Jolit@84
Sierpniowa mamusia 09
Karamija i jak tam w przedszkolu?? u nas lepiej,mala juz za mnia nie placze...ale nadal nie zbyt chetnie chce tam wejsc i mnie wypuscic nie chce.
Magdalena ja tam sobie fajek nie odmawiam......lubie palic i bede palic
Ja tez pilnuje swojej wagi ale diety tez zadnej specjalnej nie stosuje...........nazwyczajniej w swiecie mniej zrec ;-)a nie laczac weglowodanow z tluszczami to ja bym sie nie najadala...np. jak jest grill to grillowana piers kurczaka i salat ,ale do tego musze przegryzc kromke pelnoziarnistego pieczywa ,pelnoziarnistego zaznaczam bo bulek i zwyklego chleba wlasnie nie jem.Ale co my tu? watek dietowy ;-)
Pati a te spacery z kijkami to mi sie takie to...dla starszych wydaje
nie lepiej by bylo jakbys wskoczyla w dres i pobiegala troche?
na kijki przyjdzie czas...za jakies 20 lat
a jak tam Twoj rowerek stacjonarny?
Magdalena a Twoj cross?? bo moj pojechal do PL...moja siostra potrzebowala go bardziej,schudla juz 18 kg
Magdalena ja tam sobie fajek nie odmawiam......lubie palic i bede palic
Ja tez pilnuje swojej wagi ale diety tez zadnej specjalnej nie stosuje...........nazwyczajniej w swiecie mniej zrec ;-)a nie laczac weglowodanow z tluszczami to ja bym sie nie najadala...np. jak jest grill to grillowana piers kurczaka i salat ,ale do tego musze przegryzc kromke pelnoziarnistego pieczywa ,pelnoziarnistego zaznaczam bo bulek i zwyklego chleba wlasnie nie jem.Ale co my tu? watek dietowy ;-)Pati a te spacery z kijkami to mi sie takie to...dla starszych wydaje
nie lepiej by bylo jakbys wskoczyla w dres i pobiegala troche?
na kijki przyjdzie czas...za jakies 20 lat Magdalena a Twoj cross?? bo moj pojechal do PL...moja siostra potrzebowala go bardziej,schudla juz 18 kg

to dowod,ze te nasze dzieciaczki to bardzo przezywaja
jak mi nigdy nie chorowala tak wystarczylo tylko,ze do przedszkola poszla......ach jo.