reklama

Tarnów

reklama
Oj dziewczyny, jak tak się będziecie rozpisywać, to godzinę będę czytała dzienne zaległości (już nie pamiętam, na co miałam odpisać i komu), zanim się wypowiem :D
crunch witam sąsiadkę w takim razie :-)
słodziutka może się okaże, że Twoją szwagierkę znamy razem z Edytką (mogę przejść na imię?)
A koło NetPizzy jest lepsza pizzeria (uwaga reklama:) nazywa się Carramba i mają najlepsze pizze jakie w życiu jadłam, dzięki nim w ciąży przytyłam 18kg :D

(hmm nie wiem czy coś jeszcze miałam odpisać)
aa
No i trafiłam tu z mc dzięki uprzejmości nichol, z którą to tam się zapoznałyśmy, a teraz klikamy czasem na gg. Mnie jest ciężko przestraszyć, ale te babska to mnie z równowagi zdrowo wyprowadziły.
I jeszcze dlaczego nie wychodzę z domu. Ano miałam złamaną nogę w stawie skokowym i jeszcze ciężko mi się chodzi. Poza tym nasze ulice DRAMATYCZNIE wyglądają pomimo 'odśnieżenia' przez pseudoodśnieżaczy. Ani to wózek, ani sanki. No a mój Maksu przesypia najlepsze godziny na spacer, więc narazie zostają poobiednie, zanim tata wróci z pracy. No i nie bardzo mam gdzie wychodzić. Nie mam zbyt wielu koleżanek, chociaż mieszkam tu całe życie (przyjaciółki gonią kariery albo robią już doktoraty), a ja kuśtykam za moim synkiem, który chodzi szybciej niż ja :D

hej zuzik - a jak masz na imię?
biedaczku -złamana noga
ulice faktycznie paskudne, dzisiaj jak z synkiem wyszłam na spacer to wróciliśmy mokrzy od tego śniegowego błotka
dobranoc agatka

W dowodzie mam Anna wpisane, ale nie znoszę swojego imienia. Podejrzewam, że przez to, że w klasie było nas 8 :D wszyscy mówią mi zuzka i tylko na to reaguję :-)

No a nogę złamałam dzień przed Wiligią... schodziłam z pampersami do kosza... śliskie schodzy... no i kostka boczna poszła... gips ściągnięty, ale uczę się chodzić razem z synkiem

koleżanka mrówa już wie, jak się sama zdziwiłam jakieś 30min temu... :P

reklama
Zuzik współczuję złamanej nóżki.. coś Ty robiła żeś ją złamała? "gdyby kózka nie skakała:confused::-D" Ale współczuję...naprawdę.
A ulice napewno nie te co podajecie :sorry2:

Agatko dobrej nocki życze..

Edytko w szkole mówisz.. interesujące a zarazem bardzo tajemnicze :zawstydzona/y::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry