reklama

szukam przyjaciolki

reklama
Justyna 1980 a to różnie, czasem mówi że wcale nie chce iść do szkoły. Ale mam nadzieję, że tylko tak mówi. Czasem wydaje mi się że brakuje jej koleżanek. No bo u nas zerówka jest w podstawówce, więc dzieci będę te same, tylko pani inna. Dlatego nie boję się, bo ze szkołą już jest oswojona tylko teraz dojdzie trochę więcej obowiązków. Czas pokaże jak to będzie. A Twój Adrian ?

Edysiek super że Angelika już zna szkołę u nas niestety nie ma zerówki w podstawówce.Co prawda z paroma osobami chodził do przedszkola więc całkiem obco chyba nie będzie sie czuł.Ale jak to wyjdzie to zobaczymy.Mąż się martwi że sobie nie poradzi bo to takie chucherko-mały chudy na bilansie lekarka nawet sprawdzała czy sie mieści w siatkach centylowych :-D

Ech dziewczyny wy się martwicie o szkołę a ja się martwię o przedszkole :-( jak malutką zostawię na cały dzień od razu to czy sobie poradzi :-( ech niby ona uwielbia dzieci ale co innego zostawić ją na godzinkę a co innego na cały dzień :-( chyba ja bardziej przeżywam jej pójście do przedszkola niż ona sama :-D

Rikapa spokojnie jeśli tylko Ritka jest przyzwyczajona do tego ze zostaje z innymi ludźmi niż tylko z rodzicami to powinno być dobrze.Zresztą często dzieci mniej przeżywają takie rozstania niż rodzice

Rikapa nie martw się o córcię, na pewno spodoba jej się w przedszkolu. Tylko, nie pokazuj jej że ty się boisz, bo wtedy może się przestraszyć.
Ja jestem teraz w Bolesławcu na Święcie Ceramiki. To znaczy ja z Angeliką jestem, a mężuś odpoczywa na rybach. Wczoraj byliśmy na koncercie Patrycji Markowskiej, a Angelika zaliczyła bungee i koniki, dzisiaj dalsza część atrakcji :)

Edysiek fajnie masz ja cały weekend chodzę do pracy :-( po 12 godzin grrr chyba zwariuje a mała z mężem będzie siedzieć w domku :-) może pójdą do botanika :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry