• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

reklama
Oj dziewczyny, jak tak się będziecie rozpisywać, to godzinę będę czytała dzienne zaległości (już nie pamiętam, na co miałam odpisać i komu), zanim się wypowiem :D
crunch witam sąsiadkę w takim razie :-)
słodziutka może się okaże, że Twoją szwagierkę znamy razem z Edytką (mogę przejść na imię?)
A koło NetPizzy jest lepsza pizzeria (uwaga reklama:) nazywa się Carramba i mają najlepsze pizze jakie w życiu jadłam, dzięki nim w ciąży przytyłam 18kg :D

(hmm nie wiem czy coś jeszcze miałam odpisać)
aa
No i trafiłam tu z mc dzięki uprzejmości nichol, z którą to tam się zapoznałyśmy, a teraz klikamy czasem na gg. Mnie jest ciężko przestraszyć, ale te babska to mnie z równowagi zdrowo wyprowadziły.
I jeszcze dlaczego nie wychodzę z domu. Ano miałam złamaną nogę w stawie skokowym i jeszcze ciężko mi się chodzi. Poza tym nasze ulice DRAMATYCZNIE wyglądają pomimo 'odśnieżenia' przez pseudoodśnieżaczy. Ani to wózek, ani sanki. No a mój Maksu przesypia najlepsze godziny na spacer, więc narazie zostają poobiednie, zanim tata wróci z pracy. No i nie bardzo mam gdzie wychodzić. Nie mam zbyt wielu koleżanek, chociaż mieszkam tu całe życie (przyjaciółki gonią kariery albo robią już doktoraty), a ja kuśtykam za moim synkiem, który chodzi szybciej niż ja :D

hej zuzik - a jak masz na imię?
biedaczku -złamana noga
ulice faktycznie paskudne, dzisiaj jak z synkiem wyszłam na spacer to wróciliśmy mokrzy od tego śniegowego błotka
dobranoc agatka

W dowodzie mam Anna wpisane, ale nie znoszę swojego imienia. Podejrzewam, że przez to, że w klasie było nas 8 :D wszyscy mówią mi zuzka i tylko na to reaguję :-)

No a nogę złamałam dzień przed Wiligią... schodziłam z pampersami do kosza... śliskie schodzy... no i kostka boczna poszła... gips ściągnięty, ale uczę się chodzić razem z synkiem

koleżanka mrówa już wie, jak się sama zdziwiłam jakieś 30min temu... :P

reklama
Zuzik współczuję złamanej nóżki.. coś Ty robiła żeś ją złamała? "gdyby kózka nie skakała:confused::-D" Ale współczuję...naprawdę.
A ulice napewno nie te co podajecie :sorry2:

Agatko dobrej nocki życze..

Edytko w szkole mówisz.. interesujące a zarazem bardzo tajemnicze :zawstydzona/y::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry