Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny. Mnie znowu bierze rano czulam sie dobrze a teraz masakra woda z nosa, glowa boli Zjem obiad i sie klade pod kolderke. Pogoda do d... ciemno,szaro, smutno.....
ewa72 no niestety na takich ludzi trafiłam, ale mam nadzieję że już niedługo, no i już się nikomu zwierzać nie będę , brakuje mi przyjaciółki takiej od serca, która by mnie wysłuchała i nie oceniała szczególnie ,że teraz moje życie za różowo nie wygląda ( już pisałam dziewczynom komornik na wypłacie, mieszkanie u szwagierki )tylko moja mała księżniczka mi wszystko wynagradza swoim uśmieszkiem , nawet z mężem ostatnio nie tak.....
mamcia10 mi też jakoś nie tak jakby padać miało normalnie w głowie mi się kręci
A zaczyna juz chodzic? JAk zacznie juz dobrze dreptac to odpoczniesz . Moj maly jak mial 7,5 mies. zaczal raczkowac, pamietam jaka to ulga dla mnie byla w wieku 10 mies juz smigal to juz mialam spokuj tylko gonic go musialam
raczkuje tak od ósmego m-ca a przy meblach chodzi już tak przeszło miesiąc ale właśnie przez to nie mam chwili spokoju bo cały czas chodzi za mną i ciągnie za spodnie.Może jak zacznie chodzić normalnie to coś się zmieni.Pamiętam że chłopcy byli spokojniejsi w tym wieku.