reklama

szukam przyjaciolki

hej mamuski,ja mam w domu szpital.....jedno i drugie chore,chyba znowu jakis wirus panuje,bo oboje zgoraczka,z Hubim juz troche lepiej,zaczyna jesc i broic,wiec jest dobrze,ale teraz moja cora ma goraczke...a ja mam popludniou egzamin....nic nie zrobilam przez ten weekend,ani jednego testu,licze na jakis cud ;)
do lekarza jeszcze z nimi nie ide,bo niewiele mi pomoga,chyba ze Martyna bedzie miala goraczke dluzej niz 3dni,to wtedy pojde po antybiotyk...na razie spi i poki co goraczki nie ma,ale w nocy to co chwile sie budzila,a ja przy okazji razem z nia
ewa zdrowka dla Maciusia ;-)

reklama
Madlen trzymam kciuki jak cala reszta dziewczyn.Dasz rade!!!I zdrowka dla pacjentow.U nas troszke lepiej,ale w nocy wstawalam z 7 razy.Oczy mam teraz na zapalkach.

U nas pogoda wariuje. Najpierw upały, a potem deszcze. Chociaż na razie jest znośnie. Mam nadzieję, że się utrzyma, bo w sobotę mamy ta imprezkę dla dzieci.
k015.gif

No i w czwartek jeszcze festyn w szkole.
Ja w weekend nic w domu nie zrobiłam, więc wczoraj cały dzień miałam zajęcie.
a025.gif
a065.gif

A dzisiaj znowu do ogródka.

Edyta-super emotionki!Gdzie takie znalazlas?U nas dzis slonecznie i dosc cieplo.Ogrodka nie mam,ale nawet gdybym miala to nie koniecznie lubie.Kiedys mama placila mi kaske za pielenie kwiatkow.:zawstydzona/y:.
Prosze,nawet emotionek nie umiem wstawic,uuuuuu zalamka.

reklama
Jak już wybierzesz sobie obrazek, to nie kopiujesz obrazka. Klikasz na niego i wtedy na samym dole w takiej małej ramce wyświetli się kod UBB (powinien od razu zaznaczyć się na granatowo) i wtedy go kopiujesz i wklejasz.
h020.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry