O kurcze nawet nie wiedziałam, że on przyjmuje w triadzie. Ja chodzę do niego do gabinetu na bema. Kasiazarr a Ty gdzie chodzisz. Ja w poniedziałęk mam wyniki z Combsa, kurcze trzymam kciuki za Ciebie i za siebie heh.
A Jackowki jest dobry jak się za dużo nie dzieje, przynajmniej u mnie tak było.
A moja dzidzia dzisiaj taka spokojna, dała mi pare kopniaczków i nic...buu a ja tak lubię jak szaleje w moim brzuchu, przynajmniej wiem, że wszystko z nią ok..
A dziewczyny, może orientujecie się gdzie w Tarnowie mogę kupić niedrogi a ładny garnitur dla mojego synka. Idzie do pierwszej klasy no i muszę mu kupić jakieś ekstra ubranko.
A Jackowki jest dobry jak się za dużo nie dzieje, przynajmniej u mnie tak było.
A moja dzidzia dzisiaj taka spokojna, dała mi pare kopniaczków i nic...buu a ja tak lubię jak szaleje w moim brzuchu, przynajmniej wiem, że wszystko z nią ok..
A dziewczyny, może orientujecie się gdzie w Tarnowie mogę kupić niedrogi a ładny garnitur dla mojego synka. Idzie do pierwszej klasy no i muszę mu kupić jakieś ekstra ubranko.
.
,oby częściej ;-).
. Ponoć przy głodzeniu się mogą się podwyższyć a teraz dzidzia też mi zabiera trochę jedzonka. A Wy dziewczyny miałyście kiedyś podwyższone ketony??