Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie!
Przepraszam,że tak się wpraszam ale też należę do Waszego bezprzyjaciółkowego grona:-(
Tylko u mnie niestety było odrotnie to wszyscy powyjażdżali a ja zostałam.
Swojego czasu przed ślubem miałam koleżankę ,która bardzo często u mnie bywała ale tylko dlatego,że chciała zostać świadkową niestety po ślubie ani widu ani słychu wiecznie nie ma czasu:-(
Powiem Wam,że nigdy w moim życiu nie spotkałam prawdziwej przyjaciółki.Każka ,którą za przyjaciółkę uważałam okazywała się fałszywa.
Siedzę tak w domu już trzy lata i robie się dzika;-)Unikam ludzi.
Co prawda studiuję ale i tak staram się nie zwracać na siebie uwagi.
Powiem Wam,że nawet na spacer nie ma z kim iść.Każdy niestety ma swój cyrk i swoje małpy.
Pozdrawiam Was serdecznie.
:-)Witam i zapraszam do nasWitajcie!
Przepraszam,że tak się wpraszam ale też należę do Waszego bezprzyjaciółkowego grona:-(
Tylko u mnie niestety było odrotnie to wszyscy powyjażdżali a ja zostałam.
Swojego czasu przed ślubem miałam koleżankę ,która bardzo często u mnie bywała ale tylko dlatego,że chciała zostać świadkową niestety po ślubie ani widu ani słychu wiecznie nie ma czasu:-(
Powiem Wam,że nigdy w moim życiu nie spotkałam prawdziwej przyjaciółki.Każka ,którą za przyjaciółkę uważałam okazywała się fałszywa.
Siedzę tak w domu już trzy lata i robie się dzika;-)Unikam ludzi.
Co prawda studiuję ale i tak staram się nie zwracać na siebie uwagi.
Powiem Wam,że nawet na spacer nie ma z kim iść.Każdy niestety ma swój cyrk i swoje małpy.
Pozdrawiam Was serdecznie.
.nam, zanim zaszlam w ciaze z drugim dzieckiem,tez sie nie przelewalo,ale wiedzialam,ze damy rade,a jednego dziecka nie chcielismy miec..,moj maz jest jedynakiem i powiedzial,ze nigdy nie bedzie mial jednego dziecka,co najmniej bedzie dwojka..no i jest dwojeczka
.czasami bywalo ciezko,ale zawsze cos sie wykombinowalo..i ciesze sie bardzo,ze nie mam tylko jednego dziecka,czasami sie kloca,ale i tez sa dni,ze sie tak ladnie razem bawia,ze az milo na nich patrzec..
Mamcia Paulinki-witaj!Mamcia Paulinki jeszcze na pewno bedziesz miala drugie dziecko.nam, zanim zaszlam w ciaze z drugim dzieckiem,tez sie nie przelewalo,ale wiedzialam,ze damy rade,a jednego dziecka nie chcielismy miec..,moj maz jest jedynakiem i powiedzial,ze nigdy nie bedzie mial jednego dziecka,co najmniej bedzie dwojka..no i jest dwojeczka
.czasami bywalo ciezko,ale zawsze cos sie wykombinowalo..i ciesze sie bardzo,ze nie mam tylko jednego dziecka,czasami sie kloca,ale i tez sa dni,ze sie tak ladnie razem bawia,ze az milo na nich patrzec..
![]()