Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mówiono mi zęby brac te witaminy choć 3 miesiące, no ale brałam w sumie miesiąc, homocysteninę miała 8 i coś wiec i tak nie aż tak źle. Teraz 11 kwietnia mam dopiero hematologa wiec zobaczę co powie.Z drugiej strony jak nie zafasolkowałam, to dokupię sobie kwas swansona i witaminki dodatkowo. Nie zaszkodzi jakby co![]()
nie sypiam dobrze, koło 2 budzę sie na siusiu i potem nie moge zasnąć 2-3 godziny tak mam w ciazy, za to w dzien moge zasnać po 2 godzinach od pobudki. Dwóch lekarzy nie mogę miec bo mam ciąże jaka mam, jedynie na ewentualną kontrole mogę iść.jestes nocnym markiem czy cierpisz na bezsennosc?A moze to ciaz atak na ciebie dziala? Ja to zawsze chodze tak pozno spac i wstaje pozniej o 11-12 i nienawidze tego
Czasem mi sie uda przestawic ale tylko na chwile, koszmar. Wczoraj tez poszlam spac o 3, ehh co ja poradze ze mi sie rano najlepiej spi
A co do tej pani dr to mysle ze to dobry pomysl, tym bardziej, ze musisz byc non stop pod czyimis skrzydlami. A jak poprzedni gin nie odpowiada na smsy tydzien to napewno nie czujesz sie przy nim bezpiecznie. W razie czego mozesz miec dwoch lekarzy, co moze nie jest glupim pomyslem?
A ja lykam witaminy no i mam nadzieje ze do trzech razy sztuka i ze w koncu mi sie uda donosic ciaze...
![]()
Badałam hormony i prolaktynę. Wszystko jest w normie. Plamienia przed okresem mam od dobrych 5 lat. Po 4 dni czasem mniej czasem więcej. Rozmawiałam na ten temat z paroma ginekologami, nawet takimi ze znanym nazwiskiem i wszyscy stwierdzili, że taka moja uroda....Jak zaciążyłam w styczniu to dostałam plamień chyba w srodę, w piątek stwierdziłam, że w weekend piję wino na wywołanie okresu, nosiłam cieżary bo chciałam zeby okres przyszedł, a się okazało, ze test pozytywny miałam... Byłam zaskoczona, bo to taka "wpadka" z 8dc....Nie spodziewałam sie tego, ale jednak się wydarzyło, dlatego teraz sytuacja mi się powtarza tylko test negatywny@ni_kusia
a badalas sobie poziom progesteronu w 2 fazie cyklu? Bo takie plamienia i pobolewania brzucha moga byc od za niskiego progesteronu. Chyba ze wczesniej tak nie mialas to moze tez swiadczyc o tym, ze pecherzyk jednak w tym cyklu nie peklMoze zrob sobie badanie i bedziesz wiedziala a w nastepnym cyklu zaczniesz brac luteine i bedzie lepiej? O ile oczywiscie to nie fasolina cie meczy czego zycze bardzo bardzo i trzymam kciuki!!!
)))