reklama

Szukam Mam z Niemiec

Kamilka czyli po cichu gratuluje wam !!
jak jest blada to napewno sie udalo super :-):-):-)

a ja tak siedze i w miedzyczasie pozarlam paczke ciastek delicje hehe ;-)
ale tak mi wchodzily jeden za drugim ze nie zauwazylam nawet ze wszystkie zjedzone hihi :-D

reklama
Kamila trzymam kciuki za taką na maxa wyrazistą:-):-):-) Moim zdaniem jesteś:-D

Owca ty kusicielko :-D Mój mąż uważa ze jedzenie przy mnie kebabów,picie piwa i słodkiego jest dla mnie wsparciem :-D

Kamila-i ja i jaaaa trzymak kciuki :-)

A ja wlasnie wrocilam z kawki u szwagierki... teraz na kolacje zrobilam sobie salatke z kozim serem :-) lacznie pozarlam jakies max 1200 kcal :-) ...o 20:00 wskakuje na rowerek...ale takie delicje to bym tez pozarla-nawet i dwie paczki :-D Ale nie ma ze boli...Twardzielka musze byc :-D

snieg u nas pruszy ,ale ogolnie ciapa taka...rano byla zima pelna para,ale juz w poludnie topnialo...kaluze itd... nienawidze takiej pogody...

Witam rano

Ja kaszlaca a synek z takim katarem ze Boziu.. Zostawie go dzisiaj i zobaczymyy:( a tyle co go pochwalilam ze mi od lata nie choruje:/

I nie wiem co mi jest ale cierpie na bezsennosc od 4 dni jest tragedia leze i leze i usnac nie moge:( a o 7 juz pobudka:/

Dziekuje za gratki ale jeszcze bede powtarzala test w piatek:)

Ostatnia edycja:
Mąż wczoraj mył Lencę włosy i jej trochę do oczka wleciało ,Dziś obudziła się z czerwonym oczkiem a później doszła jeszcze ropka z tego oczka . Kupiliśmy jej jakieś krople w aptece dla dzieci , jak nie przejdzie to do lekarza.

Zamówiłam też priobiotyk -Hylak N- bo ma kupi ostatnio jakieś śmierdzące . Niby u nas w PL ludzie je sprowadzają z Niemiec bo są dobre . Zobaczymy

Ogólnie była taka dzisiaj smutna przez to oczko :-( . Zmartwiłam się bardzo :-(

Witam z kawka :-)
wczoraj bylam zalatana i potem wyjechana jak kon po westernie :-D:-D

Delfin i jak dzis z oczkiem ?? tak wogole pokaz jakies wasze fotki bo nie wiem z kim ja tu pisze hehe :baffled:
Witaj Gabi :-):-) fajnie ze wpadlas jak dzieciaki ?

Pozdrawiam i wstawac spiochy !!

Hej :-) znowu zescie cos ucichly...

Madzia ja juz nie spie od 7 ;)

Kamilka Gratulejszyn :) jak sie dzisiaj czujecie?

Delfin jak mala?

Pati jak dieta? :-D

Ja wczoraj tak jak Madzia ostatnio pozarlam cala paczke delicji z nadzieja,ze pojda w cycki ;-)

Ja musze sie za robote wziac,bo znowu w chalupie sie nieporzadek zrobil :dry: ale nic mi sie nie chce...gdzie ta wiosna?? :-D

Gabi a no tu zesmy sie rozpisaly :-)

Hej jolcia !

no znowu nam forum podumiera haha ale pewnie zaraz laski wkrocza i bedzie ruch :-D:-D

ja wlasnie podlogi przelecialam :tak: mam nowego mopa to odrazu lepiej mi sie myje :-D:tak:
zaraz jeszcze okno balkonowe wytre od srodka bo mam umazane od dzieciakow wrr...takie duze a jeszcze szyby mazaja zwlaszcza corka lubi mi jakies rysunki na szybach robic :-D:angry:
Potem za jakis obiad trzeba sie zabrac ale dzis mam szybki zwykly pyrki zrobie, jajca sadzone bo dlugo nie bylo i salate ze szczypiorem i smietana i gotowe :tak::tak:

reklama
hej kobitki ,

u nas wczoraj oglądali mieszkanie , co chwile otwierali drzwi wejściowe , no i Lenke zawiało . Dziś obudziła się o 3:00 i nie dała się usypiać w swoim łóżku. Wzięłam ją do nas , dałam czopka w tyłek na gorączkę. Oczywiście humorek jej dopisywał i musiała się najpierw trochę zmęczyć za czym usnęła . Biadoliła chyba z godzinę. Plusem jest to że pierwszy raz spałam ze swoim dzieckiem :-):-D Fajnieee było bo zasnęła taka wtulona , munus taki że ciasno mieliśmy bo nie mamy dużego łóżka a młoda też lubi mieć dla siebie miejsce . Wstałyśmy o 8 , mąż sam po cichu wstał i się do pracy wyprawił .

Z oczka już nie leci ropka ale trochę powieka spuchła więc rumiankiem przemywamy dodatkowo . Humorek jak na razie jej dopisuje i jak by nie oko to by było zdrowe dziecko . Zobaczę dzisiaj jak będzie , jak po południu nie zacznie jej schodzić opuchlizna to umawiam ja do lekarza na jutro . Najgorsze jest to że młoda jutro ma urodziny , planowałam fajnie spędzić ten dzień . A tu taka dupa :-(:-(:-(

Owca
a ja Twojego foto też nie widziałam :confused::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry