Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

niedawno wstalam...tzn. jakas godzine temu i tak siedze
Ale zaraz zabieram sie za sprzatanie :-) potem cwiczenia-przyszedl sprzet...ale srednio zadowolona narazie jestem...zaraz go przetestuje i zobacze czy zostawie czy odesle...
raz z moim,raz z kumpela i raz z mloda :-)Czesc laski :-) Ja wlasnie po sniadaniuniedawno wstalam...tzn. jakas godzine temu i tak siedze
Ale zaraz zabieram sie za sprzatanie :-) potem cwiczenia-przyszedl sprzet...ale srednio zadowolona narazie jestem...zaraz go przetestuje i zobacze czy zostawie czy odesle...
Delfin-fajnie ze bedziecie mieli ogrodek-ja tez bym chciala :-) No i milo WAs zobaczyc...Chyba inaczej sobie Ciebie wyobrazalam... jako blondynke
Jolka - dieta okay...trzymam sie...nie przekraczam 1000kcal :-) i dobrze mi z tym... rzoladek sie skorczyl... :-) szybciej sie najadam :-) Wlasnie na basen sie umawiamraz z moim,raz z kumpela i raz z mloda :-)

nie wiem czekam do poniedzialku :-(

Kiedyś ściągałam czarny kolor z kłaków bo mi się blond zachciało , ale wyglądałam jak trup
i szybko na rudzielca się zrobiłam
!
.
:-)