• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Czesc dziewczyny-Wrocilam cala i zdrowa chodz droga powrotna byla masakryczna-mgla i widocznosc na 10 metrow max czasami ze w slepo jechalam 10 h na godzine...Ogolnie wszystko gut...nakupowalam sobie ksiazek,troche ciuchow ;) zapas herbaty w ulubionej herbaciarni...mloda przeziebiona-wiec kuruje ja w domu...

Madzia -Gabinia-wyrazy wspolczucia
[*]- uwazajcie na drogach!!! szerokosci_!!!!!

Witam nowe mamy...Co do szczepionek to tu program troche inny z tego co wiem bo my tu mamy za darmo...No i macie napewno ksiazeczke szczepien wiec z taka udac nalezy sie do lekarza i on sam zobaczy co podane a co trzeba podac...

Bluetooth- sprobuj zmienic mleko i kup na wlasna reke te krople co dziewczyny polecaja...moze najpierw kropelki podaj a jak po 3 dniach nie zobaczysz rezultatu to moze warto zmienic mleko...Szkoda zeby niunia sie tak meczyla...w sumie obie sie meczycie... Mam nadzieje ze znajdziecie rozwiazanie!!!

Magdalena-ja w tym roku z kolei chce miec choinke fillet-roz plus zloto bo od lat mam zloto i czerwien :-) plus jakies kremelki z reniferkami,bialo-czerwone gwiazdki ;) wiec w tym roku cos innego :)

W koncu kupilismy pralke-no i stanelo na siemens...w sklepie polecali...kosztowala tylko 700euro... no i jak bysmy chcieli takie funkcje w Miele to musielibysmy wydac jeszcze raz tyle...stwierdzlam ze kurcze jak tak polecaja to bedzie dobra :)

No to tak na szybkiego co i jak... do pozniej...
No i Jolka powiedzialas A to powiedz B :)

reklama
Hello ja tez wrocilam w niedziele :tak::tak:

Pati dzialasz cos z tym watkiem zamknietym??...:baffled: mozna by bylo wiecej napisac a tu tak nie pewnie :-pze ktos cos podczyta
moze wtedy jola by powiedziala B :-D zartuje haha ale dzialaj kochana...

uciekam do garow a potem do lekarza po skierowanie z mloda :tak:

Ostatnia edycja:
jezeli na tyle potraficie mi zaufac to jak moge zadzialac

bylam z Maja na szczepienie,dwa wklucia ,biedna tak sie zaniosla ze lekarka musila ja krztusic,ja spanikowana totalnie,wrocilysmy do domu,zjadla,podalam czopka i zasnela gwiazka moja kochana.mam nadzieje ze nie bedzie zadnych skutkow ubocznych bo w piatek na slub mamy isc.

bylam z Maja na szczepienie,dwa wklucia ,biedna tak sie zaniosla ze lekarka musila ja krztusic,ja spanikowana totalnie,wrocilysmy do domu,zjadla,podalam czopka i zasnela gwiazka moja kochana.mam nadzieje ze nie bedzie zadnych skutkow ubocznych bo w piatek na slub mamy isc.

Jestem ZA :tak::tak::tak:

mojego kłuli najpierw 4 razy teraz dwa razy po nóżkach :(... bidulek
ale na nastepny raz kupię plastry emla podobno działają ;)

reklama
gabinia nie slyszalam jeszcze o tych plastrach:baffled:zacofana matka ze mnie:-D
u nas pierwsze szczepienie tez bylo z dwoma kluciami a pozniej juz po jednym i teraz znowu dwa, bo to byla dawka przypominajaca tej pierwszej szczepionki - maslo maslane:-D naszczescie w styczniu czeka nas jeszcze jedno szczepienie z jednym kluciem i potem spokoj na kilka lat:sorry:

Maja dostala goraczki poszczepiennej i to zadziwiajaco szybko a wg lekarki nie miala miec zadnych skutkow ubocznych:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry