• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej kochane !!
u mnie koniec wakacji i zaczelam dzis juz szkolke oj nie chcialo sie...
wrocilam to nagotowalam duzy gar lecza bedzie zarelka na kilka dni..:tak:
pozniej zakupy w lidlu i dzien ucieka...
teraz znowu dzieciaki mnie wzywaja bo chca arbuza wrr...
jutro mamuska przyjezdza do nas i bedzie do niedzieli...:tak:

Magda to se chlop narobil....wspolczuje...tobie i jemu :tak:

Bluetooth nie mam fotek :no: nie robilam w sumie nic...

Dobra ide powalczyc z tym arbuzem hehe....:happy2:

reklama
Madzia ja tez bede jutro robila leczo :) moj uwlebia a ja mam zamrozone w lodowce duzooo kilebasy :))))
dzis jak zwykle opierdzielam sie od rana...moi teraz pojechali zrobic felgom fotki do magazynu...wiec wogole jestem sama :)
pomalowalam paznokcie...zrobilam sobie kubek kawy i kubek pokzywy i chyba pogram w chinczyka na necie :-D
a jutro zabieram sie za wystawianie rzeczy na ebay ;)

Magdalena wspolczuje ,facet z gipsem to tragedia -bedziesz musiala uslugiwac.Moj mial w zeszlym roku zerwane sciegna i myslalam ze go wykastruje.

Patti ja ze wzg na ciebie popatrzylam gdzie w poblizu jest zumba i po urodzeniu mam zamiar sie zapisac.To cos dla mnie ja wielbiam kuperkiem do muzyki ruszac takze mysle ze to nie bedzie slomiany zapal.
Madzia jak juz koniec wakacji?To gdzie ty mieszkasz?:confused:

Karolina ja mam w sumei w bloku moge powiedziec Zumbe... bo u mnie na dole jest fitness,korty tenioswe i ci tylko dusza zapragnie... ;)ale tam nie chodze... po 15 min.cwiczen wysiadam-serce mi skacze do 185 :O hahahahaha ale trzymam kciuki zebys dala rade...moja kondycja bardzo slaba ;) jak tak skacze...

A to Ok Madzia ,juz sie zastanawialam w ktorym Landzie mieszkasz;-)
Patti to fajnie masz.Moj m. ma obsesje na punkcie fitness klubow ,jenu sie wydaje ze jak pojde z kumpela to odrazu jakies turki beda nas wyrywac.
Dlatego aerobik albo cos w tym rodzaju gdzie ewentualnie tylko jakis szwul sie zamota wchodzi tylko w rachube.

reklama
Hehe...a ze mnie to chyba nawet pol laski nie ma :-D moj M o mnie w ogole zazdrosny nie jest,az mnie drazni z tym :-D taki kurde pewny...;-)

Witam tak w ogole.
Ja gotowalam dzisiaj ryz i do tego sos z paczki z miesem,papryka i cebula...ja duzo uzywam tych ''fixow'' knorra albo maggi,bo z tego mozna cos szybko wyczarowac.
Ja tez pomalowalam paznokcie i oczywiscie kurwicy dostalam ,na jakis badziewiasty lakier trafilam ,schnie juz 15 minut i nadal wilgotny...nie lubie paznokci malowac...bo to przez pol godziny trzeba siedziec i najlepiej niczego nie dotykac a ja zawsze gdzies zachacze i sie wkurwiam.
Ja jednak sie rozmyslilam i smigam jutro po kolejna recepte na pile...bo nie moge byc teraz w ciazy...jest szansa,ze dostane prace...
Zrobilam dzisiaj termin z mloda na U7...a jutro jedziemy tez fotke jej strzelic....potrzebuje do paszportu...przez pierwsze 5 lat wyrabiaja tylko tymczasowo na rok-tez wymyslili...jakbym jechala autem to wcale nie robilabym nowego tylko wziela ten stary,w razie bata widza,ze moje dziecko...ale ze lece samolotem ;-)to wyrobimy nowy,co by sie na lotnisku nie czepili...

AAA Magdalena mezczyzna z katarem nie do wytrzymania a co dopiero ze zlamana noga:sorry2: -tak wiec duzo sily :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry