Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ech ciężka sprawa wstawię dwa zdjęcia to same ocenicie jak wyglądałam wcześniej a jak teraz tylko muszę poszukać chwiluniaWitam, ja dalej na urlopie :-)
Pogoda trochę kaprysi, ale jest ok. Najważniejsze, że wypoczywam.
Rikapa miło że do nas dołączyłaś. Nie przejmuj się ludźmi i tym co gadają. Ważne żebyś Ty się czuła dobrze i akceptowała sama siebie. Głowa do góry, nie daj się.

rikapa-wypowiedz Twojej przelozonej graniczy z bezczelnoscia!Nie mozna nic z tym zrobic?witam koleżanki :-) ja też coś mam doła , teraz mam 2 tygodnie urlopu ale jak mam wrócić do pracy to jestem chora :-( niestety za dużo się zwierzałam z moich problemów i teraz ze mnie szydzą w pracy ( mam komornika na pensji, nie mogę wynająć mieszkania bo mnie nie stać, więc mieszkam u szwagierki) ech masakra a najgorsze jest to że obgadują mnie za plecami czego bardzo nie lubię ech taki mój los. Aaaaaa i jeszcze mówią że jestem gruba co sama doskonale wiem ale stwierdzenie zrobiłaś z siebie potwora w ustach kierowniczki to chyba przesada![]()