reklama

szukam przyjaciolki

Witam dziewczyny!
Jak tam dzieciaczki??Już lepiej?
U nas pogoda w kratkę czasem słońce czasem deszcz;-)
W sobotę mam egzamin a wogóle nie mam nastroju na naukę:-(Za tydzień kolejny i koniec semestru:rofl:
Siedzę właśnie w domu z córcią(mąż pojechał do pracy do 22:-(
i okropnie się nudzę ileż można sprzątać.
A jak Wam dzionek mija??

reklama
mamcia Paulinki powodzenia na egzaminach,ja tez dzisiaj siedze w domu,z dziecmi juz lepiej,ale potrzymam ich w domciu,jutro juz ida do szkoly.caly czas sie krece,a to obiad,to znowu cos sprzatam i tak mija dzien za dziem...ciagle to samo...czasami juz mam dosyc..zadnej rozrywki..chyba,ze przy myciu naczyn,haha
a010.gif

mamcia Paulinki powodzenia na egzaminach,ja tez dzisiaj siedze w domu,z dziecmi juz lepiej,ale potrzymam ich w domciu,jutro juz ida do szkoly.caly czas sie krece,a to obiad,to znowu cos sprzatam i tak mija dzien za dziem...ciagle to samo...czasami juz mam dosyc..zadnej rozrywki..chyba,ze przy myciu naczyn,haha
a010.gif

Bardzo dziękuję tzn. nie dziękuję ;-)
Tak ja dzisiaj lepiłam pierogi z truskawkami na kolację z moją 3 letnią córeczką to była dopiero rozrywka;-)
A ile sprzątania ha ha ha w całym domu a córeczka wyglądała jakby wyszła z młyna.

Superaszcze te emotionki,hi hi.
Mamcia Paulinki-masz pomocnice,tylko pozazdroscic!Ja mam 2 chlopakow,jeden jeszcze za maly na pomaganie a drugi juz za leniwy i zyje wlasnym rytmem.Tak to juz z tymi dziecmi bywa.Bardzo chcialam miec coreczke...Te sukienusie,kokardki,sandalki...oooooch,dobrze,ze mam siostrzenice i czasami sie spelniam zakupowo!
Siedzenie w domu,jak to czesto mezowie okreslaja,to cholernie ciezka praca!
g020.gif

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry