reklama

Tarnów

reklama
Agunia271 nikia no nie wiem czy w poniedziałek poprawki nie będę mieć bo są już wyniki tego jednego egzaminu i z naszej grupy nie zdała jedna dziewczyna :dry:i nie wiem czy to nie ja :crazy:a dowiem się dopiero w niedzielę bo po wpisy jadę tak więc zostaje nam reszta tygodnia :-) :-):-)

nikia to jak ty u mnie czy ja u ciebie?
ewelina76 suwaczki wklejasz w sygnaturę w ustawieniach a tak wogóle to witam bo sie jeszcze nie znamy :) ja nowa jestem tzn od października chyba klikam z dziewczynami ;-)

Witam Cię Agawo
hehe.. chyba jednak jestem na właściwym forum
zaraz spróbuję coś wykombinować z tymi suwaczkami

Ewelina nie martw się ja tez nie łapię o co chodzi w tym forum.Rodek mi bardziej odpowiadał,ale cóż przyszło pisać tu ;):oo: Cygan dla towarzystwa dał się powiesić ;):happy:

reklama
Hej!

My też:tak:

Madzia i Emilka ostatnio fundują mi wczesne wstawanie.Dziś zdążyłam już wymienić pościel,załadować pralkę i posprzątać chałupę ;)
Jako, że pogoda francowata dziś posiadzę z Wami na rzecz spacerku ;)

O, tak jak u nas. Pranie zrobione, kurze posprzątane, zupka dla Olgi...Ale mam urlop:eek:

Piotruś zaczął teraz kaszleć mokro. :crazy:

Zdrówka dla Piotrusia:tak:

Witam Was dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze?

Ja nie pamiętam, ale wiem, że jesteś Matką Noworodkowego Forum;-):tak::-D

Wyniki badania anatomopatologicznego nie wykazało nic niepokoj acego , wszystko jest Ok , to była cystis epidermalis ( co kolwiek to znaczy )

SUPER!

już nie pamiętam co komu :sorry2:

Agawa, przy każdym poście po lewej na dole jest znaczek "+". Jak naciśniesz, zmieni sie na "-" i potem jak dasz odpowiedź, to ten zaznaczony post zacytujesz. Łatwo można odpowiedzieć na kilka postów - tak jak ja teraz:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry