reklama

szukam przyjaciolki

Edysiek to jak obie ladnie poprosimy o ladna pogode to bedzie ;-),no ja to bym chciala i to bardzo,zeby bylo ciepleko,zebym mogla sie troche na sloneczku wygrzac,bo u mnie dzisiaj za oknem pogoda bardziej przypomina jesien niz lato :wściekła/y:.

reklama
Edysiek to jak obie ladnie poprosimy o ladna pogode to bedzie ;-),no ja to bym chciala i to bardzo,zeby bylo ciepleko,zebym mogla sie troche na sloneczku wygrzac,bo u mnie dzisiaj za oknem pogoda bardziej przypomina jesien niz lato :wściekła/y:.
Musimy się razem postarać to będzie dobrze:-)
U nas wczoraj porządnie popadało, dzisiaj trochę chłodniej, tak bardzo przyjemnie się zrobiło. Właśnie taka pogoda by mi odpowiadała na urlop, ciepło, a nie upalnie tak około 25-27 stopni. Co Ty na to Madlen ?

Dziewczyny ja juz tej goraczki mam dosyc :/ jeszcze jakby jakies jeziorko bylo i domek w lesie :) to ok...a tu codziennie do pracy pozniej do szkoly z malym i jeszcze na zakupy :/ a mi juz nogi zaczynaja puchnac.....

mamcia,normalnie nie wierze!Dlaczego u Was goraco a u nas pada,pada,pada....pada.Barowo,lozkowo tylko warunki nie sprzyjaja zeby tak lezec i popijac...a szkoda.

u nas Ewa tez dzisiaj padalo,przez moment bylo takie oberwanie chmury,ze swiata nie bylo widac i nawet burza byla :tak:,co tutaj jest rzadkoscia.ja juz prawie spakowana,jutro tylko reszte wsadze do walizek i wyczekuje dnia wyjazdu,a nerwy to mnie tak zzeraja,ze szok.
milej nocki,do jutra.

U nas pogoda w kratkę. Dzisiaj upał okropny, ale podobno od jutra pogorszenie pogody. Jednak nie na długo, bo od przyszłego tygodnia znowu ma byś ciepło ( no ja mam nadzieję ).
Madlen życzę szczęśliwej podróży i udanych wakacji w PL.

hej dziewczyny widze ze tu watek umiera :/, ja wrocilam z zakupow troche zmoklam bo i u nas zaczelo padac :) ale ja sie ciesze po tych upalach troche deszczu nie zaszkodzi...dzisiaj moj synek zazyczyl sobie rosolek wiec juz sie robi :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry