reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
No to ja się czuje jak gówniara... Ciągle ten sam problem... Mój mąz jest ode mnie 12 lat starszy i niektórzy jego znajomi mnie zlewają Zwłaszcza laski jego kolegów no bo niby o czym rozmawiać z 25 latką :(

Hej :-)

Anrysa no własnie na początku związku zawsze jest pięknie i słodko a pózniej niestety nie :no:.Mam nadzieje że dziś troszke lepszy humor masz :-).

Węgielek ja czworo rodzeństwa mam :-)w sumie z wszystkimi sie dogaduje ;-)Łał 5 sióstr chyba nie nudziłyście sie w dzieciństwie :-D.

Tonka wiesz czemu tak się dzieje z Twoimi koleżankami męża bo Ci po prostu zazdroszczą :-)bo Ty piękna młoda jędrna a one no cóz wiekowe laski z celulitem :-D.Więc się nimi nie przejmuj ;-).

AniaSm ja tez się w miarę młodo czuję , staruszko ;-):-D.

No dzisiaj mam ciut lepszy humor:) Dzięki dziewczyny za słowa otuchy co do spotkania to z miłą chęcią, jak tylko wykuruje Wikusia to jestem zwarta i gotowa by wyjśc na soczek:)
Kasiazar normalnie kobieto to już tuż tuż:) No ja to muszę na prawdę opoczywać i właśnie leżę w brudnym mieszkaniu a co tam:)
Tonka nie przejmuj się koleżankami męża, grunt, że jemu to nie przeskadza a je możesz spokojnie olać:) Zresztą wcale taka młoda nie jesteś.
Wogóle dziewczyny jakbyście mnie zobaczyły to byście pomyślały, że normalnie dziecko w ciąży:) Jak to mawia mój mąż 16 lat i dziecko. Bo ja tak wyglądam jak wyglądam:)
A co do Igorka i Ani moje najlepsze kumpele z pracy mają grubo po 30stce, jedna to nawet prawie 40stki dobija a największa z niej jajcara na świecie. Szkoda tylko, że wszystkie mieszkają tak daleko i mam z nimi tylko kontakt tel.
A mąż cóż, przytulił, pocałował powiedział, że kocha i że jak zmieni pracę i będzie dostawał pieniądze co miesiąc na konto a nie do ręki po każdym wyjeździe będzie inaczej, w końcu będziemy wiedzieli ile mamy kasy rzeczywiście bo tak to cieżko się połapać a on nigdy nie wie ile zarobi. Powiedziałam, że trzymam go za słowo. I na razie na tym stanęło. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

anrysa ja mieszkałam z taką dziewczyną na studiach Jak ją pierwszy raz zobaczyłam to myślałam że przyszła może do siostry Wyglądała na 12 lat Zresztą dalej wygląda na góra 16 :) Ja tam nie patrze na wiek Równie dobrze mi sie rozmawia z równolatką jak i z ludźmi po 50-ce Ważne tylko żeby mówili z sensem bo na nie dzierże np. lasek które są puste i wogóle nie powinny sie odzywać albo co drugie słowo klną

Igorku to też masz sporo :tak: No nie nudziło nam się w dzieciństwie, choć wtedy było inaczej, bo w moim rodzeństwie to jest tak, że najpierw była nas czwórka co dwa lata, potem sześc lat przerwy i potem tak zwana młodsza czwórka. Moja najmłodsza siostra ma dopiero 9 lat, a różnica między najstarszą i najmłodsza jest 24 :tak:

Węgielek to bardzo duża różnica. Hmm cikawe czy się będą te siostry później dogadywać. Ja mam 2 siostry jedną o 8 lat starsza i spoko w miarę się dogadujemy:-) ale z drugą starszą o 20 lat nie mam prawie kontaktu. Odkąd sama mam swoją rodzinę kompletnie przestałyśmy się rozumieć a siostra zawsze mi matkowała i poprawiała. Także obiecałam sobie, że jak nie zajdę w ciążę w tym roku to już wogóle.

Tonka No ja tak wyglądam, nie dość, że twarz młoda to jeszcze mam wzrost na 12 lat heh. No cóż tak wyglądam i już:)A co do pustych lasek oj ja też od nich stronię, choć czasami przejechałam się na pierwszym kontakcie, później okazywało się, że to ciekawa osoba, tylko taką maskę przybrała dziwną.

reklama
Do góry