patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hehehe-dziekujemy za komplementy Susumil:-):-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
, ale przynajmniej mam już załatwiona knajpę na chrzest jeden problem z głowy, teraz jeszcze tylko ubrać się muszę
. Moja niunia chyba zaczyna zabkowac bo strasznie sie ślini i ma dziąsełka rozpulchnione. Kupiłam dziś żel chłodzący na te dziąsełka żeby jej ulżyć choć troszkę. 
.
Co to kurde za pogoda, ani lata nie bylo ani zimy pewnie nie bedzie tutaj to wieczna jesien

A smoczek, no coz, ja mialam 4 lata i jeszcze ryczalam za smokiem 
. Musze chyba po powrocie z PL skoczyc z malym do lekarza, bo od pewnego czasu pojawiaja mu sie takie male czerwone krosteczki wokol ust i cholera nie wiem co to. Czy to od sliny, bo oczywiscie litry mu jej ciekna z buzi, czy od kwasnego czy od soku

Kurde, nie mam pojecia, co to za dziadostwo. A moj dzidzius juz w lozeczku sobie "czyta"
;-) i pewnie za lada moment sobie usnie, a my sobie przygotujemy jakas romantyczna kolacje
:-)

. A Twoja mala ile ma juz zabeczkow?? Moj dosyc pozno zaczal zabkwoc, bo dolne dwojki wyszly dopiero jak mial 8,5 miesiaca
. Kurcze jakos zimno mi sie zrobilo mam nadzieje,ze nie bede chora. Jutro idziemy z mezulem zakupic suszarke do ubran, bo maly odkad chodzi do zlobka to tak brudzi,ze nie nadazam z suszeniem, a przy takiej podlej pogodzie, to nic mi nie wyschnie, wiec potrzebujemy "wspomagacza".
;-) Ciekawe jak moja rodzina w PL i znajomi zareaguja jak mnie zobacza, bo schudlam 23 kilo
ale jeszcze chce z 5 kg z brzucha zrzucic i bedzie spoko
Kotek to chyba jescze troche za wczesnie na zabki...
Bardzo czesto jest tak ze objawi pojawiaja sie bardzo wczesnie a zeby dopiero wychodza po 2-3 miesiacach...
.Czekamy na fotki Twojej ślicznotki (ale mi sie zrymowało hi hi).A ja wlasnie leje wode -ide kapac mloda a potem wkleje jakas fotke mojej mlodej:-)

;-)
A z odchudzaniem, to bylo raczej dosyc lekko, bo nie uprawialam sportu tylko jadlam co chcialam, byleby tylko utzymac dzienna ilosc punktow i jakos tak w trzy miesiace schudlam 20kg, czyli tyle co podczas studiow
Wkoncu nosze swoj rozmiar 38/40