• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
No to ja się czuje jak gówniara... Ciągle ten sam problem... Mój mąz jest ode mnie 12 lat starszy i niektórzy jego znajomi mnie zlewają Zwłaszcza laski jego kolegów no bo niby o czym rozmawiać z 25 latką :(

Hej :-)

Anrysa no własnie na początku związku zawsze jest pięknie i słodko a pózniej niestety nie :no:.Mam nadzieje że dziś troszke lepszy humor masz :-).

Węgielek ja czworo rodzeństwa mam :-)w sumie z wszystkimi sie dogaduje ;-)Łał 5 sióstr chyba nie nudziłyście sie w dzieciństwie :-D.

Tonka wiesz czemu tak się dzieje z Twoimi koleżankami męża bo Ci po prostu zazdroszczą :-)bo Ty piękna młoda jędrna a one no cóz wiekowe laski z celulitem :-D.Więc się nimi nie przejmuj ;-).

AniaSm ja tez się w miarę młodo czuję , staruszko ;-):-D.

No dzisiaj mam ciut lepszy humor:) Dzięki dziewczyny za słowa otuchy co do spotkania to z miłą chęcią, jak tylko wykuruje Wikusia to jestem zwarta i gotowa by wyjśc na soczek:)
Kasiazar normalnie kobieto to już tuż tuż:) No ja to muszę na prawdę opoczywać i właśnie leżę w brudnym mieszkaniu a co tam:)
Tonka nie przejmuj się koleżankami męża, grunt, że jemu to nie przeskadza a je możesz spokojnie olać:) Zresztą wcale taka młoda nie jesteś.
Wogóle dziewczyny jakbyście mnie zobaczyły to byście pomyślały, że normalnie dziecko w ciąży:) Jak to mawia mój mąż 16 lat i dziecko. Bo ja tak wyglądam jak wyglądam:)
A co do Igorka i Ani moje najlepsze kumpele z pracy mają grubo po 30stce, jedna to nawet prawie 40stki dobija a największa z niej jajcara na świecie. Szkoda tylko, że wszystkie mieszkają tak daleko i mam z nimi tylko kontakt tel.
A mąż cóż, przytulił, pocałował powiedział, że kocha i że jak zmieni pracę i będzie dostawał pieniądze co miesiąc na konto a nie do ręki po każdym wyjeździe będzie inaczej, w końcu będziemy wiedzieli ile mamy kasy rzeczywiście bo tak to cieżko się połapać a on nigdy nie wie ile zarobi. Powiedziałam, że trzymam go za słowo. I na razie na tym stanęło. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

anrysa ja mieszkałam z taką dziewczyną na studiach Jak ją pierwszy raz zobaczyłam to myślałam że przyszła może do siostry Wyglądała na 12 lat Zresztą dalej wygląda na góra 16 :) Ja tam nie patrze na wiek Równie dobrze mi sie rozmawia z równolatką jak i z ludźmi po 50-ce Ważne tylko żeby mówili z sensem bo na nie dzierże np. lasek które są puste i wogóle nie powinny sie odzywać albo co drugie słowo klną

Igorku to też masz sporo :tak: No nie nudziło nam się w dzieciństwie, choć wtedy było inaczej, bo w moim rodzeństwie to jest tak, że najpierw była nas czwórka co dwa lata, potem sześc lat przerwy i potem tak zwana młodsza czwórka. Moja najmłodsza siostra ma dopiero 9 lat, a różnica między najstarszą i najmłodsza jest 24 :tak:

Węgielek to bardzo duża różnica. Hmm cikawe czy się będą te siostry później dogadywać. Ja mam 2 siostry jedną o 8 lat starsza i spoko w miarę się dogadujemy:-) ale z drugą starszą o 20 lat nie mam prawie kontaktu. Odkąd sama mam swoją rodzinę kompletnie przestałyśmy się rozumieć a siostra zawsze mi matkowała i poprawiała. Także obiecałam sobie, że jak nie zajdę w ciążę w tym roku to już wogóle.

Tonka No ja tak wyglądam, nie dość, że twarz młoda to jeszcze mam wzrost na 12 lat heh. No cóż tak wyglądam i już:)A co do pustych lasek oj ja też od nich stronię, choć czasami przejechałam się na pierwszym kontakcie, później okazywało się, że to ciekawa osoba, tylko taką maskę przybrała dziwną.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry