Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Powodzeniaw nauce siusiania na nocnik, teraz latem najlepsza pora. I wytrwałości w diecie, bo ja to najwyżej kilka dni wytrzymuję. Na razie będę Cię dopingować, a może i sama się skuszę.witam
zbieram informacje, bo przygotowuję się do diety. Planuję zacząć jutro...![]()
I trenujemy siusianie na nocnik.. Znowu będzie wszystko mokre...:/
Ja to mam dość remontów, u nas co roku coś robimy. A jeszcze przed nami kolejne. Tylko mąż w tym roku na razie coś się zbuntował i na razie nic nie robi. On to sam wszystko robi, nawet naszą kuchnie zrobił sam od podstaw ( wcześniej był tam pokój ). Trochę mu się nie dziwię, bo i mi te remonty bokiem wychodzą, ale w takim starym domu ciągle trzeba coś robić.hej u mnie remont od soboty syf jak cholera a to dopiero początek
Z moim jest podobnie, on za długo nie może usiedzieć bez ruchu zaraz go nosi z kąta w kąt czym mnie doprowadza do szaleństwa. Wtedy to go sama wyganiam z domu, żeby sobie na ryby pojechał, żeby mieć trochę spokoju.a u nas weekend udany,bylismy wdomu,bo ta pogoda jakas dziwna,raz slonce raz deszcz,ale spedzilismy go rodzinnie,razem z dziecmi.nawet z mezwym sie nie poklocilismy,co jest dziwne,bo on z regoly jak jest w domu,to zawsze sa jakies spiecia.pracoholik bez pracy nie moze znalesc kata.
W sumie masz rację, lepiej nie przeciążać organizmu. A co do trzeciej dzidzi to ja mojego nie potrafię namówić na drugie.Juz raczej nie namowie mojego na 3 dzidzi, zreszta balabym sie 3 cc
. Moja macica jest po 2 lyzeczkowaniach i bedzie po 2 cc to juz troche przeszla...