsio...

no nie zanudzam was juz....:happy:

Jolcia odezwij sie :tak::tak:

Milego dnia !!

Ostatnia edycja:
reklama
a ja mam nerwa odnosnie dzialki az pisac mi sie nie chce :no:
bylismy w sobote z wlascicielami obejrzec wszytsko cacy
jest nawet normalne wc ...:tak:
dogadalismy sie do ceny ze chca 1600 e...
i 380 e chce zarzad spoldzielni wiec w sumie 2000 tys e by wyszlo :tak:
i dogadalismy sie ze od 1 czerwca bierzemy...
wiec wykonalismy tel do biura zeby ugadac sie na termin na podpisanie umowy
i tu zaczynaja sie schody...
prezes wymysla :angry::angry:...
ze niby musi jakis rzeczoznawca przyjsc wycenic ogrod gdzie wczesniej mowil ze juz jest wyceniony...ze jest tam wc a nie wolno miec :wściekła/y::wściekła/y: i niby musieli by go zniszczyc :szok::wściekła/y:...i umowil nas na 6 czerwca dopiero mamy przyjsc na jakas rozmowe
ze wtedy powie co i jak nosz kur...:angry::angry::angry: a bylismy na rozmowie jakies 2 tyg temu wiec po co znowu...
jak to tak ma dlugo trwac to ja chyba nie bede sie pakowac w to...
bo zanim dojdzie do kupna to mnie jesien zastanie a wtedy juz zimno wiec bezsensu...nosz utradnia gosc jakis stary dziad ten prezes :wściekła/y::wściekła/y:
ja juz sie napalilam spodobala mi sie dzialeczka i dupa...zawsze tak jest...
no zobaczymy ostatecznie co nam tego 6 powiedza...
jesli wymysli jeszcze wieksza kwote to niech sie w dupe cmoknie i nie wezme...
albo zaczne zalatwiac na drugi rok w lutym to wtedy do maja sie wyrobie na lato...
az zla jestem:wściekła/y::wściekła/y: ze tak pod gorke a myslalam ze juz umowe w tygodniu podpiszemy i wsio...

I to jest wlasnie to o czym pisalam w naszej dyskusji o dzialce. Wiekszosc prezesow takich kolonii dzialkowych to stare pryki ktore sie przepierdzielaja do wszystkiego. Zamiast odpoczynku masz ciagle pieklo i niekonczace sie problemy. Dzisiaj mu sie to nie podoba a jutro co innego.... Dlatego ja wole sobie dalej grosik do grosika zbierac zeby w koncu swoj ogrod miec :-)
Mam nadzieje, ze mimo wszystko ulozy sie jakos ta cala sytuacja i jakos wyjdziecie z tego z dzialka w kieszeni :-D

Madzia dzieki za gratulacje.
Ja wogole podziwiam was laski ze wam sie chce dzalki,ja ,mam malenki ogrodek i to jest dla mnie bol jak cos musze robic,mam paskudny trawnik bo mi jakies chwasty rosna i dopiero jak jest trawa do kolan to kosimy.
nie lubie sie pierniczyc i tyle.U mnie w rodzinie nikt nigdy nie mial ogrodka i moze nie mam zakodowanego genetycznie?
Przesadzilam dzisiaj ze sprzataniem i targaniem ,plecy mnie napierdzielaja.
Umowilam sie z kumpelami ze ja stawiam skrzynke piwa ,a one zdzierraja tapety w sypialni.Bo moj m. nie chce robic,a jak przyjdzie w nocy z roboty i zastanie gole sciany to nie bedzie mial wyjscia i zrobi.Znalazlam fajne tapety dla niuni do jej kacika .Ale musze zamowic ,bo nie maja ich zawsze na stanie.Tak sie zapieralam ze jak bede miala core to napewno nie bedzie wszystko rozowe ,a tapety mi sie te najlepiej podobaly dla dziewczynki.Sa blado rozowe.

Karolina szalencu Ty :))))
koniecznie pochwal sie koncowa robota :)))

Madzia to ciulowo z tym ogrodkiem..ale jak zaczynaja sie juz schody to odpuscilabym temat i szukala co innego...

