reklama

szukam przyjaciolki

reklama
mamcia10:-) jestem jestem melduję się od rana :tak: wczoraj nic nie napisałam , bo tak mnie głowa bolała że przeleżałam cała niedzielę w łóżeczku:-(

justyna1980 :tak: tak moja córeczka jutro kończy 3 latka jak ten czas szybko minął:szok:, nic takiego nie robię kto będzie ten będzie, torcik zamówiony, prezent kupiony a to najważniejsze :-)

Witam! Ja już po urlopie, fajnie było ale się skończyło :-). Na szczęście mam fajna pracę, do której wraca się z przyjemnością. A teraz koleżanka poszła na urlop, więc mam dużo pracy i czas szybko zleciał.
Justyna 1980 moja Angela też idzie do 1 klasy. A dla mnie to ciągle moja mała dziewczynka, naprawdę szybko te dzieci rosną:tak:.

Witam. U nas pogoda beznadziejna pewnie nigdzie nawet dzis nie wyjdziemy, tak sie zaczal moj urlop za cala noc pada do teraz :/. Ja sie czuje dobrze, wczoraj troche polazilam to wszystkie kosci mnie bolaly :/, chyba czas sie zaczac troche oszczedzac :)

reklama
Edysiek super że urlop udany.Rosną te nasze dzieci a my sie starzejemy
No co ty my zawsze będziemy młode i piękne
c033.gif

Mamcia oszczędzaj się i wypoczywaj póki możesz, bo już nie za dużo czasu zostało. Zobaczysz jak to szybko zleci, no a wtedy to szybko nie odpoczniesz:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry