Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

po pierwsze dopiero na miejscu okazalo sie,ze zapomnialam zdjec zabrac...a po drugie nawet majac te zdjecia paszportu bysmy nie zalatwili,bo...trzeba mloda zameldowac w polskim urzedzie stanu cywilnego,stamtad wziac akt urodzenia i dopiero moge paszport zalatwic,pokrecone wszystko ...jak dzwonilam wczesniej sie dowiedziec to facetka mowila,ze Maja potrzebuje akt urodzenia z polski,ale myslalam,ze nie dogadalam sie z nia,bo mloda sie przeciez TU urodzila...ale to nic-MY jestesmy polacy i dlatego mloda musi miec tez polski akt urodzenia!!! 
ale takie to wlasnie pomieszane wszystko...
normalnie jak nie Ty :-)

A za ten tymczasowy to ile sie placi i na ile czasu on jest wazny?
Jola a kiedy wylot masz??
jezu a ja nic nie spakowana,nic nie przemyslane w ogole jakie ciuchy zabrac,nie przejzane,nie poprane
znowu bede wszystko robic na ostatnia minute...aby tyle dobrze,ze w czwartek poznym popoludniem a nie rano...ja nienawidze sie z rana spieszyc
i po drugie musze sie wyspac 
musze pozyczyc
bo ja sie do tej polski wybieram od niechcenia,mi sie tam wcale nie chce jechac
tzn. leciec...
chcieli wogole sie schowac ale akurat jak wyszlam to zaczela sie ulewa na maxa wiec sie schowali do auta 

...i zaraz chyba zapakuje juniora i wybiore sie drogerii...
lo matko, to by mi juz chyba nerwy puscily jak bym tak w lesie byla jak Ty 
lepiej zeby Karlita wiedziala co ja czeka jak chce podziwiac Berlin z lotu ptaka 
Co za lato.... to chyba koniec swiata sie zbliza