Hej dziewczynki :-):-)
Co do daty spotkania to ok jak dla mnie:-)jak dla Was najlepsze miejsce to park:-).Ja na park sie nie piszę bo mój za bardzo wariuje ,a ja za stara na latanie za nim :-) I wtedy z Wami nie pogadam :-).Ale jeśli byście sie spotkały np bez dzieci to ja sie wtedy piszę
AniaSm Ty jestęś do 31 lipca ,więc może coś wymyślimy .Mi tylko odpada 24 ,25 lipiec.Bo mam ślub w Chełmie.Choć szkoda bo to sobota własnie.:-(Chyba że coś wykombinuje i sama przyjdę .Jak ustalicie juz pewną datę i godzine i miejsce to ja będę kombinować :-):-).
Kurcze pogoda znów do kitu
na ale to weekend to normalka
muszę na zakupy iść a mój w garażu
Byłam wczoraj na działce i nie wziełam nic do psykania na komary i tak mnie pogryzły że szok
co za wredne stworzenia 

a było ich normalnie tysiące .
Co do daty spotkania to ok jak dla mnie:-)jak dla Was najlepsze miejsce to park:-).Ja na park sie nie piszę bo mój za bardzo wariuje ,a ja za stara na latanie za nim :-) I wtedy z Wami nie pogadam :-).Ale jeśli byście sie spotkały np bez dzieci to ja sie wtedy piszę
AniaSm Ty jestęś do 31 lipca ,więc może coś wymyślimy .Mi tylko odpada 24 ,25 lipiec.Bo mam ślub w Chełmie.Choć szkoda bo to sobota własnie.:-(Chyba że coś wykombinuje i sama przyjdę .Jak ustalicie juz pewną datę i godzine i miejsce to ja będę kombinować :-):-).Kurcze pogoda znów do kitu
na ale to weekend to normalka
muszę na zakupy iść a mój w garażu
Byłam wczoraj na działce i nie wziełam nic do psykania na komary i tak mnie pogryzły że szok

co za wredne stworzenia 

a było ich normalnie tysiące .
nas pogryzły bo szliśmy własnie w tych miejscach gdzie jest najwięcej ale
.