reklama

Tarnów

Hej Dziewczyny
Bardzo dzięuje za trzymanie kciuków :-) Już po bólu :-D i od dziś jestem panią mgr inż. na bezrobociu :-):-)
Tak czytam o tych gołębiach... tu na szczęście nie mam z nimi problemu ale jak mieszkałam w Krakowie To się działo A te krakowskie to wogóle dość że nachalne to jeszcze jakieś zmutowane.
Co do zakupów w Machowej to wybór jest duży ale to samo można znaleźć w mieszku i nawet po niższej cenie A fajne i tanie ubranka są też w takim małym sklepiku na targowej.

reklama
tonka- gratulacje dla pani mgr! :)
Musze zajrzec na targową , tylko jak to mały sklepik to pani sprzedawczyni pewnie wszytsko sama poddaje a ja lubie pobuszowac :)
Tonka- a jaki Ty masz wozek jakiej firmy bo probuje dojrzec ale zdjecie za małe ;)

tonka GRATULUJE :-):-):-):-)

moim zdaniem w mieszku jest straszny bałagan a te laski nie wiele się znają na tym co sprzedają , przez ich niewiedze koleżanka kupiła inny wózek niż chciała bo jej naopowiadały głupot :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale sama tam zaglądam jak jestem w mieście , do Machowej warto się wybrać na większe zakupy i wtedy dadzą rabat
spadam bo się Kuba właśnie obudził
do później ;-)

kasia wózek mam x lander i jestem z niego zadowolona Długo mi zajeło szukanie i w sumie ten miał najlepsze opinie Zobaczymy jak się będzie sprawowała spaceróka bo póki co korzystam z gondoli i nosidełka. Nosidełko mam z maxi cosi bo jest lepsze niż to z x landera no i jest do niego baza.
Fakt w mieszku jest czasem bałagan ale jak już zrobiłam większe zakupy w machowej ( z które jak się okazało przepłaciłam...) to przeniosłąm się z zakupami do mieszka bo po prostu po pare ciuszków nie opłaca się tak daleko jechać. No i w mieszku też dają rabat A jak się negocjuje to można jeszcze większy rabacik uzyskać :) Dla dziewczynek jest mnóstwo ślicznych rzeczy Co uważam jest niesprawiedliwe (móie tak bo narazie mam tylko synka) Już Ci zazdroszcze Kasiu tego wyboru. Jak byłam w H&M w krakowie to byłam zachwycona tym co tam było dla malutkich dziewczynek Mam nadzieje że drugie moje dziecko będzie dziewczynką :)

Tonka - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wy macie problem z gołąbkami a ja walcze z mrowkami.Mieszkam na parterze i powłaziły mi do domu.Szlak mnie już trafia na nie.Mocnych na nie ,nie ma, nie moge używać wiele środkow bo dzieci ...tak wiec łażą sobie po moim pokoju .w tamtym roku mialam to samo i w koncu przyszedl dzien,ze zdecydowaly sie na zmine lokum.Victoria już urzadza sobie zabawe z nimi.W sumie specjaliści zalecaja zwierzatka przy dzieciach,,,choc moze nie do konca im o takie chodzi.JAk ja nie cierpie robactwa.

KASIA- ja pilam wode cytrynowa i jadłam cytrynowe landrynki.Mi to pomagalo.

aha dzis oficjalnie przestalam karmic.Proowalam herbatek nawet tabletki na laktacje sobie kupilam i nic.Najwidoczniej nie ejstem zbyt mleczna...

Viola słyszałam że na mrówki jest dobry proszek do pieczenia , dobrze że u mnie nie ma robaków bo ich nie cierpie pozytyw zimnego klimatu
przykro mi ze musiałaś skończyć karmienie ,ale pomyśl sobie że dzisiejsze mleka modyfikowane są zdrowe mają witaminy i minerały a i ty będziesz mogła zmienić diete ;)
Kasia jak kupowałam pierwszy wózek to kierowałam się tym co mi się może przydać a jak zaczełam jeździć to wiedziałam że to co mi się wydawało ważne wcale mi nie jest potrzebne , dlatego kupiłam sobie drugi wózek i teraz jestem zadowolona
x-lander xt mi się podobał ale dość ciężki jest i jak ktoś mieszka w bloku to się nie sprawdza ,bo trzeba go nosić po schodach

Ostatnia edycja:
Ale jestem zła opisałam sie jak nic a potem sobie chciałam sprawdzic poprzednia strone i mi sie wszytsko wymazało :( A tak duzo napisałam .
Wiec w skrócie
Violaz- szkoda ze nie jestes juz mleczna ale sa tego tez dobre strony , Mozesz jesc co Ci sie podoba :D A co do mrówek to wspolczuje . Małe , oblesne to stworzonka Brr a nie mam pojecia jak sie ich pozbyc.
Tonka - tak myslalam ze to X-lander bo ma podobna baze jak quinny a to mj faworyt w zasadzie nasz bo mezowi tez sie podoba i innego nie che. Chociaz W polsce to dosc drogi wydatek bo wydac ponad ok 2500 tys za 3 w 1 to duzo Dlatego myslimy o uzywce z allegro Kuzynka w tamtym roku kupila za 1400 w bardzo dobrym stanie :)
Co do ubranek na dziewczynki to sa cudne :) Sama poszalam i kupilam kilka sukienek ale to dopiero od 3 mca bo takiej maej kruszynki nie chce meczyc na codzien takimi ubrankami .
A ja miałam wczoraj wizyte , wszytsko bardzo dobrze wiec jest sie czym cieszyc chociaz ( zawsze musi byc jakies ale ) ja mam generalnie nadcisnienie , wczesniej brałam leki teraz nic nie biore i casem jest ok czasem podwyzszone wiec lekarz stwierdzil ze jeszcze z 11, 12 tyg i bedzie mozna urodzic przez cc o ile sie cisnienie nie unormuje i bedzie jeszcze wyzsze Jak narazie to czekamy co dalej
Miłego dnia Dla Was wszytskich! Słoneczko od rana swieci wiec jest ok :)

hej Dziewczyny

Kasia My też myśleliśmy o quinny tzn bardziej mój myślał i to jeszcze o trzy kółce ale mu to wyperswadowałam Nie wiem ale jakoś mi się bardziej i kolorystyka i całokształt bardziej spodobał w x landerze Mój to chciał żeby wózek był czarny żeby mu do butów pasował:-) Ja wybrałam czerwony bo bardziej widoczny na drodze Jest łatwy w użytku a czy ciężki hm... no nosiłam wiele wózków na próbe i szczerze to wszystkie były dla mnie ciężkie :-D No i w sumie teraz tak patrząc to za 3 w 1 i baze zapłaciliśmy coś koło 2600 no i jeszcze musiałam kupić torbę za 150 więc nie wiem czy na quinni nie wyjdziesz lepiej :tak: Co do cc to jakbyś była na starym szpitalu i miał by Ci ją robić ordynator Kacalski to UCIEKAJ :-) A co do zgagi mi pomógł poród :cool2: po porodzie już nie mam z nią problemó a w czasie ciąży nic mi nie pomagało.
Violaz ja karmiłam chyba z tydzień I nie pomogły mi herbatki, tabletki, kompot z jabłek, picie ogromnych ilości wody ani czary prababci Ja wychodze z założenia że kobiety to nie krowy i nie każda daje mleko. Chociaż nie powiem był to dla mnie cios...

tonka ja poczułam różnice pomiędzy moim pierwszym a drugim wózkiem :tak: ,1 nie byłam w stanie znieść po mojej klatce schodowej a 2 znoszę bez problemu ;-)
powiem wam w tajemnicy że oszalałam :-D:-D:-D:-D właśnie kupiłam 4 wózek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo się okazja trafiła a tak mi się podobał że się nie mogłam powstrzymać :tak: , mój D kazał mi sprzedać jeden z tych co mam , nie znacie kogoś kto by chciał tanio kupić wózek głęboko-spacerowy??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry