Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nadal nic nie widzeihaha znalazlam
zapraszam dziewczynki![]()

czesc Dziewczyny, mam pytanko, prosze pomozcie bo moj maz chociaz mieszka cale zycie w Niemczech sie nie orientujeJak nazywa sie zlobek w Niemczech, jakie sa zasady przyjmowanioa dzieci i ewentualne koszty.... Okazalo sie ze na wiosne bede musiala oddac mala na pol roku do zlobka ze wzgledu na szkole jezykowa, 5 razy w tyg 5h! PS-istnieja w Niemczech zlobki prywatne? PS2-Szczesliwego Nowego Roku!!
![]()
Witam drogie Panie! Czy może któraś z Was orientuje się jak wysłać pieniążki z niemieckiego konta, na moje w Polsce? Jak się okazuje, to duży problem jest, w Niemczech mówią, że chcą krótszy nr konta, w Polsce mówią, że musi być ten co jest. Ratunku!
Witam wszystkie mamuśki mieszkające w Niemczech.Może jest jakaś co mieszka w pobliżu Frankenau?My z mężęm zamierzamy tam zamieszkać w wakację.