reklama

Szukam Mam z Niemiec

Delfin haha dzieki:D

Ja mam pare nadprogramowych kilogramow ale zaczynam sie odchudzac po 2 dzidziusiu:) teraz bezsensu..

Mowie wam ale umeczona jestem tym kaszlem..az brzuch mnie caly boli:/ zrobie sobie zaraz mleko z miodem:) i apap na nic bo jeszcze wierze ze w ciazy jestem;)

reklama
Delfinku ja ognista hehe usmialam sie :-D:-D no i do ladnej dziolchy to mi jeszcze daleko hehe :tak::-D

Kamilka ciebie tez jakos inaczej sobie wyobrazalam hehe ile masz lat ? ze tak spytam :-p
bo tak dosc powaznie wygladasz na zdjeciu :tak:

Ja to moze innym razem :-D Chyba tu fotki nie chce wrzucac ;) jak jjuz to na zamkniety :-)

Kamilka czemu bez sensu sie teraz odchudzac? i jak myslisz udalo sie? jakie masz odczucia-myslisz ze zaciazylas? :-) Bo ja tutaj mocno kciuki sciskam :-)

Przed chwila z kawy wrocilam od bratowej...teraz wciagam salatke... potem jeszcze na rowerek wsiade bo ten nowy sprzet do moge ewentulani z kopa potraktowac :-D jeszcze dzis go skrece i musze sie dowiedziec jak go odeslac...czy spedycja to gowno zabierze czy ja bede musiala to zawiezc... ostatni raz kupuje cos w ciemno! :-D:crazy:

Pati czemu sprzet sie nie sprawdzil ??`co z nim nie tak ?
a gdzie go kupowalas na ebayu czy w jakims sklepie online ??

Dziec jeden sie kapie a ja zaraz na dwor z psem spadam :tak::tak:

Pati nie chce sie odchudzac jakos specjalnie bo potem efekt jojo u mnie gwarantowany:/
Adaskiem zaszlam tez w pracy i to w niemczech na ogorkach... Tu schudlam 7 kg czyli wazylam 62 kg a pod koniec ciazy 98 kg ale najszybcirj i najwiecej przytylam w 8-9 miesiacu czylo w 2 miesiace 15kg i sam lekarz nie wiedzial co sie dzieje. Obstawil hormony bo baaardzo duzo pilam i nie moglam nie pic bo czulam ze usycham... :/
Ogolnie ciaze wspominam tragicznie!! Za to porod pestka;)
A teraz juz nie wiem czy jestem sugeruje sie testami zawrotami glowy i sikaniem:(
Jesli sie nie uda to znow zaczniemy w czerwcu...

Pati czemu sprzet sie nie sprawdzil ??`co z nim nie tak ?
a gdzie go kupowalas na ebayu czy w jakims sklepie online ??

/QUOTE]

A bo to z neta na ebayu zamawialam i gowno sie okazalo :-D
Dzis juz mi sie skladac nie chcialo,jutro to zrobie :-)

Kamilka to niezle przytylas w tej ciazy... ja tam bym jednak wolala schudnac,zeby jeszcze wiecej nie przytyc znowu w kolejnej ciazy ;) a teraz ile wazysz? jak moge spytac:-)

Hej dziewczyny mnie juz pomalu przechodzi ale to uczucie oslabienia jest okropne co zrobie cala mokra jestem... Synek zaczal kaszlec od katarku ..

Dzisiaj wyjatkowo pospalismy ;) do 8:00...

reklama
Kamilka u lekarza byliscie? ZDROWKA WAM zycze :-)

Ja zawiozlam mloda do szkoly,zjadlam sniadanko,zaraz ide troche ogarniac...potem troche popracowac... i piatek -weekendu poczatek :-D pospie wreszcie dluzej jutro... chyba oddam mloda na noc jutro do brata :-) Niech bierze mloda,ich cora prawie co tydz. u nas nocuje... Wyskoczymy moze gdzies ze znajomymi :-)

A jakie plany u Was na wweekend?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry