reklama

Szukam Mam z Niemiec

Delfinku :-D:-D zaraz jakas moja fotke wyszukam i ci sie ujawnie haha
tylko nie mam aktualnych hmm..popatrze a ty tez cos zarzuc :tak:;-)

czemu ogladali mieszkanie ktos chce je wynajac ??
chcecie zmienic ?...

To fajnie ze z oczkiem lepiej...:-) moze akurat spedzicie milo urodzinki :-)

reklama
zmieniamy mieszkanie , będzie w tym samym budynku ale z ogródkiem ;-) Metraż ten sam bo ok 85m2 plus ogródek ogrodzony.

Zobacz załącznik 540765

Zobacz załącznik 540766

Zobacz załącznik 540767
DSCN1671.jpg

:-D:-D:-D

A no racja przeciez pisalas o tym ogrodku hehe widzisz ja taka zakrecona jak sloik po ogorkach :-D:-D

fajne fotki ,corcia slodka :tak:

no to my ;-)

Załączniki

• madzia z choinka.jpg
    madzia z choinka.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 86
  • pozowanie 2.jpg
    pozowanie 2.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 89
  • urwisiaki.jpg
    urwisiaki.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 86
  • synusio.jpg
    synusio.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 47
Czesc laski :-) Ja wlasnie po sniadaniu :-D niedawno wstalam...tzn. jakas godzine temu i tak siedze :-D Ale zaraz zabieram sie za sprzatanie :-) potem cwiczenia-przyszedl sprzet...ale srednio zadowolona narazie jestem...zaraz go przetestuje i zobacze czy zostawie czy odesle...

Delfin
-fajnie ze bedziecie mieli ogrodek-ja tez bym chciala :-) No i milo WAs zobaczyc...Chyba inaczej sobie Ciebie wyobrazalam... jako blondynke :-D

Jolka
- dieta okay...trzymam sie...nie przekraczam 1000kcal :-) i dobrze mi z tym... rzoladek sie skorczyl... :-) szybciej sie najadam :-) Wlasnie na basen sie umawiam :-D raz z moim,raz z kumpela i raz z mloda :-)

Czesc laski :-) Ja wlasnie po sniadaniu :-D niedawno wstalam...tzn. jakas godzine temu i tak siedze :-D Ale zaraz zabieram sie za sprzatanie :-) potem cwiczenia-przyszedl sprzet...ale srednio zadowolona narazie jestem...zaraz go przetestuje i zobacze czy zostawie czy odesle...

Delfin
-fajnie ze bedziecie mieli ogrodek-ja tez bym chciala :-) No i milo WAs zobaczyc...Chyba inaczej sobie Ciebie wyobrazalam... jako blondynke :-D

Jolka
- dieta okay...trzymam sie...nie przekraczam 1000kcal :-) i dobrze mi z tym... rzoladek sie skorczyl... :-) szybciej sie najadam :-) Wlasnie na basen sie umawiam :-D raz z moim,raz z kumpela i raz z mloda :-)

A Owieczke to ja zawsze ogladam na FB :-)

Hej dziewczyny

My jestesmy chorzy normalnie wczoraj meczylam sie z goraczka dzisiaj zalewaja mnie poty oboje z synem smarkaamy jak nie wiem lada chwila braknie chusteczek:baffled:

Ja robiłam dzisiaj 2 test ale inny i leciusienko rano to nic nie widzialam teraz to dopiero jak dopbrze sie przyjrze:no: nie wiem czekam do poniedzialku :-(

Dziewczyny bardzo Ladne z was kobietki:) i dzieciaczki przesliczne:tak:

Kamilka zdrowka dla was posylam ;-);-)
mam nadzieje ze jeszcze zobaczysz mocne 2 krechy i to lada dzien :-):-)

a jak sie wykurujesz to tez cosik tu wrzuc jakies zdjecia hehe :-p:-p

reklama
Pati no rozłożyłaś mnie na łopatki z tą blondynką :-D:-D:-D Kiedyś ściągałam czarny kolor z kłaków bo mi się blond zachciało , ale wyglądałam jak trup :-D i szybko na rudzielca się zrobiłam :-D

A ja na FB nie mam żadnej :angry: !

Oczko Lenki lepiej . Mąż przyjechał o 11 z pracy bo bardzo się martwił o młodą . We wejściu buzia mu się uśmiechnęła widząc oczko Lenki . Poszłam do Famillki kupić Lence jakieś lumpki . Parę bluzek i sukienkę wzięłam . Fajnie pierdółki do mieszkanka są , ale czekam jeszcze miesiąc aż się przeniesiemy .

pojechaliśmy tez do zabawkowego i zoologa . Lenie kupiliśmy Lego duplo i Barbie . Jutro ma w końcu urodziny. Psu kupiłam karmę i jakieś suszone,wędzone przysmaki do gryzienia .Ogólnie widziałam już fajne legowisko na dwa psy i miski . Ceny te same co na ebey a przynajmniej można pomacać :-D

Wypiłam już kawkę , młoda miała okład z rumianku, teraz Lece z Hondą na spacer, a tatuś z młodą bawią się samochodami :-D.

Owca ale ty młoda jesteś :-)No i ładna , ja to bardziej stateczną sobie Ciebie wyobrażałam a tu widzę że jeszcze ognista babka z Ciebie jest :-D:-)

Kamilka a Ciebie sobie właśnie sobie tak wyobrażałam , ciepła babka i rodzinna :-).

Patii i reszta nie wyłamywać się , wstawiać zdjęcia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry