Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam dość a jutro idę do nowej pracy na dwa dniu i później na jeden do swojej, jeden do nowej , jeden do swojej , niedziela w nowej i poniedziałek , wtorek w swojej zwariuję chyba 

hej dziewczyny,tak piszecie o szkole...juz niedlugo sie zacznie,moje zaczynaja we wtorek,az sie boje o mojego syna,czy diabel maly nic glupiego nie wymysli,bo o core to jestem spokojna.dzisiaj ide do szkoly po bluzy szkolne,bo juz zamowilam wczesniej,a w sobote po buty czarne i szare spodnie,innych rzeczy nosic nie moga,tylko szkolny mundurek,ale podoba mi sie to bo bynajmniej nie ma rewii mody w szkole.plecaki maja jeszcze z zeszlego roku,tylko musze je wyprac,no i reszte dostaja ze szkoly.i znowu sie zacznie,ja juz moje zaczynam klasc wczesniej spac,zeby potem nie bylo problemu zeby wstac,tak sie rozbestwily przez wakacje,ze teraz trzeba je naprostowac.
a co do diety,ja zaczynam od wrzesnia,w wakcje nie lubie,bo wiadomo,grill,piwko ale za tydzien biore sie za siebie..moze ktoras dolaczy,we dwie zawsze razniej.