• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Czesc dziewczyny,
Madzia no jak to tak bez fotek. Zawsze byly a teraz ni ma:-( :-) To wam tylko tydzien wakacji w tej szkole dali? Straszne.
Magdalena a kiedy ta twoja lamaga ze szpitala wychodzi?
Nathaliep gratulacje zalatwienia sprawy po mesku! Frauen power :-)
Ide sniadanie sobie robic i ogarnac chalupe.Milego dnia laski

Jolka moja ma niemiecki paszport...A Twoja czemu ma polski?

No jak czemu? bo my jestesmy polacy :-D Ani ja ani M nie mamy niemieckiego pochodzenia...

Ja mialam jechac na miasto po te recepte i ta fotke strzelic ale nigdzie nie jade :crazy: bo po pierwsze leje a po drugie kumpela nie przyjedzie bo siedzi z chorym:-D mezem w domu...a ja chcialam przy okazji z nia po sklepach ''pograndzic'';-) no coz...przelozone na jutro...a dzisiaj musze wyprac stary ,poniewiarajacy sie po podworku wozek ...szwagier przejazdem z Anglii ma go w sobote do PL zabrac,bo mi samolotem nie przysluguje wozek,musialabym zaplacic za nadbagaz...bo Maja ma 2 latka a od dwoch lat to juz nie bejbi tylko dziecko :sorry: a swojego wozka co uzywam nie dam do polski,bo nie mam mozliwosci zabrania go spowrotem...tak wiec ten tydzien tam jakos sobie ze stara kryka poradze..a potem niech siostra robi z nim co chce :-D

Ja to zawsze patrze prezz pryzmat nasz-bo moj ma niemieckie papiery-on tu ponad 20 lat ;) i tak zawsze sie wszystkim dziwie :-D:-D

No a wczesniej mowilas Jolka ze tylko 20kg.mozesz zabrac? dlaczegop? na kazda osobe jest 20.. mala przeciez tez normalnie ma swoje miejsce prawda? placisz za bilet i ubiera sie jak kazdy inny... tak nam tez na lotnisku moili jak panikowalam kiedys :-D
ostatnio nawet bulgarii mialam kg.za duzo i nic nie mowili...szczerzylam zeby w usmiechu ;) bo jak nie mam nic nagrabione to ja nosa zadzieram-a co :-D

Ja posprzatalam,nawet pospalam do 10:30 :-D jezuu czyste lenistwo...pranie wstawilam..dzis "reczne"-jeszcze lenora musze zarzucic i ide wieszac...
na sobote jestem zaproszona na urodzinki...musze po prezencik skoczyc... a laska fajna knajpe nawet wybrala :) jeszcze tam nie bylam...
pokrowiec z fotelika musze tez od mlodej wyprac... i w koncu tego grata sprzedac...jak 20 euro dostane to bede sie cieszyc :-D w umie fotelik okay...tylko taki trefny pokrowiec do niego -material..w szwach gdzieniegdzie sie przetarl...a fotelik git bo maxi-cosi... no i tysiac innych rzeczy ma do wysprzedania ale jak to ja z dnia na dzien,z miesiaca na miesiac ,a nawet z roku na rok :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry