• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Guten Morgen :-D

Wlasnie wydelegowalam mloda do szkoly,starego do pracy i zaraz o 09:00 ide cwiczyc :-D

Delfin
- ja ogolnie jakies dwa lata temu zmienilam calkowicie styl zywienia... zero tlustych,gotowych czy z torebek potraw... Wszystko mozna samemu tylko trzeba troche poszperac w przepisach ;-) Przestalam slodzic,jak juz to herbate z cytryna-ale do tego uzywam syrop z agawy :-) zero makaronow,ziemniakow itp :-) I powiem Wam ze ja po obiadach czuje sie o niebo lepiej...kiedys tylko spac... Dla mnie to tez lepiej bo ja nie mam woreczka zolciowego juz .-) no i na przyszlosc mam nadzieje ze mi organizm podziekuje ;-) Lubie tez na parze warzywa...kocham ryby,krewetki itd. :-) Ostatnio spalilam moj parowar-musze wybrac sie po nowy :-D

Co do przypraw to ja duzo kupuje w Kauflandzie bo maja ogromny wybor... ale chce poszukac taki typowy sklep z przyprawami w Berlinie bo napewno cos takiego bedzie...

Co do mierzenia to tez masz racje...ja jednak znam swoje cialo i sugieruje sie tez kg. bo do 60-59 musze zjechac ;) mierzenie to swoja droga...
Ciekawa jestem ile dzis wytrzymam z Ewka-moja bratowa wczoraj dala rade 10 min :-D i nie wiedziala jak sie nazywa :-)
Kijki do Nordica tez mam ...kupilam jakis czas temu w lidlu :-) i rolki mam... :-D ale cwiczyc to ja nie cwicze :-D Co od wczoraj ma sie zmienic ;-) pierwsze kroki poczynione :-)

Jolka -hula hoop tez sobie kupie :-D Ja tam lubie posiadac :-D polecasz jakies konkretne? bo tego od zatrzesienia :-)

Alex- ta w avatarze to nie ja :-D a szkoda :-D i co masz na mysli z ta foto option z mlodej pokoju? :-D

reklama
Pati jakies konkretne hmmm,kup sobie takie co nie halasuje ;) bo ja takie wlasnie mam i wkurza mnie to troche ,bo ma wypustki z magnesami w srodku co to maja wydzielac jakies jony ujemne podczas krecenia i pozytywnie wplywac na przemiane materii ,no dobra niech sobie wydziela tylko szkoda,ze halasuje przy tym :-D bo te magnesy w tych wypustkach sa luzne i po prostu lataja.Ale oprocz tego hulahop spisuje sie dobrze ,spelnia swoja funkcje tzn. skutecznie odchudza :)

Ja tez nie gotuje tlusto,ale jem wszystko...makaron,ziemniaki itd. zrezygnowalam jedynie z bialego pieczywa ;) Pije len mielony i do jogurtow dodaje otreby.

Witam i ja !!! :-)
dzizasz jaki tu ruch haha i Alex sie nawet przyplatala haha :-D:-D
u nas dzis snieg z deszczem pada :angry: a ja myslalam ze juz wiosna idzie buu...:angry:
Kawke spijam i potem musze do kauflandu skoczyc cos na obiad zakupic tylko co :baffled:

Pati chyba alex miala na mysli ze porzadek taki w pokoju pod zdjecie zrobiony haha czy tak czysciutko zawsze jest??

Wy tu o wadze,odchudzaniu a ja mam w nosie ze tak powiem...:rofl2:
nie odchudzam sie samo mi spadlo 4 kg...nie wiem kiedy:happy: teraz mam 60,5 kg przy wzroscie 1,68 :tak:
wiec nie jest zle tylko sadelko mam ktore mnie wkurza i cycki mniejsze by mi sie przydaly a tak to luzik :tak:

Telefon zadzwonil i wybil mnie z rytmu i zapomnialam co mialam jeszcze pisac :baffled:

Jolit moj maly jest od 8 do 14 w przedszkolu :-) a osttatnio mi beczal ze chce byc dluzej ze za wczesnie przychodze:szok: ale w tym roku juz sie nie da od wrzesnia pojdzie do 15.30 :-p a ja moze pojde do pracy chyba ze co inne sie wydazy:tak:

Patrycja jeju zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce z tymi cwiczeniami:-D a co do jedzenia hmmm ja to statram sie jesc mniej ale nie chce mi sie babrac zeby gotowac sobie osobno a chlopakom osobno:eek: zreszta moj mnie zaraz na cos skusi i po mojej diecie:-D

Owca hehe no widzisz a ja nie umiem miec w nosie mojego sadelka,po ciazy mi sie tak porobilo,ze brzuch musi byc plaski i koniec a przed ciaza to jakos uwagi na to nie zwracalam,wazylam 70 kg. i bylo mi dobrze :-D

kamilka to fajnie,ze jest mozliwosc do 15:30...nasze przedszkole mamy otwarte tylko do 14. Troche krotko,tez bym chciala do 15:30 miec labe ;)

Dzwonie zaraz do ginekolozki co mi spiralke zakladala ,musze jechac skontrolowac bo mi sie drugi okres w tym miesiacu przyplatal :baffled: co sie juz nie zdazalo...spiralke juz mam rok,wiec...

Owca- no ogolnie staramy sie trzymac w pokoju porzadek :-) zazwyczaj jest cos w ten desen jak na zdjeciach...Chociaz oczywiscie nie zawsze :-D od kiedy mamy pudla na zabawki to poprostu latwiej o porzadek :-)

Ja wlasnie 35 min. wytrzymalam...ale z ewa tylko 15... kuzwa wygladalo tak niepozornie..ale po chwili cialo odmawialo posluszenstwa!!!1:szok::-D musze chyba basen koniecznie dorzucic co sie rozrzuszam.. po 15 min. z Ewa wzielam sie za skakanke,na przemian z cwiczeniami ,wlasnej produkcji Zumba itp :-D Wieczorem jeszcze wskocze na 30 min. rowerka ;-)

A co do jedzenia to my wszyscy jemy tak jak ja gotuje...bo mozna sie najesc , a nadal to zdrowe i pozywne :-) ja zamiast makaronu jem poprostu salatke np. tylko :-)

A co pogody to u nas snnieg tez spadl... i to calkiem sporo... ale zapowiadali wczoraj ze do czwarku napewno bedzie pruszylo... wiec w ramach spalania tluszcu lece dzis tez z mloda na sanki :-D

Pati z tymi przyprawami to fajny by był taki sklep . Ja ostatnio zamówiłam herbatę czerwoną z netu i niestety jakaś wywietrzała , a kupiłam 1 kg :-D W PL w moim rodzinnym mieście jest sklep kawy i herbaty . Kobity ja mam tam raj ! Pani otwiera słoiczki , daje ci do powąchania , ty mówisz ile chcesz. Ehh teraz jak pojadę to znów fortunę u niej stracę. Ale super jest tak sobie robić rózne herbatki np zieloną z malinami (są tam całe maliny) czy Mate cytrunowa . I czujesz że jest to herbata a nie jakieś siuski. Już nie wspomnie o tym że zielona czy yerba mate działa na metabolizm , czerwona zresztą tez ale od niedawna postanowiłam w niej posmakować , niestety kupiłam jakiś szmelc bo jak może herbata nie mieć aromatu ? No chyba że jest stara i ***** warta :-D

Hula hop - kedyś czytałam o nim i na allegro widziałam dużo fajnych , właśnie z tymi wypustkami z magnezem . Ale jakoś się okręciłam i nie kupiłam . Pamiętam że czytałam opinie ludzi na jakimś forum i było chyba że najlepszę są te cięższe i o jakieś określonej średnicy , one chyba 100zł kosztują . Dawno to było i szczerzę nie pamiętam .

Jesli chodzi o obiadki to ja z córą często jemy coś innego nić mąż . Ciężko jest go przekonać do ryżu , i marudzi że jak można jesć ryż bez sosu itp . Pyryyy to tez najlepiej żeby bu pół patelki tłuszczu na nie wylać . ale po mału protestuje i go przekonuje . Ja już w żadne suplementy spalania tłuszczu nie wierze , ostatni mój zakup ''tego cuda '' skończył się tak że rzygałam i serducho mnie bolało :-D:-D.
Wagę mam obecnie 56,5 ale nie jestem chuda ojj nie ( mam 165cm). Dlatego postanowiłam się mierzyć bo nie zależy mi na zbijaniu wagi . chciała bym aby skóra na moim brzuchu się wciągnęła i aby pośladki fajnie się podniosły .Takie mam marzenie :-D A ciąże z młodą zaczytałam z 65 kg i chodziłam wtedy intensywnie na fitness itp tylko z jedzeniem grzeszyłam i sama siebie oszukiwałam . Mój brzuch a raczej skóra na nim po odchudzaniu jest dla mnie najbardziej dołująca . w ubraniu czuje się cudownie przy ten wadze i obecnym stanie wizualnym ale stój kąpielowy w lato mnie przeraża . I to jest moja motywacja. Założyć strój w lato bez dołowania się że jakiś znajomy mnie zobaczy .Oby się udało .

Delfin to ja Ci zycze niech sie uda :-D Ale Ty mi tez zycz !! :-D

A co do herbat to ja tez kupuje w herbaciarniach :-)
To calkiem inny smak i aromat... no i mozna zapazac tez nawet do 3 razy bo mimo slabszego smaku wlasciwosci nadal te same :-) ostatnio tez pijam herbate z pokrzywy bo wyciaga wode :-) Wlasnie popijam do sniadanka :-) A sniadanie dzis sobie z waga zrobilam...tak zeby zobaczyc ile srednio zjadam kcal... oczywiscie wiele rzeczy juz wiem ile ma,ale nie wszystko...
tak wiec mam fileta rybki,salatke z pomidora,rucoli,czerwonej cebuli zabielona jogurtem z dodatkiem balsamico :-) plus kawalek czarnego chlebka i wyszlo ze mam lacznie 315 kcal na sniadanko :-) czyli moge jeszcze dzis zjesc 1000 kcal :-D Kurde ja sie z tym swietnie bawie :-D

reklama
Halo hehe robilam dzis tescik i wyszla mi bladziuchna kreseczka i chyba nam sie udalo:D
Powtorze go w sobote:D

Zrobilam obiad i padlam:) synek z tatusiem urzeduje;) a ja jeszcze drugie pranie wstawie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry