reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Mam męża [emoji23][emoji23] a tak serio to chcielibyśmy jakieś zwierzątko ale nie mielibyśmy co z nim zrobić jakbyśmy lecieli do Pl na urlop. Brata mam godzinę drogi od siebie więc nie na rękę mu podrzucać. Może kiedyś.. A Wy zwierzątka macie cudowne [emoji108][emoji11]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez wogole kotów nie uznaje wiec u mnie nie ma opcji kota ale psiara jestem straszna i moja suczka już stara bo ma 15lat jest u rodziców w domu bo ja na mieszkaniu to nie bardzo dużego psa .
Summis no i ja tez mam męża to nie wiem pod co go podciagnac
....małpa. ....leniwiec. ...panda. ..hmmmm.....[emoji23][emoji23][emoji23]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Leniwiec napewno pasuje, ale tylko w domu... Mój mąż pracuje 6 dni w tyg, a w tym tyg 7 dni także z drugiej strony nie dziwię się że jest Leniwiec w domu

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też czasami dużo nadgodzin robi ale w domu nie ma zmiłuj się [emoji23] faktycznie, jak jest bardzo zmęczony to mu odpuszczam, obiad też jest zawsze gotowy - to oczywiste, ale w tym czasie co ja poogarniam sobie dom to on zajmuje się Mają albo na odwrót [emoji4]

Fajny układ... Mój zawsze sprząta balkon... A resztę wolę zrobić po swojemu bo jak on się za coś weźmie... To chce mi się płakać [emoji23] a to córy też mi pomogą [emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

A to swoją drogą [emoji23] jak mój myje gary to tylko te co są w zlewie, jak już coś leży obok, bo się nie mieści to już według niego myć nie trzeba haha[emoji23]

reklama
Andzia, szybko zleci kochana :* i masz mieć dwie kreseczki [emoji108][emoji108] ja kupiłam test i jutro zatestuje, bo te bóle mi nie dają spokoju + dzisiaj znowu zabarwiony śluz. Ile to pieniędzy idzie na te testy [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry