Dorissl no wlasnie ja pisalam z pozycji Ex ale takze z pozycji kobiety ktorej facet ma swoja Ex zone, niestety ja widuje mojego Ex "nielegalnie" mimo ze naciskalam by byl szczery w stosunku do nowej partnerki.. nie dalo sie.. dziewczyna ma ogolnie spieprzony charakter ale to juz inna sprawa, stwierdzilam ze nie bede na niego naciskala by byl w porzadku bo to w koncu nie moj biznes a tak laska przynajmniej w miare dala mi spokoj bo czepiala sie niemilosiernie.
Moj partner natomiast utrzymuje kontakty ze swoja Ex legalnie, bo ja nie mam nic przeciwko temu, to ze czasem ze soba pogadaja, ze sie zobacza jak jestesmy w polsce nikomu krzywdy nie zrobi przeciez. Ja jestem teraz dla niego najwazniejsza a ich zwiazek z jakiegos powodu sie przeciez rozpadl wiec dlaczego mialabym sie obawiac.
hehe z ciekawostek

moj obecny partner poznal ostatnio przy okazji moja niedoszla tesciowa i tescia czyli rodzicow mojego Ex ;D sa soba zachwyceni hehe

szalenstwo dla niektorych ;D
Dobrawka mysle ze padlo Ci troszke na umysl z chwilowego zaslepienia, zazdrosnosc Cie dopadla i dlatego tak niecnie posadzalas swojego partnera ;D;D super ze wszystko Ci sie wyjasnilo
jesli chodzi o sluby, to ja sie nie zarzekam ze nie bede miala, tylko mam do tego obojetne podejscie, zwyczajnie jest mi obojetnie czy go mam czy nie, nie robi mi to roznicy, ja mezatka nie bylam a wcale nie bylo nam latwiej sie rozstac i latwiej podjac decyzje o rozstaniu, takie powiedzenie o furtce to tylko gadanie, bylo strasznie i to z czego sie ciesze to wlasnie to ze nie musialam przed jakims urzednikiem wyciagac brudow by on na koniec mogl orzec o rozwodzie:// a taka swiadomosc niestety nie powstrzymuje ludzi od decyzji o rozstaniu lub zdradzie i przychodzi im to tak samo latwo jak w wolnych zwiazkach, dlatego nie nalegam, nie marze ani nie mysle o tym hehe jak wczesniej pisalam to jak bedzie okazja(czyli czas i okolicznosci) to skonczymy tak jak
Crazymama i jej maz ;D;D;D taki slub mi odpowiada i sadze ze jest super pach podpisac papierek i juz bo na tradycyjne imprezy szkoda mi czasu, kasy i nerwow, wole to przeznaczyc na cos innego ;D