Ja znowu po obzarstwie i pijanstwie wrocilam do wagi wyjsciowej i zas od nowa... Jest tu jakas mama z Berlina co ma chec ze mna smigac na fitness???? albo rolki :) albo basen? na basen chyba zaczne z mloda chodzic po przedszkolu-z dwa razy w tyg.
ide popracowac...weekend nam sie szykuje szalony -oddajemy mloda do tesciowej w piatek i w niedziele odbior ;)
a w sobote teraz i niedziele tez nas nie bylo..w sobote impreza u znajomych a w niedziele bylismy na komuni :)

ależ rządzisz Pati :)) super że małą masz z kim zostawic ;)

u nas w zyciu rządzi na razie ex .... robi mi takie swiństwa ze szok ;/ normalnie o mały włos nie wylądowała bym w szpitalu ,yślałam ze skurcze mam i bedę rodzić ;/ ..... ku...s i tyle

czekam na 1 czerwca z taką niecierpliwością ze jak wpadnę do sądu to go wzrokiem zabiję chyba

ehhh życie po rozwjsciu jest okropne ....

Patti tobie to zazdroszcze ja uwielbiam bibki ale mam meza nie za bardzo do wypitki w Polskiej wersji i dlatego bardzo mi odpowiada jego aktualna praca,bo robi do pozna i ja czasami na jakies domowe imprezki biore dzieci pod pache i tak kontrolnie do 23(zanim on wroci z roboty)moge sie ttez pobawic.Tera7z naturalnie przerwa ze wzgledu na brzuszek ,ale napewno nadrobie.
Gabinia wspolczuje nerwow ,ale kiedys miejmy nadzieje sie skonczy.Zalatw kogos co by mu kolanko zmiazdzyl za drobna sume to moze sobie odpusci;-)
Robie przerwe w remoncie ,narazie u chlopakow brakuje czegos na okno,nie chce normalnych firan nie lubie.I cos wokol okien musze wykombinowac,listwy przypodlogowej nie ma itd
A ja zdycham tak mnie plecy i biodra bola ,dlatego przerwa na jakis tydzien moze dwa .Nie chce sie przeforsowac,a do urodzenia jeszcze troche czasu mam.

Gabinia ale swinia z tego Twojego ex...Nawet dla dobra dzieci nie odpusci!!!!

Ja neistety zeby sie zabawic to albo niania albo zawiezc do tesciow...ale to oczywiscie zaraz 900km. bo do nich ponad 200 w jedna...wiec zaraz tez 150 euro samo paliwo... takie weekendy wtedy drogo nam wychodza bo policzyc jeszcze wyjscie wiec jakies 350 -400 nie nasze ;) ale co tam-zabawic sie czasami trzeba...razem to my sporadycznie wychodzimy...najczesciej jest tak ze ja sama a nastepnym on z kumplami...mi to tez odpowiada :)))))))

wczoraj zrobilismy rezerwacje juz na urodziny w Pingolino dla mojej mlodej...najpierw mialo byc w domu...ale moj stwierdzil ze niech dzieci maja frajde i niech zabawia sie tam... 15 euro od osoby...bedzie 6 dzieci ok. wiec taki majatek to to nie jest a i do picia,jedzenia i ciasto w tym :) mam nadzieje tylko ze wszyscy rodzice sie z tym zgodza i dowioza...ci ktorzy nie beda mogli to my bedziemy wiezli.. zobaczymy...

wczoraj troche pocwiczylam... jak zobaczylam rano ze zas wrocilam do wagi wyjsciowej to az kurwizna mnie wziela...wogole mialam wczoraj zal do calego swiata :-D ja mam zawsze jakis mega wkurw tak ok. 12 dni przed @ ... wtedy mam pretensje o wszystko do wszystkich,ryja dre od samego rana do wieczora :-D dlatego tez wykozystalam i pocwiczylam troche,nie objadlam sie,pospacerowalam z mloda i dzis 1 kg.mniej :-D

teraz zwijam wrotki i pedze pracowac ;) milego dnia laski :* Karolina i Gabinia-oszczedzajcie sie ciezarowki moje :)))

reklama
Hehe, czesc Pati, duszo watkowa :-) Bez Ciebie to by juz pewnie dawno temu zdechl :-)
Madzia walczy z dzialka. Gabinia z ex, karolina zajeta pewnie urzadzaniem pokoju dla swojej malej a reszta pewnie na urlopach lub zabiegane z dziecmi itp. itd. Zapomnialy juz o forum zupelnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry