reklama

Szukam Mam z Niemiec

aga29 gratuluje schudniecia:tak:...23kilo..no no..to jest juz cos!!!!! i w trzy miesiace!!!wow!!! jak rozumiem metoda Wat Watchers..?
Patrycja super zdjatka!!!! :-Dwiem ze sie powtarzam ale super z Was laski- mamusia i corusia!!!!:tak:a korale bardzo ladne, ciekawe gdzie kupilyscie;-):-p

reklama
Patrycja ale super zdjęcia jak zwykle zresztą. Twoja Noemi to prawdziwa modelka i wdzianko ma super, kurcze nie moge się napatrzeć:tak:. A brzuszka wystającego to ja tu nie widzę:no::-D
Aga sporo udało Ci sie zrzucić gratuluję. Ja po porodzie zrzuciłam 18 do wagi, z przed ciąży pozostał jeszcze 1 kg ale przydałoby sie troszkę więcej zrzucić.;-)
Zmykam juz chyba spac dobrej nocki dziewczyny.

patrycja24berlin ale masz fajną córcię :tak:

Chciałam tylko zawiadomic (na wypadek, gdyby ktoś był zainteresowany), że od czwartku do jutra w Siegen odbywają się targi budowlane Bauen & Wohnen. To dość duża impreza i będą firmy z całego regionu. W zeszłym roku targi odwiedziło targi ok. 40 tyś. ludzi.

Pozdrawiam i zyczę Miłego dnia.

aga29 gratuluje schudniecia:tak:...23kilo..no no..to jest juz cos!!!!! i w trzy miesiace!!!wow!!! jak rozumiem metoda Wat Watchers..?

Tak schudlam na weight watchers, a wlasciwie na wydanej przez nich ksiazce kucharskiej, bo na zadne tam zebrania nie chodzilam:tak:. Ze mna to bylo tak,ze zawsze bylam szczupla i nie wiadomo co bym jadla nigdy nie tylam, no moze max. 1-3 kg. Te moje kilosy do zrzutki to nie byly pozostalosci ciazowe tylko przedciazowe, "niestety" moj maz za dobrze gotuje:tak::-D:-D. W ciazy prztylam 15kg, ktore stracilam, bardzo szybko, a te 20kg nabyte podczas malzenstwa to juz niestety z obzarstwa. Fakt przy moim 1,83cm nie bylo ich az tak widac, ale ja sie czulam jak wieloryb:szok::szok: A teraz juz jest fajnie i mieszcze sie w swoje stare panienskie ciuchy:tak::tak::-)

Aga a moze pochwalisz nam sie osiegnieciami ?:-)

Cichutko tu dzisiaj,ale co sie dziwic,kazdy pewnie leniu****e albo gdzies sie gosci:-9

Ja dzis na pobudke doznalam ciezkiego szoku...Otwieram oczy a tam cala sypialnia lacznie ze mna wysmarowana Sudocremem...Teraz z calego duzego opakowania moze da sie wydrapac na dwa posmarowania...:szok::wściekła/y::-D
A tak ogolnie dzis slodkie lenistwo...Dawet Adam zabral Noemi z kolega na spacer:-)

PAtrycja no to Twoja Noemi niezla pobudke Wam urzadzila...
ja obudzilam sie strasznie zmeczona i nawet drzemka poludniowa z LAilusia mi nie pomogla, ale po spacerze poprawilo mi sie....moze to cisnienie albo wynik ostatnich dosc ciezkich nocek z moim Skarbkiem...

faktycznie cos pusto dzis...weekend...

Witam Wszystkich w niedzielny poranek...:-)

My juz po sniadanku-tzn ja i Noemi bo Adam odsypia...Ciezka noc mielismy z mloda...Cos nam sie ostatnio budzi czesto w nocy a ok godziny 04:00 wstaje i chce przyjsc do nas do sypialni...A ja juz nie chce nieprzespanych nocek...bylo juz tak pieknie...Spala od 20:00 do 7:30 bez wstawania...Mam nadzieje ze to zeby...tylko zeby ,ale mimo tego ze podam jej panadol to sie obudzi o tej ok 04:00 i dawaj do nas sie dobija!!!!:wściekła/y: Tu musze pochwalic mojegoAdama bo mimo zmeczenia siedzi z mloda w jej pokoju i usypia...Nie pozwala wziac jej do nas bo wie ze juz jest na tyle cwana ze bedzie juz zawsze przylazic...Walczyl dzis z moda chyba z godzine...No i dlatego tez pozwalam mu odespac;-)

A teraz popijam Cappuccino i mam zamiar zadzwonic do ammy co tam u nich nowego...
Jak wstanie Adam pjedziemy na spacerek do lasu a potem na jakis obiadek gdzies do dobrej knajpki...
Milej niedzieli Wam zycze...:-)

ja witam w niedzielny wieczor....;-)znow nikogo nie ma ale pogoda ladna wiec dziewczyny pewnie korzytsja z urokow babiego lata....

wspolczuje PAtrycja gorszych nocek, moze to faktycznie zeby?:sorry: ale czemu zawsze o 4 rano? moze Noemi ma zle sny o tej porze, boi sie i chce do mamusi i tatusia...a powiedz od kiedy przesypiala cale noce? i od kiedy jest we wlasnym pokoju?

my spedzilismy dzis leniwy niedzielny dzien, ale oczywiscie bylismy tez na spaceku bo pogoda bardzo do tego zacheca....przy okazji zahaczylismy o Straßenfest, ktory bardzo sie LAilusi podobal, im wiecej huku i ludzi tym bardziej jest happy...:-D

reklama
Witam się wieczorowo
Patrycja a to wam Noemi niespodzianki robi. Z tym Sudocremem to współczuję on jest taki klejacy i tłusty nie chciałabym go zmywać:no:. A nocki oby znowu były przespane w całości. Kurcze mnie tez to niedlugo czeka:tak:.
Susumali u mnie niestety babiego lata nie ma, od razu zimna i szara jesień. Ale mimo tego byłam dziś na spacerku z małą bo inaczej marudziłaby jak zwykle:-D. To tyle weekendzik minął szybko i dobrze bo spędzanie go bez męża zawsze mi sie dłuży:-(. Dobranoc ;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry