justyna1980
Fanka BB :)
moje dzieci wychowane w podobny sposób nigdy nie miałam problemu z pójściem do sklepu z dziećmi nie robiły scen że on chce to a tamten to i koniec.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, jedynie na rowerze do pracy jeżdżę, ale i to już niedługo bo coraz zimniej się robi. Jednak muszę chociaz troszkę zmusić się do jakiś ćwiczeń, bo inaczej nic z tego nie będzie.
. Ona jeszcze nie patrzy się na metki, ale ogólnie to straszna strojnisia i potrafi się kilka razy dziennie przebierać. Do szkoły też raczej pozwalałam jej wybierać rzeczy, ale z rozwagą. Plecak wybrała sobie sama, z ulubionymi bohaterami bo będzie go nosiła cały rok. Z pozostałych rzeczy to tylko kilka ma z ulubionymi postaciami, no bo szkoda mi na to pieniędzy, a pudełka np. po kredkach i tak wylądują w koszu.
Normalnie to powino sie jesc wtedy gdy sie jest glodnym ale ja naleze do tych ludzi,ktorym jedzienie sluzy za pocieszyciela,jem gdy jest mi zle by sie ''najesc'' pozytywnych odczuc i emocji,wiec te trzymanie diety to dla mnie prawdziwy wyczyn.;-)
a co dopiero takie dziecko.
tak :-)Tak a'propo masz na imię Edyta i obchodzisz może imieniny 16 września?
Jusytna zobaczysz, na pewno będzie miał kolegów, dzieci szybko się zapoznają.
tak :-)