• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Pati ale Wasza ma niemiecki paszport? ja nie wiem jak to z niemieckim paszportem...ale w polskiej ambasadzie trzeba wyrabiac co rok... Nasza ma polski paszport.
Na paszporcie mlodej wyraznie stoi,ze w grudniu 2010 stracil waznosc...bo wyrabialismy jej w grudniu jak miala 4 miesiace bo jechalismy na swieta do PL.

Ostatnia edycja:
Zajebiaszcze jestescie, tak cudownie podczymujecie mnie na duchu:-D:-D:-D. Bylam dzisiaj odwiedzic m w szpitalu i mialam ochote mu zlamac druga noge!!! Takie mam nerwy dzisiaj!!! Nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu !!!

Jak sie wkurze to spakuje go razem z Szymonem i oddeleguje ich na 2 miesiące do jego mamusi!!!! Ale bym wtedy odżyła:tak::tak::tak::tak: długie spanko :dry::dry::dry:a nie tylko do 6.30 albo 4.00:cool2::cool2::cool2: wolne wieczorki:blink::blink:, obiadkó bym nie gotowała!!! ale sobie marze........... zobaczymy co da sie zrobic:-) a jak mnie wkurzy to zostawie go z młodym i sama sobie pojade gdzies na tydzien ( chyba by go szlak na miejscu trafił).
Wogóle mial dzisiaj jakies teksty nie z tej ziemi!!! Mówie do niego... co ty bedziesz teraz robil przez te min 2 miesiące??? a on że co ma robic lezał będe!!! Ja mówie kurw* a pieniądze ci z nieba spadną ot tak sobie poprostu !!!! a on ze przeciez ja pracuje nosz kurw* miec ok 6000 euro a nie miec to duza różnica!!! a on luzik- no co za pajac!!!! i jeszcze że ja sie martwie o pieniadze zamiast o jego noge:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak wróci do domu to go calego połamie!!!

Hahahahahaha-no padam:-D no i o kase tez bym sie martwilaa co!!!!!!!!!!! :)))) a swoja droga 6 tysiecy-no masz czym szajstac :)))))))

Jolka moja ma niemiecki paszport...A Twoja czemu ma polski?

Hej dziewczyny

ale tu się narobiło ... złamane nogi... i inne cuda

u nas zadyma byla maks... w ogóle weekend do bani... w czwartek kamil był na rozmowie w sprawie nowej pracy w de ( na początek około 2 tys euro plus nadgodziny soboty itp) pojechaliśmy w piątek do jego szefa w sprawie wypowiedzenia a on powiedział że nie ma takiej możliwości bo on k. nie zwolni za porozumieniem stron wkurzyłam się do potęgi i poszłam z Nim gadać a on mi tlumaczy tłumaczy tłumaczy w końcu ugadałam ( JA!) wyższą stawkę, mieszkanie w De od września ( JA !) do tego w tym tygodniu nie mam jak iść do pracy bo młody z katarem i kaszlem i do tego zaraził mnie ... kurde kurde kurde... i znowu pije A CO !?

Buzia

reklama
Pati wszystko mam na piśmie ;))) ja kuta na 4 nogi :))) a mój K. siedział jak u dyrektora szkoły na dywaniku z głową na dół... a ja z tym szwabem się wykłócałam... na koniec wstałam i teatralnie wyszłam pizgając drzwiami... i on dopiero do K. mówi że widać kto tu ma jaja:))))))

smacznego... ja piwko kończę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry