• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Patti lepiej warzywa niz owoce,chociaz teraz przy tej nowej grypie to lepiej nic nie jesc.Moja mama teraz sie odchudzala i byla u dietetycczki to jej kazala na dzien dobry sok grejfrutowy (bo spala tluszcz w organizmie) i w miedzy czasie grejfruty swieze.Mama mowi ze pierwszy raz tak bez cukru bylo kiepsko ,ale sie przyzwyczaila.I schudla juz7 kg.ma indywidualnie dobrana diete .pod tym kontem ze przekwita i przemiana mazteri jest zmniejszona.

Ja nienawidze tych owocow :-D za to wole wypic szklanke wody z cytryna...tez dziala w ten sposob...moj prpblem jest ze ja i moze jem "chudo" ale za DUZO!!!!!
wlasnie zjadlam frischkäse 0,01% do tego kawa...i jestem najedzona -na zsczescie...ja poprostu tez musze wolniej ejsc bo nie czuje tej sytosci...a jak np.cos robie przy kompie i jem to zaraz wolniej i jeszcze nie ma czegosdo jedzone , a juz czuje ze moglabym przestac-tylko dlaczego nie przestaje? :-D

Cholera musze dzs pracowac -blee obijalam sie czwartek i piatek i teraz mam...

Hej !!
ja wrocilam z miasta
spedzilam tam 5 godz i nogi mi do dupska wlaza:tak::tak:
szukalam pamiatki na komunie ale tu marny wybor brzydkie maja
i do tego puste bez wiersza,zyczen ech...

teraz popijam kawke i podzeram polskie wedloskie ptasie mleczko :-D:-)niam niam...
a godzine temu zezarlam kebaba z frytkami :szok:..ja to mam spust a potem marudze ze sadlo zwisa :-D

Madzia no kebaba to sama bym zjadla...ptasie mleczko tez :-D i kawy bym sie napisla mimo ze juz mam dzis 4 na karku :-D zaraz koncze prace...tak dzis na raty jade ale zaraz koniec ;)))

Vo do pamiatek to fakt-marnie tu w tym kraju z tym :-D wiec kupilam taka jaka byla i tyle...tez byla pusta ale od czego net ;))) wynalazlam wieryszk,barzgnelam i bylo git :-D

a co tam rezsta porabia??

A dzisiaj jakis glupio ten dzien zlecial.Pol dnia praktycznie u blizniakow na meczu.Znowu w du.pe dostali:-(
A pozniej znowu lezenie plackiem moj m. palcem nie ruszyl(chociaz kazal mi nic nie robic)
Wyobrazcie sobie ze te krzesla poszly prawie za 700 stow ,to przekraczalo moj budzet ,cholera!
A mysmy zjedli fure nalesnikow z jagodami -pycha.
Nie lubie spedzac soboty przed tv ,ale dzisiaj sobie odpuszcze lazenie po ludziach bo mi siebrzuch nadal napina w poniedzialek pojde do lekarza ,niech mi da jaka no spe.

No Pati ja tez tak zrobie wierszyk z neta wezme i wsio :tak::tak:
a doradzcie ile dac w koperte?? dodam ze ide do kumpla synka ktorego znam od 1,5 roku mamy dobre stosunki a ide tu pierwszy raz i nie wiem jakie tu maja zwyczaje :no:

Karolinka szkoda ze przegrali ale nastepnym razem moze sie uda :-)
a ty lez odpoczywaj ile sie da :tak::tak:

ja zrobilam salatke z tunczyka pyycha :tak::-)

No calkiem spora kwota za te krzesla...ale co sie dziwic-taki design i jak tyle kosztowaly wczesniej to normalka...
U mnie dzis spiecie bylo z moim na maxa...ojjjjjj dzialo sie...az mi sie dziecko wystraszylo... Moj ogolnie kiedys mi pomagal w domu...teraz to palcem nie ruszy...czasami bym go tak w dupe kopnela ze przy okazji bym jaja obila.. przewroci sie a nie podniesie!!!!! az mi cisnienie rosnie... bo on to pracuje,pieniadze zarabia..a ja kuzwa pracuje-ale mniej zarabiam-wiec to sie nie liczy chyba,plus mieszkanie,zakupy,mloda...

Dzis mnie napizgaja plecy na maxa... leci fajny program na Pro 7 "unsere Erde" i ide z mloda poogladac... poprzytulamy sie troche i potem wypad do swojego wyra robi ;)

Madzia my teraz bylsimy na komuni i dawalismy 200 euro jako chrzesny...nie przesadzalismy.. mysle ze jak dasz 100€ to bedzie piekny prezent jak na znajomych..

reklama
ile na tej kapuscianej mozesz schudnac? jak to sie je-dawaj tu namiary bo ja zas wyjsciowa waga powiekszona o 10 dag . :-D niby tylko owoce,warzywa,jakis plaser sera...o nieeeeeee ja wczoeaj camemberta jadlam na obiad-teraz juz wiem......wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ale ide dzis z mloda na spacer..i tylko sobie wyznaczam na sniadanie,obiad kolacje trzy rzeczy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry