Delfin_ONA
Fanka BB :)
Martusia dużo zdrówka , mam nadzieje że nerki odpuszczą . Niestety w ciązy dużo kobiet zmaga się z nimi .Mam nadzieje że obejdzie się bez tej szyby . No i super że z dzidzią wszystko ok :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzis kupilam pierwszy raz w sezonie mloda kapustke i jutro chce bigosik zrobic pychotka mam juz smaka 

bo ja tylko pomarzyc sobie moge :-(

mało spałam, czym bliżej rozwiązania tym częściej odwiedzam ubikację, jakaś masakra.
Bylismy tez troche na zakupach,potem nad woda byl taki festyn jakis...karuzele,bajery,budki z wszystkim czym mozliwe
Wrocilismy do domu o 21:00 :-) Dzis wpadla tesciowa...Przywiozla golabki-mniammm dawno nie jadlam
a przyznam ze mialam ochote juz straszna bo w kuchennych rewolucjach widzialam ostatanio
Teraz pojechala do swojej corki,ale bedzie u nas nocowac...No coz jakos wytrzymam

..

poki masz jeszcze male dzieci im szybciej tym lepiej dla nich
a do jakiego miasta mialabys jechac ??
Na pewno jest mi lepiej niż w PL, więc na Twoim miejscu bym tu do męża przyjechała. Tu życie jest prostsze. Ja aktualnie mieszkam w Salzgitter Lebenstedt mam parę km do Hannoveru. A Ty w jaki rejon masz zamiar przyjechać?